Ne kadar surecek demeseydin keske :)Ay kizlar aradim, tabi adamda duyuyo spontan olmadigimi ve cekindigimi
Kendimi salak hissediyorum resmen, neyse dedi ki anlastigimiz baslangic maasin uzun surmicek. Bende dedim tamam nekadar surcek ozaman. Oda dedi iki ay. Iki ay sonra hatirlat konuscaz ama tabi o surecede gorurum burda calismani. Off kendimi kotu hissediyorummm
Neden? Belirsiz kalırsa çıkmaz çarşambanin körüne döner o işNe kadar surecek demeseydin keske :)
İ
Niye kötü hissediyorsun ki, adam iki ay sonra gel tekrar konuşalım demiş. Kötü bir şey dememiş kiAy kizlar aradim, tabi adamda duyuyo spontan olmadigimi ve cekindigimi
Kendimi salak hissediyorum resmen, neyse dedi ki anlastigimiz baslangic maasin uzun surmicek. Bende dedim tamam nekadar surcek ozaman. Oda dedi iki ay. Iki ay sonra hatirlat konuscaz ama tabi o surecede gorurum burda calismani. Off kendimi kotu hissediyorummm
İlk etap sorulmasi dogru gibi geliyor bana..Neden? Belirsiz kalırsa çıkmaz çarşambanin körüne döner o iş
Ooo o 2 ay gelmez güzelimAy kizlar aradim, tabi adamda duyuyo spontan olmadigimi ve cekindigimi
İşimi yapmayim para verin demedin ki. İşimi yapayım ama para az dedin.Ay kizlar aradim, tabi adamda duyuyo spontan olmadigimi ve cekindigimi
Kizlar selam
Bu sefer farkli bi konuyla geldim.
Dun bi is teklifi aldim eski calistigim birinden. Adamla konustum iyidi hostu birbirimize guveniyoruz, maasida konustuk ama bugun dusundukten sonra fikrim degisti ve bunu onunla konusmak istiyorum maas konusunu.
Arayip soylemeyi dusunuyorum ama telde biraz tuhaf olur mu? Bilmiyorum cok cekingenim bu konularda ama aslinda olmamam lazim. Nefret ediyorum bu huyumdan. Ve konu para.
Ne onerirsiniz bana.
hayrına çalışmıyorsunuz zaman emek veriyorsunuz karşılığını versin diyeAy kizlar aradim, tabi adamda duyuyo spontan olmadigimi ve cekindigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?