• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş mi Bebek mi

mesela baslangıc için ''şenol hoca'' var öss gruplarına anlatıyor ama çok güzel mantığını çözdürüyor işin.temel atmak için birebir..
ardından ''ihtiyaç eğitim videoları'' var bunlarda kpss matematiği..
bu ikisinden sonra ales e gecerseniz daha iyi ögrenmiş olursunuz..

ve kendinize özgüveninizi yitirmeyin. çukurova iktisat okumuşsunuz şuan aynı bölümden mezun daha gecen gün vergi müfettiş yardımcısı oldum diye arayan arkadasım var ... biri denizbankta biri halkbankasında biri gelir uzman yardımcısı oldu...

Yani temel var birikim var geriye sadece kendinize güvenmek kalır. hakkımızda hayırlısı olur inşallah:)
Senol hocayi soyledi yine o arkadas. Yapilmayacak seyler degil tabi. Benim de tanidiklarimdan bakanliklara giren oldu umarim tez zamanda ben de girerim biyerlere. Hepimiz i in en hayirli neyse o olsun:KK68:

İnan bu soruyu kendime bende çok sordum 5yıldır çalıştığım bir anaokulu vardı öğretmenim atanamadım özelde çalışıyodum ve oranın müdürü düzeyindeydim maaşımda iyiydi tam rahat çalışacağım bir dönem deydim yani.evliliğiminde 2.yılına girdim yaşım 28 işi bebek için bıraktım hiç gözüme görünmedi iş falan şimdi 8haftalık hamileyim zaten zor geçiyor çalışamazdım.ama senin yaşın küçük.kendini hiç birşey için kasma çalış hamile kalırsan zorlanırsan ozaman düşünürsün

Özel sektörlerde iktisat mezunlarına az para veriyorlar canım, 2 arkadaşım var ikisi de çok düşük maaşla başladı, birisi sınavlara falan girip bankaya geçti gişede memnun ama yeni işinden, kurumları takip edersen iyi bir iş bulabilirsin. Bence önce kariyer hem daha 91 lisin, bir kaç sene bekle, bu ortak verilecek bir karar ayrıca ailelerin hiç karışmaması lazım. her iki tarafında istemesi hazır olması lazım ciddi bir konu.

Merhaba canım. Bende seninle aynı durumdayım. ankaradan muğlaya gelin geldim. Burada hiç kimsem yoK. 2 senedir evliyim 7,5 aylık kızım var. O doğmadan önce zamanım çok sıkıcı geçiyordu. Ama o doğduktan sonra bütün sıkıntılarım geçti. Onunla oynayacağım, doyuracağım, dişi çıktı emekledi derken zamanın nasıl geçtiğini dahi anlamıyorum. Hatta uyuduğu zaman sıkılıyorum. Elbette bebek konusunda sana yap diye baskı yapmıyorum. Ama bebek benim hayatımı iyi yönde değiştirdi.

Allah bagislasin bebeginizi. Benim icin kariyer cok onemli kucuklugumden beri hayalim diyebilirim soyle siyah mini etekli bir takim elbise tingir mingir is yerinde yurumek. Ayligimi alip annemi alisverise goturmek, kardesime playstation almak, bir suru hayalim var iste. Bu hayallerin i inde cocuk yok henuz Rabbim isteyen herkese versin, bana da versin istedigim zaman insallah

İnan bu soruyu kendime bendek sordum 5yıldır çalıştığım bir anaokulu vardı öğretmenim atanamadım özelde çalışıyodum ve oranın müdürü düzeyindeydim maaşımda iyiydi tam rahat çalışacağım bir dönem deydim yani.evliliğiminde 2.yılına girdim yaşım 28 işi bebek için bıraktım hiç gözüme görünmedi iş falan şimdi 8haftalık hamileyim zaten zor geçiyor çalışamazdım.ama senin yaşın küçük.kendini hiç birşey için kasma çalış hamile kalırsan zorlanırsan ozaman düşünürsün
Degil mi yapamazsam zaten birakirim. Rabbim yavrunuzu kucaginiza almayi naip etsin, size bagislasin onu

Özel sektörlerde iktisat mezunlarına az para veriyorlar canım, 2 arkadaşım var ikisi de çok düşük maaşla başladı, birisi sınavlara falan girip bankaya geçti gişede memnun ama yeni işinden, kurumları takip edersen iyi bir iş bulabilirsin. Bence önce kariyer hem daha 91 lisin, bir kaç sene bekle, bu ortak verilecek bir karar ayrıca ailelerin hiç karışmaması lazım. her iki tarafında istemesi hazır olması lazım ciddi bir konu.
Benim ailem erken oldugunu soyluyor onun ailesindeyse cocuklari olmuyor mu sorulari basladi bile. Ne diyelim hayirlisi. Insallah daha fazla karismazlar

