İyi aksamlar. Kadinlar kulübünü hep takip ediyordum üye olup sizden yardim almak istedim. Esim ve ben arada kaldık ailem sırt dondu hanimlar.
Esimin net geliri aylik 2300 TL biz denizlinin bir ilcesinde yaşıyoruz. Hayat cok zor birtane evladimiz var. 15 aylık henüz evimiz kira 500 TL oldu kiramiz bu sene geciniyoruz ama kıt kanaat iste.. Rabbime yinede bin şükür bu gunumuzden geri koymasına, ama cok zoruma gidiyor bazen evladının ihtiyaclarina yetememek kendimide geçtim..
Bir is kapısı nasip oldu şartları cok iyi çalışma saatleri uygun asgari ücret+SSK verecekler bizim için bir nimet.. Boyle bir yerde bu sartlarda is bulmak buyuk mucize hemen heyecanla Annemi aradim hemen is buldugumu soyledim ben bakamam basinin caresina bak dedi
KV zaten rahatsız yoksa bakardi seve seve.. Biliyorm annem bakmak zorunda degil ama insanin cok Agrina gidiyor skntı cektigimizide biliyor.
Bende tanıdık biri ile görüştüm bakıcı tutmaya karar verdim yalnz 750 tl anlastik ablamiz ile...
Simdi dusunuyorum geriye kalan paraya bakıyorum evladına bakıyorum hayat sartlarina bakiyorum sizce kalan miktar içinde olsa ise girmelimiyim ? Evet bir nebze rahatlariz nefes alırız. Hersey değişir ama evladım ona kiymis gibi olmayacakmiyim?
Yarin kreş yaşına gelince evet biraz daha rahat olurum. Ama allah nasıp ederse evladim 1. Sınıfta iken kardeşi olsun istiyorum, calistigim surece maaşın yarisina yakin hep bakiciya gidecek ? Kafam allak bullak yardımcı olur musunuz hanımlar ?