İş yapmaktan nefret ediyorum yerinde olsanız ne yapardınız?

İyice abartıyorsunuz artık.
Bunları kendi annenizde yapsanız sorun yok ama adı kv ya ne yapsa batar!!
Allah rızası diye birşey var herkes herşeyi sevdiği için yapmıyor
İyilik karşılık beklemeden yapılan birşeydir

İş yapmak istemiyorsanız gitmeyin :) gittiyseniz de malesef yapmak zorundasınız bundan kaçış yok sizin oturup kv nizin kalabalıkta bulaşık yıkaması biraz ayıp olur sanki :)

Akşama iftara davet edildim ...muhtemelen 20kisiye yakin.. 2 tane gelini var ..ama yardim etmesem arkamdan dayima sikayet edilirim kendi gelini, yengem gelir oturur ama ben yapmayim hadi yediyseniz yikayacaksiniz mecbur ...yardim istersiniz biri acır herhalde iş yapmayi bende sevmiyorum ama ne yapalim mecbur

Ben bu duruma sürekli sinir oluyor keyfe bak bide sofradan kırk kere kaldırırlar kendi el ayakları yokmuş gibi niye erkek ya ondan

Ben de sevmiyorum ama misafire gitsek de yaşlılar varken işleri yapmak gençlere düşüyor. Yaşlı insanlar iş girerken ben oturamam, utanırım. Ama bu 15-20 kişilik misafir olayı ayda kaç kere oluyor? Gün aşırı olmuyordur herhalde

Bizde erkekler de yapıyor. Bizdeki kural gençler varken gençlerin yapmasıdır. Kadın erkek farketmiyor

bu 15 kişinin içinde 2 kadın yok mu yazıklar olsun onlara 1 kişinin üstüne yıkılmaz ki onca bulaşık kim olsa sizin gibi isyan eder
Oldum olası kalabalık aileden nefret ederim

Esimin ailesi cok kalabalik,normal zamanlarda bile sanki bayrammis gibi ziyafet olur.Ama Allah var, kadinlarin hicbiri oturmaz herkes bir is yapar kayinvalidem zaten en cok yorulan olur. Tek size yikiliyorsa ve kimse umursamiyorsa yardim isteyin

4 yıllık evliyim kv evinde yardım edecek olurum ay kızım sen otur derler ay sen boşver derler bende ellemem hiç ellemedim aa kv bu durumdan rahatsız olacak ki hamileydim bana dedi ki hadi kalk salatayı yap elindem salata yiyelim bari dedi bende olur hay hay dedim kayınpederim duydu otur kızım bu halde salata yaparsan ben yemem Zaten dedi yine yapmadım

Esimin ailesi cok kalabalik,normal zamanlarda bile sanki bayrammis gibi ziyafet olur.Ama Allah var, kadinlarin hicbiri oturmaz herkes bir is yapar kayinvalidem zaten en cok yorulan olur. Tek size yikiliyorsa ve kimse umursamiyorsa yardim isteyin
Benim eşimin aileside çok kalabalık Allah'tan eltim gorumceklerim hiç durmaz çalışır bende zaten iki minnak var peşlerinden kosturmaktan daha işe el atamadım pek

Biraz agirdan alin. Gecin bi oturun. Ne bilim. Yasli ve yatalk deglse beraber yapin

Yapmak istemiyorsan o yemege de gitmeyeceksin
Hazir sofraya oturup karnini doyurmasini biliyorsan sonrasinda da yardim edeceksin..

Ne istediğini ne yapacağını önce bil mesela. Valla ben kaldirmiyorum çünkü zaten mutfakta yiyiyoruz ondada bizdede. Ve artik su durumdayız hadi geçin içeri ben makineye atıp geliyorum durumu yani. Alistirdik alıştık hic koymuyor. Birde su var kaynanam 52 ben 35 yaşındayım. Yani belki 65 ustu olsaydı yapardım illa ki herhalde.

Ne istediğini ne yapacağını önce bil mesela. Valla ben kaldirmiyorum çünkü zaten mutfakta yiyiyoruz ondada bizdede. Ve artik su durumdayız hadi geçin içeri ben makineye atıp geliyorum durumu yani. Alistirdik alıştık hic koymuyor. Birde su var kaynanam 52 ben 35 yaşındayım. Yani belki 65 ustu olsaydı yapardım illa ki herhalde.

Welcome the evlilik seve seve yapacaksın başka yolu yok.

10 15 kişilik bulasik ta size görümceniz dışında yardım edecek bir allahın kulu yokmu yemek yiyenlerin hepsi erkekmi yaşlı mi cocukmu yada yabancimi yabanciysa bu cok sık yapılan bir yemek Merasimi değildir heralde yani kimsenin bünyesi sizin anlattiginiz gibi kalabalık misafirin yediği içtiğini temizlemeye yetmez yardım edende varsa yapıcak bişey yok kalabalık aileye gitmenin dezavantajları birde mutsuzsan ve aile huzuruna yansiyorsa bu durum daha az gidin bulasigida az yıkamis olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…