İş seçimi kararsızlık ..

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
Hali hazırda yarı zamanlı zor ve yeni sayılan bir işim var mecburiyetten çalışıyorum memnun değilim, SSK da yok....tam zamanlı bir iş teklifi aldım (olup olmayacağı belli değil henüz)...Ama küçük bir çocuğumda var şuan annem bakıyor ( yarı zamanlı olduğu için.).şimdi nasıl olacak tam zamanlı iş benim için şartları iyi ama çocuk durumu vs aklımı karıştırıyor ,(annem tam zamanlı bakamaz ) nasıl bir çözüm bulabilirim ..çocuğum 20 aylık..Ssk siz çalışmak istemiyorum ,bu isin sartlarida iyi..

Çalıştığınız işte maaşınız ve şartlarınız ile tam zamanlı işin maaşı şartları neler

(Şartları iyi derken asgari ücret +SSK+servis+yemek ..mesaisi yok..sabah 7,30 akşam 5.30 )

Yarı zamanlı olup SSK lı bir iş bakın bence. Mağazacılık vs gibi. Primleri olan bi yer olursa maaş+prim de alırsınız. 20 aylık olmasa devlet anaokulu derdim ama çok küçük. Anneniz de tam zamanlı bakamıyorsa part time şu dönem için zorunlu gibi gözüküyor

Son düzenleme:
Çalıştığınız işte maaşınız ve şartlarınız ile tam zamanlı işin maaşı şartları neler
İyi derken işçi sınıfı asgari şartları.. asgarî ücret +SSK +yol+yemek..şimdiki isim SSK yok sadece ücret ama 2 de evdeyim ama memnun değilim çalışma koşulları agir

2 değil 20 aylik

Annenız 1 sene ıdare etsın seneye yarım gun krese baslatırsınız olmaz mı?

Her zaman çocuk Anneye ihtiyaç duyar ..
Ve Çocuğunuzun size en ihtiyacı olduğu dönem 2 yaş zamanları (2 yaş sendromu diye bişey var)
Yarım zamanlı çalışmaya devam edin ya da başka yarım zamanlı iş bakın ..

Çalışmaya madden mecbur olduğum bir dönemde yım ,zaten suanki isimden cikacam cikmazsam sinir hastası olacağım ...o sebeple böyle bir iş geldi karşıma

Her ebeveynin öncelikli görevi çocuğuna bakmaktır. (sadece gözü ve gönlüyle değil maddi olarak da)
Bu yeni moda laflar, yok uzman görüşleri de beni benden alıyor,
Bu kelamı eden uzmanlar doktorlar mı ödüyor evin faturalarını, çocuğun mamasını, bezini vs.......

O yorumları ciddiye almıyorum para kazanmazsak ,kiramı faturamı ,çocuğun masrafını kim verecek yorum sahibimi ? Mecbur olmasam bu yaşımda kariyersiz bir şekilde zaten asla calismazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…