iş diyorum ben.
28 yaşındayım, birkaç ay sonra 3 yaşını dolduracak kızım, şu anki önceliğim iş benim.
çocuğunuz 3 yaşındayken iş bakmaya başlamışsınız anladığım kadarıyla; bu 2. çocuk için de böyle olursa iş konusunu bi 4 yıl ileriye atmanız gerekecek gibi. öncesinde bir tecrübeniz var mı peki? hani birkaç sene sonra size referans olabilecek...
eğer ki tecrübesizseniz iyi ücretle 33 yaşında birini hemen işe almazlar maalesef..
bu arada; kardeş için ideal zaman fallik dönem başlamadan ya da bitince olmalıymış. bu dönem de 4-7 yaş arası olarak kabul ediliyor genelde. yani ya 4 yaştan önce ya 7 yaştan sonra kardeşin olması çocuģun psikolojisi açısından daha iyiymiş.
Merhaba, o kısmı belirtmemişim, toplam 5 yıl iş deneyimim var benim. Işimden 6 ay önce ayrıldım. Ilk çocuğum 10 aylıkken çalışmaya başlamıştım 2. Çocuğum da en azından 8 aylık olduktan sonra yeniden çalışmayı düşünürüm. 4 7 yaş arası diyorsunuz ben bu ay kardeş yapiym desem doğana kadar 4 yaşını 3 ay geçmiş olck çocuğum. Bu dediğiniz fallik dönem noktası moralimi bozdu şuanama araştıracağım mutlaka, tşkler.
Bir maas yetiyorsa, cocuk yapin derim ben <3
Bu cevabın açıklamasını/sebebini de merak ediyorum :) niçin iş mesela.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?