İs teklifini kabul etmeli miyim ? Kafam çok karışık

Evet nasıl tahmin ettiniz cok sasirdm aynen öyle onlardan cekiniyor ayirm yapıyor

Ben olsam maaşın yarısı bakıcıya gidecekse çalışmazdım. Asgari ücretin üstünde bir iş imkanı yada part-time iş şansınız yok mu? Bebek henüz çok küçük. Profesyonel bakıcıları bile binbir elemeden geçiriyorlar gene bir arızası çıkıyor. Zor işler. Bir de çocuğunuza yetme herşeyin en iyisini sunma kaygısı taşıyan duyarlı bir anneyseniz, sıkıntılardan dert yanarken 2.bir çocuk düşünmeyin bence. 1 bebeğe kit kanaat vereceğiniz konforu boleceksiniz böyle bir ülke şartlarında. Üstelik yarın ne olacağı belirsiz. İnsan endiseleniyor

Denemeden bilemezsin. Benim maaş da iyiydi ama 1 sene sonra bıraktım. Aklım hep oğlumda kaldı. Ikinci düşündüğümde çalışmayı hiç düşünmedim. Şimdi çalışsam bile nasıl iş bulacağım bilemiyorum ama o kısa çalışmadan da işi bırakmaktan da pişman olmadım. Hepsini yaşamak lazım.

Bence başla bir yerden. Sigortan ödenecek. Çocuk yine biraz büyümüş sayılır. 1,5 sene sonra kreşe verebilirsin.

Peki esinizin maasi düşük mu

boyle bir ilçede ne yazik ki yok haklisiniz hic kolay değil emanet etmek

Peki esinizin maasi düşük mu
O zaman çok yüksek değildi. Belki bana kızanlar olacak ama ben işten çıktıktam sonra eşimin durum düzeldi hatta ikinci bebekten sonra ev aldık. Allah gerçekten berekitini veriyor. Para için değil ama azıcık ortam görmek, sgk yatması için çalışın derim ben

Bakıcı kafanıza yatan biriyse başlayın bence, geri kalan para bi şekilde çocuğunuzun bi ihtiyacini karsilar ayrıca çalışma hayatı size de iyi gelecektir. Hem belli olmaz calisma hayati yeni kapilar acar daha baska baglantilarla daha yuksek maasla bi ış bulursunuz zamanla,Allah bilir. Şartlar da iyi çünkü anlattığınıza göre.Allah yardımcınız olsun

Saatler cok uygun sabah 8 30 aksam 5 c tesi pazar tatil resmi bir kurum masa başı bir is

Bence hiç kaçırma. Arkadaşların da dediği gibi çalışan annelerin maaşının çoğu zaten bu şekilde gidiyor. Kalan para da azımsanacak bir para değil inan ki, kenara koysan birikmişin, acil durum paran olur ya da biraz daha rahat geçinirsin.

O para size kalmayacak zaten. Sadece çocuk bakıcısı değil... Yemek yapamayacaksın hazır alacaksın hazır yiyeceksin, arkadaş ortamı olacak bir gezmeye çıkacaksın, kıyafet makyaj vs vs derken bitecek ama dediğim gibi bence bakıcı güvenilirse biraz çalış sonrasına sen karar ver.

boyle bir ilçede ne yazik ki yok haklisiniz hic kolay değil emanet etmek
Mesela hemen baslamasaniz bebek 2 yaşına gelince başlarsınız, o arada annenizi ikna edersiniz 3,5-4 yaşına kadar torununa baksin, sonuçta annane kıyamaz bence, ondan sonra kreş sizi zaten rahatlatir

Bir yanim sizin dediğimiz gibi düşünüyor bir yanim buruk evladının yaninda mi olsam değmez diyor

Aslinda kreslerde ayni ücret degil mi ?,

Sizin yer küçükse belki daha uygundur. Ama inan bana öbür türlü hayat daha zor. Azıcık bir emekli maaşın bile olunca özgür oluyorsun. Çocuklar büyüyünce harcamaları artıyor. Arkadaşım mühendis çalışıyor. Oğlu üniversitede anne işten çıkma geçinemeyiz diyor. Ki durumları iyi ama biraz harcamalar kısılacak tabii.

Allah allah, biz de calisiyoruz hic yemek yapamayip disardan almadigimiz olmuyor. Kafanizda calisan kadin imaji nasilsa artik. gezecek yiyecek makyaj yapacak demissin. O isler oyke olmuyor hem olsa fena mi? Konu sahibi kendi parasiyla gezse yese icse makyaj yapsa kotu mu yani?

Ben olsam kabul ederdim. Ayrica 750 ye bakici bulmussunuz cok iyi bir fiyat. Bebce kacirmayin. Sonucta elinize aylik 500 lira bile kalsa en kotu (ki daha fazlasi kalacak) hic yoktan iyidir.

Bir yanim sizin dediğimiz gibi düşünüyor bir yanim buruk evladının yaninda mi olsam değmez diyor
Başla biraz tatil gibi düşün kendine çocuğunla haftasonu geçirdiğin zaman sana daha tatlı ve verimli gelecek ama hep aklın onda kalacak. Belki bir sene çalışıp bıraksan bile sana hem deneyim, hem anı kalacak. Çcuğuna da daha fazla sarılırsın. Belki ikinci olursa da daha uzun süre çalışamayacaksın. Bu fırsatı kaçırma. Çalışmayı da seviyorsan asla kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…