- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
-
Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar
Zaten kızda iş için yurtdışına gitsem, streshanımın sevgilisi de gelse, sonra onu bir güzel sarhoş etsem ayartsam diye gün sayıyordur. Hatta bir değil bir kaç kız bunu düşünebilir. Çünkü Türkiye de yapılamıyor bunlar..Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi
Bir insan nasılsa karşısındaki insanı da o şekilde düşünürmüş. Yani kendisi bir erkekten etkilenebileceğini düşünüyor ki sevgilisinden de aynı şeyi bekliyor.
Zaten kızda iş için yurtdışına gitsem, streshanımın sevgilisi de gelse, sonra onu bir güzel sarhoş etsem ayartsam diye gün sayıyordur. Hatta bir değil bir kaç kız bunu düşünebilir. Çünkü Türkiye de yapılamıyor bunlar..
İnsan sevdiğine güvenir. Güvenmiyorsa sorun vardır. Karşı tarafta değil, kendinde.
Sevgilim özel sektörde büyük bir şirkette çalışıyor. Şirketi onu ayda 2 kere şehirdışına gönderiyor. Gittiğinde de otelde kalıyor. Her gittiğinde akşamları iş arkadaşlarıyla otelde yemek yiyip alkol falan alıyorlar. Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar. Ben de ister istemez kıskanıyorum. Adama otel odasından dışarıya çıkma diyecek halim de yok. Sıkılır yani sonuçta. Kaldı ki ben desem ne olacak. Gizli saklı yine onlarla takılır. En azından açık açık söyluyor lobide buluştuk birer bira içeceğiz falan diyor ama çatlıyorum elimde değil. Evlenince de bu böyle olacak işi gereği. Sevgilime güvensem de sonuçta erkek milleti. Ortalik kötü. Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum. Eşi bu şekilde otellerde kalanlar kıskanmıyor mu? Bu durumda tutumum nasıl olmalı?
Sizin bu saldırınızı ve bana karşı olan dusmanliginizi anlayamadım. Olabilir insanlara güven problemim olabilir burda da dertlesiyoruz. Kıskançlık bir içgüdü. Hayvanlarda bile olan bir içgüdü. Burası da dertlestigimiz bir platform. Sanki hicbir kadın eşini kiskanmiyor. Evet erkek milletinin de hiçbirine yuzde 100 güvenmem. Isterse 30 yillik kocam olsun yine yuzde 1 pay bırakırım. Bu da benim karakterim. Saldırıya geçmenizin lüzumu yok. Hoslanmiyorsaniz dusuncelerimden takıp etmezsiniz olur biter.Ne kadar kötü düşünceleriniz var. Bence siz evlenmeyin bu adamla, boş yere başını yakacaksınız.
Sizin bu erkek milletine takıntınız tam olarak nedir?
Daha geçen konuda her erkek aldatıyor bilmem ne yazmıştınız, sizin sevgiliniz o karaktere sahip bir adamsa her erkeğe kötü demeye hakkınız yok. Burada mükemmel ilişkiye, eşe sahip kadınlar var. Sizinki öyle değilse bu sizin ve sevgilinizin sorunu. Bütün insanları genelleyemezsiniz.
Düşüncelerinize ya da kişiliğinize herhangi bir saldırıda bulunmadım. Size karşı bir düşmanlığımda yok. Pardon ama siz tam olarak kimsiniz? Streshanim.. Sanal bir platformun sanal bir üyesisiniz. Sizi normal hayatta tanımam etmem. Ama madem hepimiz burada yorumumuzu yazıp dertleşiyoruz, bende sizin her zaman bu tavrınızdan rahatsızım. " bütün erkekler aynıdır, bütün erkekler aldatır, kadınlar da saf saf aldatmaz diyorlar" tavrınızdan. Hayır efendim, bütük erkekler aldatmaz, sizin bu düşünceniz yanlış. Bu yüzden mutsuzsunuz, bu yüzden sürekli sevgilinize karşı acabalarla dolusunuz. Bu algıdan, bu düşünceden çıkarsanız daha mutlu olursunuz. Hep kötü erkeklere odaklanıp "bütün erkekler aldatır, erkekler tü kaka" diye genellemeyi bırakıp sevgilinize güvenmeyi deneyin derim, o zaman daha mutlu olacağınıza inanıyorum. Ha burada bu konuda bile okuyabilirsiniz, gerçekten iyi olan erkeklerin var olduğunu. Sadece biraz dikkat ve bakış açısı değiştirmek lazım, iyi geceler.Sizin bu saldırınızı ve bana karşı olan dusmanliginizi anlayamadım. Olabilir insanlara güven problemim olabilir burda da dertlesiyoruz. Kıskançlık bir içgüdü. Hayvanlarda bile olan bir içgüdü. Burası da dertlestigimiz bir platform. Sanki hicbir kadın eşini kiskanmiyor. Evet erkek milletinin de hiçbirine yuzde 100 güvenmem. Isterse 30 yillik kocam olsun yine yuzde 1 pay bırakırım. Bu da benim karakterim. Saldırıya geçmenizin lüzumu yok. Hoslanmiyorsaniz dusuncelerimden takıp etmezsiniz olur biter.
Haklısınız genel bi güven problemim var. Ben uzun yıllardır özel sektörde satış sektöründe çalışıyorum. Evli ve o kadar bozuk adamlar gördüm ki inanamazsınız. Benim duyduklarima gorduklerime şahit olsaniz belki siz de guveninizi kaybederdiniz. Ama bunlari düşünerek de hayat yaşanmıyor tabi. Cevremde de ailemde de çok kadın aldatildi. Hep bana denk gelmis demek ki...Düşüncelerinize ya da kişiliğinize herhangi bir saldırıda bulunmadım. Size karşı bir düşmanlığımda yok. Pardon ama siz tam olarak kimsiniz? Streshanim.. Sanal bir platformun sanal bir üyesisiniz. Sizi normal hayatta tanımam etmem. Ama madem hepimiz burada yorumumuzu yazıp dertleşiyoruz, bende sizin her zaman bu tavrınızdan rahatsızım. " bütün erkekler aynıdır, bütün erkekler aldatır, kadınlar da saf saf aldatmaz diyorlar" tavrınızdan. Hayır efendim, bütük erkekler aldatmaz, sizin bu düşünceniz yanlış. Bu yüzden mutsuzsunuz, bu yüzden sürekli sevgilinize karşı acabalarla dolusunuz. Bu algıdan, bu düşünceden çıkarsanız daha mutlu olursunuz. Hep kötü erkeklere odaklanıp "bütün erkekler aldatır, erkekler tü kaka" diye genellemeyi bırakıp sevgilinize güvenmeyi deneyin derim, o zaman daha mutlu olacağınıza inanıyorum. Ha burada bu konuda bile okuyabilirsiniz, gerçekten iyi olan erkeklerin var olduğunu. Sadece biraz dikkat ve bakış açısı değiştirmek lazım, iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?