- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi Minnakhaylaz
-
Olsun canım allah yardım eder bir yolu bulunur. Hayırlı olanı seçmen dileğiyleEvet nasıl tahmin ettiniz cok sasirdm aynen öyle onlardan cekiniyor ayirm yapıyor
Allah allah, biz de calisiyoruz hic yemek yapamayip disardan almadigimiz olmuyor. Kafanizda calisan kadin imaji nasilsa artik. gezecek yiyecek makyaj yapacak demissin. O isler oyke olmuyor hem olsa fena mi? Konu sahibi kendi parasiyla gezse yese icse makyaj yapsa kotu mu yani?
Ben kötü bir şey yazmadım ki. Evet ben de zamanında uzun süre çalıştım ve ortam hep buydu. Hadi Öğle arası bir çay içelim, cuma Öğle arası uzun dışarıda yiyelim, sabahları bir simiy poğaça, vs vs. .. Çalışırken her sene mont almak zorunda kalırdım şimdi 3 senedir aynı mont giyorum. Ayakkabı kıyafet evde eskimiyor. Bazen yemek yapmaya zaman kalmazdı Pizza, hazır hamur işi vs alırdım. Her zaman demiyorum. Bayramda seyranda da olsa temizlikçi tutarfım. Yoksa yetişmiyordu. Yetiştitrn vardır bilemem helal olsun derim sadece
5 senedir calisiyorum. Ogle arasinda disarda yemem, yiyen olursa ayda yilda bir giderim, kahveyi is yerinde iceriz. Aksamlari sevgilimle bir mutfaga gireriz, hergun en az 2 cesit yemek yapiliyor. Haftasonlari birimiz supurur birimiz sileriz.
Aylik makyaj, kiyafet harcamam 250tlyi gecmiyor
Bunlar tamamen sizin aliskanliginizla alakalı. Konu sahibine gelecek olan +850tl belki gercekten onu rahatlatacak. Demoralize etmeyin derim.
Allah allah, biz de calisiyoruz hic yemek yapamayip disardan almadigimiz olmuyor. Kafanizda calisan kadin imaji nasilsa artik. gezecek yiyecek makyaj yapacak demissin. O isler oyke olmuyor hem olsa fena mi? Konu sahibi kendi parasiyla gezse yese icse makyaj yapsa kotu mu yani?
Bir yanim sizin dediğimiz gibi düşünüyor bir yanim buruk evladının yaninda mi olsam değmez diyor
5 yaşında zaten kreşe başlıyor çocuk kreş yaşına kadar yanında olmak önemli olan. Benim halen içimde bir yaradırBence mantıklı bir seçenek. İleriki yaşlarda işe girmek daha zor olabilir. Gençken başlamakta fayda var. İleride maaşınız da artar ve daha refah yaşarsınız. Bir de bebeğiniz 5 yaşına bile gelse işe başlarken suçluluk hissedebilirsiniz. Bunun sonu yok bence.
İyi aksamlar. Kadinlar kulübünü hep takip ediyordum üye olup sizden yardim almak istedim. Esim ve ben arada kaldık ailem sırt dondu hanimlar.
Esimin net geliri aylik 2300 TL biz denizlinin bir ilcesinde yaşıyoruz. Hayat cok zor birtane evladimiz var. 15 aylık henüz evimiz kira 500 TL oldu kiramiz bu sene geciniyoruz ama kıt kanaat iste.. Rabbime yinede bin şükür bu gunumuzden geri koymasına, ama cok zoruma gidiyor bazen evladının ihtiyaclarina yetememek kendimide geçtim..
Bir is kapısı nasip oldu şartları cok iyi çalışma saatleri uygun asgari ücret+SSK verecekler bizim için bir nimet.. Boyle bir yerde bu sartlarda is bulmak buyuk mucize hemen heyecanla Annemi aradim hemen is buldugumu soyledim ben bakamam basinin caresina bak dediKV zaten rahatsız yoksa bakardi seve seve.. Biliyorm annem bakmak zorunda degil ama insanin cok Agrina gidiyor skntı cektigimizide biliyor.
Bende tanıdık biri ile görüştüm bakıcı tutmaya karar verdim yalnz 750 tl anlastik ablamiz ile...
Simdi dusunuyorum geriye kalan paraya bakıyorum evladına bakıyorum hayat sartlarina bakiyorum sizce kalan miktar içinde olsa ise girmelimiyim ? Evet bir nebze rahatlariz nefes alırız. Hersey değişir ama evladım ona kiymis gibi olmayacakmiyim?
Yarin kreş yaşına gelince evet biraz daha rahat olurum. Ama allah nasıp ederse evladim 1. Sınıfta iken kardeşi olsun istiyorum, calistigim surece maaşın yarisina yakin hep bakiciya gidecek ? Kafam allak bullak yardımcı olur musunuz hanımlar ?
Isi geri cevirme sonra bulamazsin zorlanirsinSaatler cok uygun sabah 8 30 aksam 5 c tesi pazar tatil resmi bir kurum masa başı bir is
Evet ama buradaki olumsuzluk asgari ücret ve arkadaş bunun farkında olduğu için sormuş burada. Anneniz ne kadar alıyordu acaba ve ne kadar harcıyordu? Kıyafet konusunda zaten önceki ve sonraki yorumumda yazmıştım kendinize ve evladınıza harcarsınız diye.ben de bunu yazacaktım, annem çalışan kadındı üstelik üst düzey yönetici. Kadın sabah 5te kalkar akşamın yemeğini yapar, duşunu alır işe giderdi. Ayrıca giyim kuşam makyaj vs. bunlara herkes sahip olsa keşke. Bir olumsuzluk gibi bahsetmiş yazan kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?