İş seyahatlerine giden sevgili/eş

Sizinki ayda 2 kere gidiyormuş benim sevgilimin her hafta akşam buluşmaları oluyor iş için artı başka zamanlarda da.
Geçenlerde yılbaşı yemeğinde bir araya geldim görüştüğü kişilerle hepsinin dilinde ben. Sürekli benden bahsedermiş. Zaten benim de ona güvenim tam hiçbir zaman kötü şeyler düşünmedim. Üstelik bu ortamdaki kadınlar baya baya bakımlı ve güzel hatunlar.
Artı ayda yılda bir olan şehir dışı gezilerinden ve aklı kayacak sevgilinizden korkuyorsunuz ya babam yıllarca yurtdışında çalıştı bir kez olsun aklı karışmamıştır.
Adama güvenmiyorsanız salın.
Kendinize güvenmiyorsanız yine salın gitsin.

Bir iliskide sevgili es farketmez guven herseyden once gelir. Iki taraf icinde suphe duyani bu suphe yiyip bitirir suphe duyulani ise muddet sonra bunaltir. Suphen varsa daha sevgiliyken ayrilmayi oneriyorum hem kendi hayatinizi hemde adaminkini yakmayin. Esimle 10 yildir beraberim bensiz sehirdisinada yurtdisina cok cikmistir ama o yokken bunu hic dusunmedim. Hatta ben yanlizligida cok severim kafa dinlemek icin bazen ben ona diyorum gitmiyormusun sen biryerleye ya diye.

Bir kız ayartır tabiki, eğer sevgilinin ayarmaya gönlü varsa :)

Yapan 7 kat kilit vursan yine yapar şunu bi anlayamadınız.

Kıskanmam eşimde kıskanmaz.
Eski işimde işim gereği erkek iş arkadaşlarımla yurt içi yurt dışı bazı yerlere şirket aracı ile bazı yerlere uçakla gider gelirdik ve eşimin bir gün bana kiminle gidiyorsun? yanında kim var? resim at?... gibi hiç bir sorusuna denk gelmedim. Nasılsın? herşey yolunda mı? der kapatır ve benim aramamı bekler.
Bizde sürekli seyahat eden bendim. Gittiğimiz yerde yemekte yiyoruz bazen boş vaktimiz kalınca beraber gezip ne yenir ne görülür anın tadını da çıkarıyoruz. Tabi ki gönül ister herkes sevdiği ile rahat zamanda gezsin ama imkanım olmuş gitmişim otele kapanacak değilim.

Eşim de ben de iş toplantıları için yurt içi dışı çok gidiyor ve en azından 1-2 gece kalıyoruz. O kadar yorgun oluyorki insanın beyni ya bir kahve ya bi kadeh bir şey içip odaya atıyorsun kendini mecburen. Biz alkol almıyoruz ama sakin sakin bir şey içip odaya geçiyorum bazen gece yatmadan eşimi aramaya halim olmuyor. Birbirinize güvenin güvenmeyecek şeyler olduysa ya da aşırı takıntılı ve kuruntulu iseniz baştan bırakın..

Yazık ya hep erkekler kızlar tarafından ayartılıyor, nasıl açıyorum bu erkeklere bilemezsiniz...

Eşim bu şekilde otellerde kalıyor. Hiçte kıskanmıyorum. Benimde kaldığım çok oldu. Eşimden bu yönde en ufak bir ima sezmiş olsaydım şu an eşim değildi. Kişi istemediği sürece hiçbir kimse onu ayartamaz. İş sevgilinizde bitiyor yani. Elinizde değillik bir durum yok ayrıca. Eğer güven problemini varsa ki var belli bunu çözmeden kimseyle evlilik düşünmeyin derim

Canım ayartma dediğin şey tek taraflı olmuyor. Kızlar bir adama yaklaşınca adam da kadına yaklaşınca oluyor. Adam ayartılmayı tercih etmiş oluyor yani.Güven yoksa devam etmeyin. Ki evlenince işin içinden çıkamazsın. Evlenince her şey daha zor bir hal alıyor.

Fırsatını bulan her erkek yapar, adamın fırsatı yoktur misal benim eşim, iş arkadaşlari 60 yaş üstü evden iş işten ev , gezme arkadaş çevresi yok, ama sizin sevgilinizin mesleği de fenaymis, geçen gün bir arkadaşım tinder dan böyle iş seyahatinde olan bir adamla tanıştı buluştular vs adam sonra evli çıktı. Ben kendi eşime bile güvenmem bu konuda kaldıki kendisini görseniz o kadar iyi kalpli fedakar bir insan, maalesef erkek doğası bu, fırsatı bulup aldamayanlarda var elbet ama çok az sayıda, zaten kadınlarin cogu meyilli, evli olması farketmiyor, evli adamdna hamile kalan kadınlarla dolu etraf
bence siz açık açık konuşun olmadı ayrılın gitsin
Bir de bir laf vardi hissettirmedigi sürece esim beni aldatabilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Abim işi gereği sürekli otellerde hem şehir dışında hem yurtdışında..Ve de kadınlı erkekli farklı farklı iş arkadaşlarıyla..İşi bırakmadan önce yengem de aynı şekildeydi.Valla kafayı yemeleri lazımmış demek ki
Bence bunu takıntı haline getirmeyin.İçinde varsa kapalı sandığa kilitleyin yine de yapacağını yapar.Kendinize ve ona güvenmeniz lazım.Güven vermiyorsa o zaman ilişkinizi gözden geçirin.

Benim de video gecen video karşıma çıktı, çok hoşuma gitti çok iyi demiş gerçekten...

Yine belki de hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bir olayda kadın suçlu

Son zamanlarda böyle acaba kadınlar ayartır mı diye konular açılıyor. Kadınlardaki özgüven git gide dibe mi vuruyor anlamadım
Bu konularda bir de asıl kadınlar suçlanıyor, sanki birileri eşlerini bağlayarak zorla birlikte oluyor.

Evet canım aldatmayan erkek var ben sevgilime aşırı güveniyorum bu konu da fakat daha önceki ilişkilerimde kıskançlıklarım oluyordu bir kadın hissediyor kıskançlıkta bunun göstergesi bana göre demekki adamdan bekliyorsun ki bu şekilde düşünüyorsun gibi ama tabi aşırı takıntılı kadınlar da var adam aldatmadığı halde sürekli şüphe duyan onların da pskolojik sorunları olduğunu düşünüyorum

Hı hı kesinlikle kızlar ayartır. Ama olsun ayartsada sonuçta sevgilinizin suçu yok kızlar ayarttığı için affedersiniz olur biter.
Şimdiki kızlar çok fena valla. Hep sevgilisi olan, evli, nişanlı adamların peşindeler.

Ayartmaya çalışan kızlar olsa da sevgiliniz istemediği surece bir şey yaşayamaz.
Sizin sorununuz kızların ayartması değil sevgilinize güveniniz yok. Bunuda net şekilde dile getirmeyi istemediğiniz için kızlara suç atma egilimindesiniz. Ve zaten siz bunu hissediyorsanız yapar. Gözü dışarıda macera düşkunüyse kızlara da suç atmayın ayartır falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…