Tavsiyelere ihtiyacim var su sira tesekkur ederim. Esim oyle olmayacagini dusunuyor. Bir arkadasinin esi calisiyor mesela kiz migren hastasi gelip eve yatiyor yemegi temizligi utuyu esi yapiyor oyle olacagimi zannediyor sanirim

hayır, çalışıyorum evtt. evdeki gibi olmuyor ama aynı özeni evime, yemeğime, temizliğimie gösteriyorum çok şükür.
daha düzenliyim ve kös kös oturup düşünmüyorum 'hayat çok b....' diye.. Hoppa

market, yemek çamaşır ütü arkadaşlarım, misafirlerim derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
bence sizde artık fazla düşünmeyin.
anlatabildi miiii :KK39:

Merhaba, sizinle aynı yaştayız ama ben bu satırları bir üniversite yurdundan yazıyorum daha okul bitmedi anlayın yani. Siz evlenmiş hayatınızı kurmuşsunuz ama bu arada ne kadar genç olduğunuzu unutmuşsunuz galiba. Ben daha okulu bitirmedim siz çocuk için geç mi acabalara başlamışsınız bile. Lütfen kendinize bunu yapmayın.

Anladığım kadarıyla eşiniz çalışmanızı istemiyor size de yapamazsın şöyle olmaz böyle olmaz diye yıldırma politikası uyguluyor. Öncelikle şunu söyleyeyim bu hayatta kimsenin size bir şeyi yapamazsın demesine izin vermeyin. Bunun kadar özgüven kırıcı bir şey olamaz. Hayatta bulunduğunuz yere onun sayesinde gelmediniz, fakülte diplomasını onun sayesinde almadınız, bileğinizin hakkıyla aldınız sakın eşiniz de dahil hiç kimsenin size bunu unutturmasına izin vermeyin. O diploma ne emekler verilerek alınıyor ben biliyorum bunca senelik emeğinize yazık olmasın sonra çok pişman olursunuz.

İkinci olarak evet türkiyede yaşıyoruz ve evet şartların bende farkındayım ama senin torpilin yok seni almazlar demek de biraz fazla. O zaman kapatıp gidelim bu ülkeyi hep beraber fazla uğraşmayalım. Size tavsiyem en kısa zamanda bir kpss kursuna yazılın, maddi durumunuz el vermiyorsa gerekirse ailenizden yardım alın ama yine de yapın bunu. Kimsenin hayallerinizin önünde durmasına izin vermeyin. Kursa gidemezseniz evde çalışın ama yeter ki başarabileceğinize inanın. Bunu şimdi yapamazsanız hiç yapamazsınız.

Eşinizin de sizi tehdit etmesine lütfen müsade etmeyin. Emin olun o sizin kararlılığınızı görünce geri adım atacaktır. Eğer ki atmazsa zaten çocuk yapmak için doğru adam değildir bunu yaşayarak görmüş olursunuz.

Şu an gerçekten sizin için üzüldüğümden yazıyorum. Lütfen hayallerinizin arkasında durun. O kadar verdiğiniz emeğin arkasında durun. Kendiniz için bir şey yapın ve bugünden itibaren hedefinize odaklanın. Daha çok genciz =) hayatta istediğiniz her şeyi başarabileceğinize ben inanıyorum siz de inanın ve kimsenin aksini söylemesine izin vermeyin.

İyi günler ve her şey için iyi şanslar =)

hayır, çalışıyorum evtt. evdeki gibi olmuyor ama aynı özeni evime, yemeğime, temizliğimie gösteriyorum çok şükür.

daha düzenliyim ve kös kös oturup düşünmüyorum 'hayat çok b....' diye.. Hoppa

market, yemek çamaşır ütü arkadaşlarım, misafirlerim derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
bence sizde artık fazla düşünmeyin.
anlatabildi miiii :KK39:

neyi anlatmaya calistiginiz umrumda degil su yazdiklarinizdan kotu kalpli oldugunuzu anladim sadece. iyi gunler

Merhaba, sizinle aynı yaştayız ama ben bu satırları bir üniversite yurdundan yazıyorum daha okul bitmedi anlayın yani. Siz evlenmiş hayatınızı kurmuşsunuz ama bu arada ne kadar genç olduğunuzu unutmuşsunuz galiba. Ben daha okulu bitirmedim siz çocuk için geç mi acabalara başlamışsınız bile. Lütfen kendinize bunu yapmayın.

