- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi ValentinusNF
Merhaba hanımlar, aslında benim ki büyük bir dert değil ama önemli bir durum.. Ben yeni evliyim yaklaşık bir yıldır. Evlenmeden 1 sene önce y.lisansı kazandım ve işten ayrıldım. Şimdi evlenip mekan da değiştirdim. Aynı şehirdeyim ama diğer yakadayım. Her neyse şu an işsizim, çok şükür geçinemiyor değiliz rahatız ama daha rahat geçinmek için ve o kadar okuduk ettik çalışmayacak mıyım düşüncesi hakim bende. Ayrı ca kykdan kredi borcum var onu ödemem lazım, en başta emeklilik için çalışmam lazım, 29 olucam 1 ay sonra nasipse ee çocuk ne zaman olacak işe başlarsam bu da var. Yani ufak tefek görünen şeyler ama hayatım kitlenmiş durumda şu anda. Eşim baskı yapıyor o borcun bana kalacak diye, kesinlikle ödemek istemiyor. Haklı da ben borcu yaparken ona sormadan yaptım ama maddi durumumuz çok iyi değildi ve ihtiyacım vardı mecburen aldım. Her neyse utandım bunları dert diye yazmaktan biraz da içimi dökmek istedim.. Basit görünen önemli bir mesele.. Bilmiyorum ne yapacağımı yani siz ne dersiniz ne tavsiye edersiniz?