• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is teklifi sonrasi maas az geldi gozume tekrar aramalimiyim

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Kizlar selam

Bu sefer farkli bi konuyla geldim.

Dun bi is teklifi aldim eski calistigim birinden. Adamla konustum iyidi hostu birbirimize guveniyoruz, maasida konustuk ama bugun dusundukten sonra fikrim degisti ve bunu onunla konusmak istiyorum maas konusunu.

Arayip soylemeyi dusunuyorum ama telde biraz tuhaf olur mu? Bilmiyorum cok cekingenim bu konularda ama aslinda olmamam lazim. Nefret ediyorum bu huyumdan. Ve konu para.

Ne onerirsiniz bana.

Ay kizlar aradim, tabi adamda duyuyo spontan olmadigimi ve cekindigimi
Kendimi salak hissediyorum resmen, neyse dedi ki anlastigimiz baslangic maasin uzun surmicek. Bende dedim tamam nekadar surcek ozaman. Oda dedi iki ay. Iki ay sonra hatirlat konuscaz ama tabi o surecede gorurum burda calismani. Off kendimi kotu hissediyorummm

Ara,soyle..
Ama adam da sorar yani; "konustuk,anlastik,aklini celen ne oldu"seklinde
Mantikli bir cevabin var ise ara..
Yoksa dusunup ara.. :)
Sorun zaten once tamam deyip sonrasinda cayman..
Sen soyledikten sonra baska bir firmadan teklif aldigini da dusunebilir.
Veya ortaligi kizistirip fiyati tirmandirmaya calistigini da dusunebilir.

Duzeltme: e aramissin hemen D:

Kendimi salak hissediyorum resmen, neyse dedi ki anlastigimiz baslangic maasin uzun surmicek. Bende dedim tamam nekadar surcek ozaman. Oda dedi iki ay. Iki ay sonra hatirlat konuscaz ama tabi o surecede gorurum burda calismani. Off kendimi kotu hissediyorummm
Ne kadar surecek demeseydin keske :)
İ

Niye kötü hissediyorsun ki, adam iki ay sonra gel tekrar konuşalım demiş. Kötü bir şey dememiş ki

Neden? Belirsiz kalırsa çıkmaz çarşambanin körüne döner o iş
İlk etap sorulmasi dogru gibi geliyor bana..
Once evet demis,sonra evet dedigi maasin az gelecegini dusunup,telefon etmis..O maasa ne kadar calisirim diyerek de devam etmis.
Beni rahatsiz ederdi sahsen.
Ogrenmesi dogru ama ise baslamadan bu kadar sikistirmasi yanlis...
İs verenine gore degisebilir elbette. Oncelikle bir calis,deneme surecinde bir bakalim,sonrasi konusulur zaten tekrardan..
İlk etapta anlasilmasaydi sormasini hakli bulurdum..
Once kendini kanitla,sonrasinda sor zaten.O tamam da boyle bir abes oluyor sanki.
Yani ben kabul etmezdim..Fiyati kizistirmaya calisiyormus gibi bir algim olurdu.

Ooo o 2 ay gelmez güzelim :(

Sen bu maaşa tamam diyorsan başla ve 2 ay sonra da hatırlat bence

İşimi yapmayim para verin demedin ki. İşimi yapayım ama para az dedin.
Ben bir kere demedim. 1.5 yıl çok az paraya köle gibi çalıştım. Harikasın bence ♥️

Kizlar selam

Bu sefer farkli bi konuyla geldim.

Dun bi is teklifi aldim eski calistigim birinden. Adamla konustum iyidi hostu birbirimize guveniyoruz, maasida konustuk ama bugun dusundukten sonra fikrim degisti ve bunu onunla konusmak istiyorum maas konusunu.

Arayip soylemeyi dusunuyorum ama telde biraz tuhaf olur mu? Bilmiyorum cok cekingenim bu konularda ama aslinda olmamam lazim. Nefret ediyorum bu huyumdan. Ve konu para.

Ne onerirsiniz bana.

Ben gelen teklifteki rakamı az bulmuştum ve ikya iş yerimi değiştirmeye yetmez demiştim. Bunun üzerine ik bana sizin için inisiyatif kullanarak bir miktar daha artırıyorum diyerek yeni bir teklif yapmıştı.

Diyeceğim o ki bazen açıkça ne istediğimizi söylememiz gerekir, konuşmaktan zarar gelmez şansını denemelisin.

Bunda cekinecek ne var teklifinizi degerlendirdim
Bu fiyat benim icin cok az su fiyat sizede uyarsa baslayabilirim diceksiniz. İki ay sonra demis tamam okey onuda konusun iki ay sonra nekadar bir rakam dusunuyorsunuz bana uymayacaksa bosuna birbirimizin vaktini almayalim de

hayrına çalışmıyorsunuz zaman emek veriyorsunuz karşılığını versin diye
kendinizi kötü hissedecek ne var
adam yuvarlak cevap vermiş hiç hoşlanmadım net değil
burada şartlarım iyi siz bana ne şartlar sunacaksınız? teklifinizi düşündüm ama maaş konusunda kafama yatmadı ben net xxx düşünüyorum tamamsa hemen başlarım derdim siz net konuşmuyorsunuz ki o da net konuşmuyor o 2 ay sonra durumlar sıkışık idare et der olur 1 sene ne münasebet.

iş bu önemli gerekirse gidin yüz yüze görüşün bir kahvenizi içmeye geldim diyerek

Back
X