- 18 Ekim 2018
- 8.164
- 33.858
- 548
- Konu Sahibi streshanim
-
Eşim de ben de iş toplantıları için yurt içi dışı çok gidiyor ve en azından 1-2 gece kalıyoruz. O kadar yorgun oluyorki insanın beyni ya bir kahve ya bi kadeh bir şey içip odaya atıyorsun kendini mecburen. Biz alkol almıyoruz ama sakin sakin bir şey içip odaya geçiyorum bazen gece yatmadan eşimi aramaya halim olmuyor. Birbirinize güvenin güvenmeyecek şeyler olduysa ya da aşırı takıntılı ve kuruntulu iseniz baştan bırakın..Sevgilim özel sektörde büyük bir şirkette çalışıyor. Şirketi onu ayda 2 kere şehirdışına gönderiyor. Gittiğinde de otelde kalıyor. Her gittiğinde akşamları iş arkadaşlarıyla otelde yemek yiyip alkol falan alıyorlar. Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar. Ben de ister istemez kıskanıyorum. Adama otel odasından dışarıya çıkma diyecek halim de yok. Sıkılır yani sonuçta. Kaldı ki ben desem ne olacak. Gizli saklı yine onlarla takılır. En azından açık açık söyluyor lobide buluştuk birer bira içeceğiz falan diyor ama çatlıyorum elimde değil. Evlenince de bu böyle olacak işi gereği. Sevgilime güvensem de sonuçta erkek milleti. Ortalik kötü. Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum. Eşi bu şekilde otellerde kalanlar kıskanmıyor mu? Bu durumda tutumum nasıl olmalı?
Sevgilim özel sektörde büyük bir şirkette çalışıyor. Şirketi onu ayda 2 kere şehirdışına gönderiyor. Gittiğinde de otelde kalıyor. Her gittiğinde akşamları iş arkadaşlarıyla otelde yemek yiyip alkol falan alıyorlar. Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar. Ben de ister istemez kıskanıyorum. Adama otel odasından dışarıya çıkma diyecek halim de yok. Sıkılır yani sonuçta. Kaldı ki ben desem ne olacak. Gizli saklı yine onlarla takılır. En azından açık açık söyluyor lobide buluştuk birer bira içeceğiz falan diyor ama çatlıyorum elimde değil. Evlenince de bu böyle olacak işi gereği. Sevgilime güvensem de sonuçta erkek milleti. Ortalik kötü. Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum. Eşi bu şekilde otellerde kalanlar kıskanmıyor mu? Bu durumda tutumum nasıl olmalı?
Canım ayartma dediğin şey tek taraflı olmuyor. Kızlar bir adama yaklaşınca adam da kadına yaklaşınca oluyor. Adam ayartılmayı tercih etmiş oluyor yani.Güven yoksa devam etmeyin. Ki evlenince işin içinden çıkamazsın. Evlenince her şey daha zor bir hal alıyor.Sevgilim özel sektörde büyük bir şirkette çalışıyor. Şirketi onu ayda 2 kere şehirdışına gönderiyor. Gittiğinde de otelde kalıyor. Her gittiğinde akşamları iş arkadaşlarıyla otelde yemek yiyip alkol falan alıyorlar. Kızlı erkekli birlikte vakit geçiriyorlar. Ben de ister istemez kıskanıyorum. Adama otel odasından dışarıya çıkma diyecek halim de yok. Sıkılır yani sonuçta. Kaldı ki ben desem ne olacak. Gizli saklı yine onlarla takılır. En azından açık açık söyluyor lobide buluştuk birer bira içeceğiz falan diyor ama çatlıyorum elimde değil. Evlenince de bu böyle olacak işi gereği. Sevgilime güvensem de sonuçta erkek milleti. Ortalik kötü. Bi kız ayartır mi yakinlasirlar mi diye kafada kuruyorum. Eşi bu şekilde otellerde kalanlar kıskanmıyor mu? Bu durumda tutumum nasıl olmalı?
Bir de bir laf vardi hissettirmedigi sürece esim beni aldatabilir..
bu muge anlının sozlerını bugun ıkıncı paylasıyor olusum konu sahıbesı
lutfen dıkkatlı ızleyın
sanıyorsun kı herkes ona bayılıyor sankı brad pıt
hangı kadın senın adamını ne yapsın dıyor kısaca :)
Hahaha koptum buna benBenim de video gecen video karşıma çıktı, çok hoşuma gittiçok iyi demiş gerçekten...
Hahaha koptum buna ben
Evet canım aldatmayan erkek var ben sevgilime aşırı güveniyorum bu konu da fakat daha önceki ilişkilerimde kıskançlıklarım oluyordu bir kadın hissediyor kıskançlıkta bunun göstergesi bana göre demekki adamdan bekliyorsun ki bu şekilde düşünüyorsun gibi ama tabi aşırı takıntılı kadınlar da var adam aldatmadığı halde sürekli şüphe duyan onların da pskolojik sorunları olduğunu düşünüyorumDüşüncelerinize ya da kişiliğinize herhangi bir saldırıda bulunmadım. Size karşı bir düşmanlığımda yok. Pardon ama siz tam olarak kimsiniz? Streshanim.. Sanal bir platformun sanal bir üyesisiniz. Sizi normal hayatta tanımam etmem. Ama madem hepimiz burada yorumumuzu yazıp dertleşiyoruz, bende sizin her zaman bu tavrınızdan rahatsızım. " bütün erkekler aynıdır, bütün erkekler aldatır, kadınlar da saf saf aldatmaz diyorlar" tavrınızdan. Hayır efendim, bütük erkekler aldatmaz, sizin bu düşünceniz yanlış. Bu yüzden mutsuzsunuz, bu yüzden sürekli sevgilinize karşı acabalarla dolusunuz. Bu algıdan, bu düşünceden çıkarsanız daha mutlu olursunuz. Hep kötü erkeklere odaklanıp "bütün erkekler aldatır, erkekler tü kaka" diye genellemeyi bırakıp sevgilinize güvenmeyi deneyin derim, o zaman daha mutlu olacağınıza inanıyorum. Ha burada bu konuda bile okuyabilirsiniz, gerçekten iyi olan erkeklerin var olduğunu. Sadece biraz dikkat ve bakış açısı değiştirmek lazım, iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?