Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o kadar daraldım ki iş değişikliği yapıldı beni başka bir kuruma verdiler insanların soğukluğu beni bunalıma soktu kendimi nasıl adapte edeceğim bana yardımcı olurmusunuz ((((((((
o kadar daraldım ki iş değişikliği yapıldı beni başka bir kuruma verdiler insanların soğukluğu beni bunalıma soktu kendimi nasıl adapte edeceğim bana yardımcı olurmusunuz ((((((((
Aman kuzum boş Şeyler söyleyip muhattap olacaklarına soğuk ve senden uzak dursunlar daha iyi .. Benim başımda bi öküz varki sorma gitsin. Hiç bişey bildiği yok, ama sorumlu diye koymuşlar başımıza. Keşke selamı bırak, bizimle göz göze dahi gelmese o derece soğuk olsada onun saçma takıntılarına maruz kalmasak. Boşver kuzum sadece işini yap gel. Bazen kimsenin konuşmaması çok daha iyi ..
İnanır mısın bugün bi arkadşa üstte niye bi satır boşluk bıraktın cık cık cık bence bu olmamalı diye uyarıda bulundu, hödük resmen ya
hayır kendilerinin nerden geldiklerini unutuyolar gelip sana ahkam kesiyorlar buna tahammül edemiyorum ya dünden beri duvarlara bakıyorum artık özel sektör her zaman böyle üsttekiler alttakileri eziyor....
Tek yol sakin olmak.Kendinize zaman tanıyın,başka uğraşlar bulun.Bir süre sonra rahatlayacak,durumu kabullenecek ve beklenti içine girmemeyi öğreneceksiniz.Tecrübeyle sabittir.
Benim kendi meslektaşlarımd dahi bazıları yeni geldiğim ortamlarında yakın davranmıyorlar.Burunlarını dikiyorlar,sanki ben kendilerindne değilim.İlginç bu insanlar..
Aklıma ilk laboratuarda çalıştığım günler geldi :) Benim gibi genç kızlar vardı ilk günler hiç biri benimle konuşmadı , laf soktular , bişey soruyodum cevap bile vermiyorlardı :) İş yerinde ağlardım hep. Sonra yavaş yavaş alıştık birbirimize :) Zaman vermelisin, acele etme