İş seyahatlerine giden sevgili/eş

Sonuna kadar katılıyorum bende hiç aldatılmadım, sevgilim gerçekten iyi temiz bir adam. Durduk yere şüphe edenin sorunları vardır diye düşünüyorum.

Sonuna kadar katılıyorum bende hiç aldatılmadım, sevgilim gerçekten iyi temiz bir adam. Durduk yere şüphe edenin sorunları vardır diye düşünüyorum.
Ben simdi konu sahibinin açtığı konulara baktım da zaten çok anormal sorular var bana göre. Evlilik ve kıskançlıkla biraz kafayı bozmuş durumda. Hatta sevgilisi bu mu bilmiyorum ama bir sevgilisiine bakire olduğu halde bakire değilim diye yalan söyledim seklinde bir konusu var. Ağzım açık okudum. Ne desem bilemedim. Psikologa görünün bence streshanim. Siz bu kafada evlilik yürütemezsiniz zaten nacizane fikrim.

bu hikayedeki kizlardan biri de bendim zamaninda, tey tey
hep ben salata yicem bundan sonra diyip gune baslayip, ama bu sehrin de susu meshurmus, gelmisken yemeyek mi muhabbeti sonrasi...
O zamanki sevgilimle simdi evliyim, o zaman da ayniydi, simdi de ayni sagolsun, keyfine bak der her zaman. Hayattan keyif almami ister, gezeyim yiyeyim iceyim benim kadar mutlu olur. Ben de o bir is seyehatine gidince bir kez ararim, haberlesiriz, sonrasinda bizi dusunme keyfine bak derim. 2 cocuklu aileyiz su an, adam iki sehir disinda arkadaslari ile takilsa, gezse eglense eve dondugunde hem bizi ozlemis oluyor, hem de azicik yetiskin levelinde takilmis oluyor.

kimse sizin sevgilinize kancayi takar mi bilemeyiz elbette, ama kanca takacak, kanca da taktiracak olan sehir ici disi fark etmez saniyorum ki.

Bir kız ayartiyor mu??? Bu ne saçmalık yahu. Sanki tüm suç kadınlarda. İsim gereği ben de yurt içi yurt dışı is gezisine çok giderim bil ki erkekler o ortamda Avcı gibiler.

Biz geçen bir başka şehre gittik

Dedim şuralarda bir yer vardı yemeği güzeldi vs

Neyse bulduk oturduk oğlum ne yemiştiniz vs dedi ben de anlattım ben şunu yedim x bunu y bunu vs

Hiç aklıma benim ne işim var elin adamlarıyla yemekte diye düşünmek gelmedi

Keza eşim de gider hiç sormak da aklıma gelmez hatta bazen gittiği yerde içilecek yer vs bulurum netten

Bu arada ayartılacaksa da zaten bu şehirdeki hatunlar da ayartır

O konuyu bende okudum, normalde tam tersini söylerler ama bu hanım daha değişik söylemiş. Kendisi de bana yazmıştı güven problemim var diye. Tek çare psikolog gibi duruyor.

İyi de tinder den biri ile tanışacak adam her yerde tanışır

Adamı şimdi arkadaşınız mı ayarttı hayır

Adam aranıyormuş bulmuş sadece

Eşim doktor etrafında hemşireler, başka kadın doktorlar, hasta yakınları felan. Düşünsene böyle şeyleri takip duruyorsun. Hayat zehir olur. Ama işin gerçeği ne: Sizde öz güven eksikliği var. Üstüne durumu "kontrol" altında tutamayacağınızı kabul etmemissiniz henüz. Siz o adamı bacağıniza bağlasaniz o yine istese sizi aldatır. Sonuc olarak bu sizin kontrolünüzde değil. Ha eşim de bilir: Beni aldattığı anda evliliğimizi bitirmiş olur. Ikinci şansı vermem. Ama adamsa önce serefi ile bosanir da, bari gözümden düşmesin. Sonuçta cocuklarimin babasi

O konuyu bende okudum, normalde tam tersini söylerler ama bu hanım daha değişik söylemiş. Kendisi de bana yazmıştı güven problemim var diye. Tek çare psikolog gibi duruyor.
Bence de 31 yaşında olup bu durumları aşmış olması lazım bir kadının. 18 19 olsa çok normal derim ama bu şekilde hayat çok zor geçmeli. Yoksa evlilik ilişki v.s mutlu bir şekilde yürümesi mümkün görünmüyor.

Baştan şüpheli evliliği kim yürütmek ister ki?

Kıvanç Tatlıtuğa benziyor mu?
Böyle konuları okuyunca gözümde kıvanç tatlıtuğ david beckham gibi isimler değil de genelde kimsenin dikkatini çekmeyen yakışıklı olmayan ama sevgililerinin onları aşırı gözünde büyüttüğü tipler geliyor. Çünkü iş cevremde de okulda da hep o tsrz kimsenin bakmadığı erkeklerin sevgilileri asiri kiskanclik yapiyordu. Eski işyerimde x abi dedigimiz bir adami kıskanıyordu sevgilisi kizlardan ne demeli bilemiyorum gerçekten

Ben de sizin gibi düşünüyorum. O yüzden de ironi yaptım

aldatmak istedikten sonra her zaman imkan bulunur. bunun için otel şart değil! güvenmek önemli olan. evlenince eşler genelde gidebiliyorlar böyle iş toplantılı otellere. siz kendi masrafınızı karşılarsınız, şirket eşinizinkini... o toplantılara gider siz keyif sürersiniz. tabi bunu eşinize eşlik etmek için yapın kıskandığınız için değil. zaten baştaki dediğim cümleyi tekrar edeceğim:aldatmayı istedikten sonra ortam bulunur.

Yine bir benim kocam melek ama ya kadınlar ayartırsa konusu :)
Bir bitmedi şu durum. Aldatma 2 kişi ile olan bir eylem. Yani senin kocan ahlaklı bir insansa kadın önünde soyunsun kafasını çevirir, ortamı terk eder zaten yapmaz sende ona güvenirsin bilirsin yapmayacağını. Ama senin kocanın ar damarı çatlaksa yanında yöresinde kadın olmasada bulur buluşturur aldatır.

Güvenmiyorsanız ayrılın o zaman ya yani insanlar kıskanacak diye sosyalde olamayacak aynı şeyi sevgiliniz düşünse ne olur hani diyoruz ya kadınlara özgürlük kadınların her hareketinden birşey çıkarmayın diye erkeklere neden yapıyoruz? yani baştan çıkacak adam her yerde baştan çıkar ya bunu kabul edin. Zaten aldatan erkek de belli eder ayrılır yoluna bakarsın her kadını da potansiyel erkek avcısı görmeyin artık yani kendi hemcinslerinize hakaret benim sevgilim eşim yapmaz huyu değil ama karşı taraf baştan çıkarırsa falan içinde olmayanı kimse baştan çıkaramaz sizde kadınsınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…