Estağfurullah.
Ben huylandim.
Isiniz rakipli bi sektör ise bu kişi casus niyetiyle gelmiş olabilir diye bile düşündüm.
Fazla uçtum ama memnun değilse kalmasının bi anlamı yok.
Ilkokulda mı sanki yanına birini ariyor.
Y kişisi ile plan yapıp topu niye size atıyor? Size bi garezi var mı?
Siz sadece kendi kararlarinizi verin bence.
Insanlar hurdur.
Yoneticileriniz de insana değer veriyor konunuzdan anladigim.
X kisisine hiç aldirmayin bence.
Bu tarz insanlardan hiç hoşlanmıyorum, Muhtemelen hat üzerinden maaş fln da yükseltme olacaktır. Blöf yaptı yöneticilerinize ve onlarda yediler. O toplantı da muhtemelen seni de sattı. Acıtasyon yaparak belki de senin onu dolduruşa getirdiğini fln da söylemiş olabilir.
İş hayatı çok tehlikeli insanlarla dolu. X kişisine dikkat et mesafeni koru.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Dünden beri kafam allak bullak dediğimi yapmama rağmen sanki suçluymuşum gibi hissediyorum ama bir yandan da vicdanım rahat. Çünkü sen yürü ben arkandayım her türlü destekçinim diyip toplantıda onu satmadım ben ona gayet açık bir şekilde ayrılmayı düşünmüyorum eğer o raddeye giderse ben kabul ederim hat mevzusunu dedim ve dediğimi yaptım.
Patronlarım insana değer veren kişiler cidden. 5 yıldır çalışıyorum her daim karşılıklı güven ilişkimiz vardır hiçbir zaman birbirimize karşı yanlışımız olmadı zaten aralarnda en eski personel de benm geri kalan kişiler yeni gelenler x ve y kişileri iyi arkadaşlar ve ben bu y kişisi ile işe başladığı günden beri anlaşamam birbirimizin yüzüne söylemediğimiz cümle kalmadı ama hala benle uğraşmaktan vazgeçmiyor. Bir oyuna geldiğimi düşünüyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun.
Bende görüşülmemesi gereken bir insan izlenimi uyandırdı. Güvenilmez biri. Bence başkalarının sizin hakkınızda fikir beyan etmesine bir daha izin vermeyin. Söyleyecek birseyiniz varsa kendiniz söyleyin.
Amin bence de ayaginizi kaydirmak istiyor olabilirler.
Ne güzel yoneticiler ile ilişkiniz ve elinizi güçlü yapar.
Bu iki kişinin x ve y nin derin bağı ve planlari olabilir.
Siz yine erken fark ettiniz sevinin bence daha kötüsü de olabilirdi.
Sizin yerinize fikir beyan eden kişi pek çok şey yapabilir.
Bi gram suçluluk duyacaginiz bir şey yok rahat olun hep.
Özel sektörde genelde reklamını iyi yapan insanlar değer goruyor. Göze girmek için uğraşanlar daha ön planda oluyor. İşini iyi yapandan daha ziyade ağzı laf yapan kazanıyor. Nefret edilecek bir durum. Üç yıl özel bir okulda çalıştım. Derste doğru düzgün ders yapmayanlar insanlar iki yalakalık yapıp göze girerdi. Hiç bana göre değil. Umarım sizin değeriniz bilinir.Aslında benden yüz buldu. Önceki beraber çalıştığımız personelle hiç anlaşamaz zıtlaşırdık şimdi bu kişiyle iyi olalım iş saati sancılı geçmesin diye düşünerek iyimser yaklaştım mesafemi de bi yandan korumaya çalıştım ama sanırım koruyamamışım benden yüz bularak gidip ne düşünüyorsa konuşmuş ve ortak fikrimizmiş gibi lanse etmiş. Umarım 5 yıldır yöneticilerimin gözünde oluşturdugum profilim sarsılmamıştır.
İnsana en çok koyan da bu oluyor. Sen 5 yıldır onlarla çalış orayı kendi evin, kendi işin gibi benimse sonradan çok afedersin çakalın biri gelip senin bütün emeğini boşa çıkarıp kendini bulunmaz hint kumaşı moduna sokup işverenin de buna göz yumması. Delirtiyor beni bu durum. Son zamanlarda bende buna benzer şeyler yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni.
Sen kendinden ödün verme. Kötü insan her zaman kötüdür. Yaptığı kötülük elbet ayağına dolanır. Görüceksin de bunu zaten.
Çok teşekkür ederim inanın içim biraz daha rahatladı. En azından kendimi suçlu gibi hissetmiyorum.
kendini ağırdan satmış. taktik yapmış. işe yaramış biraz da. gözlerinde kıymete binmiş sanırım. ters de tepebilirdi.
ama senlik bi durum yok. bence çok fazla muhabbete girme. yok sattın beni vs. lise değil ki orası.
ayrıca şirket mesai saatleri dışında mutlaka telefona bakın demiyor sanırım. siz de bakmazsınız. bu kadar kafaya takacak ne var bilemedim.
Sizi biliyorlardir. Sonradan gelenler ile sorunlar patlak verince ilk Onlar düşünülür.
Iş hayatı kurt Kapanı diyenler var.
Siz güçlü durmaya devam edin hep.Dugununuz de olacakmış mutlu mesut evlenin :)
Teşekkür ederim inşallah. Bir de bu x kişisi benim düğünü stres ediyodu sen gideceksin ben napıcam işlere nasıl yetişicem gibisinden bilmiyorum bakalım ne olacak.
Dediğinizde haklısınız iş hayatı kurt kapanı benm ilk iş tecrübem olduğu için çakalları anlayamıyorum. Tecrübe yediğiniz kazıklarla doğru orantılıdır ya bende bi kazık yedim afedersiniz bana bi tecrübe oldu, üzücü bi tecrübe oldu ama yapacak birşey yok.
Özel sektörde genelde reklamını iyi yapan insanlar değer goruyor. Göze girmek için uğraşanlar daha ön planda oluyor. İşini iyi yapandan daha ziyade ağzı laf yapan kazanıyor. Nefret edilecek bir durum. Üç yıl özel bir okulda çalıştım. Derste doğru düzgün ders yapmayanlar insanlar iki yalakalık yapıp göze girerdi. Hiç bana göre değil. Umarım sizin değeriniz bilinir.
Siz doğru olduktan sonra size kimse bir şey yapamaz.
Allah kolaylık versin. Inşallah iyilerle de karsilasirsiniz.
Evet tecrübe oluyor bu tür insanlar ve sizi daha güçlü yapıyorlar.
Amin hepimize kolaylık versin inşallah. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın kötülere fırsat vermesin. Çok teşekkür ederim yorumunuza, herkesin yorumuna inanın dünden beri kendimi baya kötü hissediyordum yorumlarınız çok iyi geldi.
Şuan sanırım zamana ihtiyaç var. Biraz gözden düşmüş gibi hissediyorum ofiste ama gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu var zamanla göreceğiz neler olacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?