İş kıyafetinin içinden saç çıkar mı

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimin iş tişörtünde saç görmüştüm geçen hafta, pantolonunda da vardı. Böyle açık renk kısacık saç incecik, benimde saçımda ombre uçları sarı kırıklarım da var kopuyor bazen kendi kıyafetlerimde de görüyorum ancak iş kıyafetinin içinden saç neden çıkar
1 haftadır inceliyorum, akşam hiç yoktu, az önce çamaşırları makineye atarken baktım bir tane aşağıda bir tane iç kısımda var.
Dışarıda çalıştığı için ve evlere gittiği için bir yerden gelmiştir diye düşündüm ama altında 2 tane kazak var, üzerine iş tişörtü giyiyor onun üzerine de yelek giyiyor.
Bazen kuruyan çamaşırları topladığımda benim bile iç çamaşırımda saç oluyor, kızımın kıyafetlerinde vs, 1 hafta temizlik yapmasam evin heryeri saç oluyor
Bir de kızımın saçları dökülüyor ama onunki uzun, kendi saçıma benzediği için anlayamadım da
Dayanamadım sordum, her zamanki gibi bilmiyorum dedi, evlere gidiyorum bazen çok pis olan evler oluyor belki onlardan geçmiştir dedi, yeleği i çıkartıyorum dedi
Size soruyorum akşam olmayıp bugün olan saç yeleğini çıkarmayınca tişörtün altında olması mantığınıza uyuyor mu? Cevaplar mısınız

Beyaz bir kedim vardı. Eski ev arkadasim mezun olunca o almisti.
Yine de 6 ay sonra bile çekyata oturana beyaz tuy bulasirdi ki cekyati vs kirk kere supurmemize ragmen. Yani kil tüy konusuna takilmayin,adami da durduk yere suclamayin bence. Ama varsa içinizde kötü bir his yakin markaja alin

Kız kendin ble çelişkiye düşmüssn kendi saçın bile olablr yani sen bile ayırt edememişssin 😁 bi şüphen mi var daha önce bi açığını mı yakaladında bu kadar üzerine düştün..yoksa boş kurtuntu mu heycan mı arıyon ..
Şu an bir şüphem yok ancak mantığıma da uymuyor, akşam saç yoktu ama bugün var, üstelik yeleğini çıkarmadığı halde altındaki tişörtün içinden neden saç çıkar
Düşünüyorum düşünüyorum mantığım almıyor
Yani benim yerimde siz olsanız ne yapardınız

Şu an bir şüphem yok ancak mantığıma da uymuyor, akşam saç yoktu ama bugün var, üstelik yeleğini çıkarmadığı halde altındaki tişörtün içinden neden saç çıkar
Donumuzun içinden bile saç çıkıyo oraya mi girmeyecek..

Bu gune kadar esimin kiyafetinde sac var mi diye hic bakmadim:) siz baktiysaniz bir nedeni olmali diye dusunuyorum. Benim mantigima uymayan esinizin kiyafetinde sac aramaniz.
Ben bakmıyordum aslında, geçen gün ev kıyafetinin üstünde saç gördüm kırık ucu ve kısa, benim saçlarımda boya olduğu için uçları kırık ve sarı ama işte ayırt edemiyorum
Aldım üzerinden attım sonra aklıma takıldı bir iş kıyafetine bakayım dedim baktım küçük bebek saçı gibi açık renk saç
Sonra hepini aldım bugün tekrar baktım yine var 2 tane

Kendiniz yazmistiniz eşiniz yeleğini çalışırken cikariyormus.

Evliyken yatagimda sac bulmustum.boyasiz uzun bir kadin saci.evime giren kimse de o renk sac yoktu.bu ne dedim esime senin sacindir dedi.dedim benim sacim boyali.arada boyanmamistir belki demisti🤣ha dedim yillardir boyanmadan kalabilen sac.oyle demese ben kendi kendime disardan gelmistir camdan ucmustur vs derdim ama cevabi suphe ettirdi.aldatiliyormusum sonra ortaya cikti.

Beyaz bir kedim vardı. Eski ev arkadasim mezun olunca o almisti.
Yine de 6 ay sonra bile çekyata oturana beyaz tuy bulasirdi ki cekyati vs kirk kere supurmemize ragmen. Yani kil tüy konusuna takilmayin,adami da durduk yere suclamayin bence. Ama varsa içinizde kötü bir his yakin markaja alin
Ama kedinin tüyü kasar kısa değil, bebek saçı gibi ince ve açık renk, benim saçım gibi de ama emin değilim. Benim kafama takılan daha akşam baktım yoktu ama bugün var
Hadi 1 haftadır bakmayıp bu akşam baksam 1 haftadır geçmiştir dicem ama daha akşam baktım yoktu
Bugün hangi ara hemen saçım giricek iş kıyafetinin altına

Ama kedinin tüyü kasar kısa değil, bebek saçı gibi ince ve açık renk, benim saçım gibi de ama emin değilim. Benim kafama takılan daha akşam baktım yoktu ama bugün var
Hadi 1 haftadır bakmayıp bu akşam baksam 1 haftadır geçmiştir dicem ama daha akşam baktım yoktu
kedi tüyüdür ya sarman kedi tüyü de tarifinize çok uyuyor, kedili eve her gittiğimde her yerimden kedi tüyü ayıklıyorum :\
kedidir kedi.

Evliyken yatagimda sac bulmustum.boyasiz uzun bir kadin saci.evime giren kimse de o renk sac yoktu.bu ne dedim esime senin sacindir dedi.dedim benim sacim boyali.arada boyanmamistir belki demisti🤣ha dedim yillardir boyanmadan kalabilen sac.oyle demese ben kendi kendime disardan gelmistir camdan ucmustur vs derdim ama cevabi suphe ettirdi.aldatiliyormusum sonra ortaya cikti.
Bak işte nasıl oluyor

Kedidir demedim,kil tuy bu . Alakasiz zamanlarda gelir yapisir demek istedim

Benim saçımın çıkmadığı yer yok 🤣eşim işyerinde bile içimden senin saçın çıktı diyor olabilir bence... en son kızımın poposunda gördüm inşallah düşmüştür yememiştir 😬
Benim de saçlarım evde bir çok yerden çıkar, uçları çok kırılıyor zaten boya olduğu için ama daha akşam yokken bugün olması beni şaşırttı
Hangi ara girdi o saç teli içine

Yok mu başka yorum yazıcak, bu kadar mı önemsiz geldi konum
Eşimle kavga yaptık şu an başka odada, gecenin içine ettin dedi
Kızım da hepsine şahit oldu

Back
X