Anladığım kadarıyla eşiniz çalışmanızı istemiyor size de yapamazsın şöyle olmaz böyle olmaz diye yıldırma politikası uyguluyor. Öncelikle şunu söyleyeyim bu hayatta kimsenin size bir şeyi yapamazsın demesine izin vermeyin. Bunun kadar özgüven kırıcı bir şey olamaz. Hayatta bulunduğunuz yere onun sayesinde gelmediniz, fakülte diplomasını onun sayesinde almadınız, bileğinizin hakkıyla aldınız sakın eşiniz de dahil hiç kimsenin size bunu unutturmasına izin vermeyin. O diploma ne emekler verilerek alınıyor ben biliyorum bunca senelik emeğinize yazık olmasın sonra çok pişman olursunuz.

İkinci olarak evet türkiyede yaşıyoruz ve evet şartların bende farkındayım ama senin torpilin yok seni almazlar demek de biraz fazla. O zaman kapatıp gidelim bu ülkeyi hep beraber fazla uğraşmayalım. Size tavsiyem en kısa zamanda bir kpss kursuna yazılın, maddi durumunuz el vermiyorsa gerekirse ailenizden yardım alın ama yine de yapın bunu. Kimsenin hayallerinizin önünde durmasına izin vermeyin. Kursa gidemezseniz evde çalışın ama yeter ki başarabileceğinize inanın. Bunu şimdi yapamazsanız hiç yapamazsınız.

Eşinizin de sizi tehdit etmesine lütfen müsade etmeyin. Emin olun o sizin kararlılığınızı görünce geri adım atacaktır. Eğer ki atmazsa zaten çocuk yapmak için doğru adam değildir bunu yaşayarak görmüş olursunuz.

Şu an gerçekten sizin için üzüldüğümden yazıyorum. Lütfen hayallerinizin arkasında durun. O kadar verdiğiniz emeğin arkasında durun. Kendiniz için bir şey yapın ve bugünden itibaren hedefinize odaklanın. Daha çok genciz =) hayatta istediğiniz her şeyi başarabileceğinize ben inanıyorum siz de inanın ve kimsenin aksini söylemesine izin vermeyin.

İyi günler ve her şey için iyi şanslar =)

:-* tesrkkur ederim. en guzel zamanlar universite zamanlari kiymetini bilin.
emek verip uzun uzun yazmissiniz unutmayacagim soylediklerinizi. hakkimizda hayirlisi olsun. benden de size bir tavsiye ne kadar asik oluraaniz olun ise baslamadan evlenmeyin. gaza geldim vallahi tesekkurler

Allah bagislasin bebeginizi. Benim icin kariyer cok onemli kucuklugumden beri hayalim diyebilirim soyle siyah mini etekli bir takim elbise tingir mingir is yerinde yurumek. Ayligimi alip annemi alisverise goturmek, kardesime playstation almak, bir suru hayalim var iste. Bu hayallerin i inde cocuk yok henuz Rabbim isteyen herkese versin, bana da versin istedigim zaman insallah
umarım herşey dilediğin gibi olur.

SELAM KIZLAR BEN ÇOK BAŞKA BİR KONU ANLATIP FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN

evleneli bir yıl olucak aynı zamanda da çalışıyorum.7-8 aydır bebek deniyoruz olmadı.şimdi ki işyerimden evlilik nedeni ile tazminat alıp çıkmak istiyorum yaklaşık 10-15 bin civarı.ama bebekte istiyorum çalışmam şart yeni bir işe girince hamilelik sıkıntı yaRaTIR diyorum ve korkuyorum ama bebeğimide ertelemek istemiyorum.çok kararsızımmm
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ ???

SELAM KIZLAR BEN ÇOK BAŞKA BİR KONU ANLATIP FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN

evleneli bir yıl olucak aynı zamanda da çalışıyorum.7-8 aydır bebek deniyoruz olmadı.şimdi ki işyerimden evlilik nedeni ile tazminat alıp çıkmak istiyorum yaklaşık 10-15 bin civarı.ama bebekte istiyorum çalışmam şart yeni bir işe girince hamilelik sıkıntı yaRaTIR diyorum ve korkuyorum ama bebeğimide ertelemek istemiyorum.çok kararsızımmm
ben olsam ilk olarak kendime yeni bir konu açardım. kimsenin konusunu meşgul ve taciz etmezdim :KK45:

ben olsam ilk olarak kendime yeni bir konu açardım. kimsenin konusunu meşgul ve taciz etmezdim :KK45:
öyle bir niyetin yok konu buldum ve paylaştım tacizlik bir durum yok sonuçta insan haklarını ihlal etmiyoruz büyütmenize keniniz bunu sorun etmenize gerek yok.

öyle bir niyetin yok konu buldum ve paylaştım tacizlik bir durum yok sonuçta insan haklarını ihlal etmiyoruz büyütmenize keniniz bunu sorun etmenize gerek yok.
kendime sorun ettiğimi nerden çıkardın? büyüttüğümü nerden anladın :KK70::KK70::KK70:

nacizane uyardım seni:21:

İnşallah gönlüne göre olur ama şu da var ki bebek ha deyince olmayabilir.

Back
X