- 4 Mart 2018
- 21
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi Minnakhaylaz
-
Hep öyle oluyor zaten, çalışan kadının maaşının bir kısmı bakıcılara ve temizlige gidiyor.peki sizce degermibir yandan gecim skntisi.. Artik kendimizide gectik
Saatler cok uygun sabah 8 30 aksam 5 c tesi pazar tatil resmi bir kurum masa başı bir isSaatler nasıl?
Cok tesekkur ederim inanin birilerinin yol gostermesine çok ihtiyacım varMaasimin tamamina yakini kizimin okul masrafina, eve aldigim yardimciya + calistigim icin ekstra bakim giyim ve disarda yeme icme masraflarimiza gidiyor. Buna ragmen calisiyorum cunku ben isi biraksam kizimi bu kadar iyi bir okula gönderemeyecegim, her haftasonu sinemaya tiyatroya goturemeyecegim, istek ve ihtiyaclarini istedigim gibi karsilayamayacagim. Bunlar icin deger bence.
Kaldi ki bu zamanda 750 tl de en azindan kiranizi cikarir cok daha rahat edersiniz. Bence teklifi degerlendirin.
bir tanım da boyle dusunuyor kararsizim inşallah en doğru karari vereblrm cok teşekkür ederim yorumunuz icinKres yasina kadar siz olun bence.
Saatler cok uygun sabah 8 30 aksam 5 c tesi pazar tatil resmi bir kurum masa başı bir is
Konustm bir miktar ucret teklif ettim hatta ama yok bakamazmis..Bence şartlar iyi. Keşke biraz daha yuksek olsaydı maaş. İlerde bundan daha iyisini bulamam diyorsanız başlayın. Zamanla zam alirsiniz. Annenizle de bi daha konuşun. Belki gönlü olur.
Konustm bir miktar ucret teklif ettim hatta ama yok bakamazmis..
Ettim etmez olurmuym.. Ama bakmak istemiyorBakıcıya vereceginiz parayi annenize teklif edin, en azından geride aklınız kalmaz.
Haklsiniz elbet demez daha 1 haftam variyice dusunuo tasinacagim cok tesekkur ederim sizlerin yorumlari beni yonlendiriyorO zaman başlayın bence. 1600 TL asgari ücret. 750 düşünce 850 kalır size. Yine iyi para. Zamanla belki farkı artıracak derecede zam alırsınız. Kimse evde oturan birine al bunu harca diye para vermiyor. Yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?