İş yerinde kıyafet sorunu

İdareci kadın mı erkek mi?

Siz mini giymeyin yine de. Ama Eskiden ceza veren birimde çalıştım. Çalıştığım sürece Kılık kıyafetten ceza alan ne duydum ne gördüm. Sürülen de görmedim 🤭. Uzak okul vs mümkün değil duymadım.

Beyaz önlük iyi fikir.
Bence bu kadın müdür yardımcısı abarttı da işte burda yalnızsın şöyle böyle

Milli eğitim bakanlığı dikkat ediyor, sarı zarf verilirse uzak ilçe bir okula gönderirirsiniz diyor kadın bana.
üstelik bunu yapan kadın öyle mi
sarı zarfı yönetmelik okula gelir size tebliğ eder uymazsanız verebilir ancak
şu aralar bir yönetmelik çıktı ama o da muallak
ne yasak ne serbest belli değil

bu çalıştığım bir okulda yaşandı
hoca ücretliydi lafı yediğiyle kaldı ,çok üzüldü
toplantıda bütün kadınlar ayaklandı ,idare özür dilemek zorunda kaldı
özellikle imam hatip okulunda kapalı bir hoca kalkıp ilk itirazı yaptı ki helal olsun dedim

hepinizle toplantı yapsalar hocam böyle böyle deseler hadi bi nebze amenna ama
bunun kabul edilebilir yanı yok
neden hemen boyun eğip tamam dediniz

özellikle imam hatip okulunda kapalı bir hoca kalkıp ilk itirazı yaptı ki helal olsun dedim

mesele bu da değil
eğitimciysek önce çocuklara orda çıplak biri bile olsa bakmaması gerektiğini öğretmemiz gerekiyor

Tek böyle ben giyinmiyorum okulda bunun gibi giyinen çok hoca gördüm hatta ben onları gördüm dedim demekki bu okulda giriliyor, derslere de çok girmiyorum arada giyeyim dedim
herkes giyiyorsa sorun olmamalı birde derslere girmiyormuşsunuz demek ki genç olmanızdan dolayı dikkat çektiniz
hocam siz yine de giymeyin ergen bunlar belki gidip şikayet etmişlerdir
yine de üslup yanlış olmuş

Yeni geldim bu okula hem şehire hem okula yabancıyım. Meslekte de yeniyim daha dikkatli olurum dedim. Ama açık ya da kötü giyinmiyorum dedim

herkes giyiyorsa sorun olmamalı birde derslere girmiyormuşsunuz demek ki genç olmanızdan dolayı dikkat çektiniz
hocam siz yine de giymeyin ergen bunlar belki gidip şikayet etmişlerdir
Ben de bunu kastediyorum hocam giysem de zaten haftada bir kez giymişimdir gören de her gün mini etek, dekolte ile gidiyorum sanır.

Öyle dedi biraz ona canım sıkıldı bilmiyorum belki çok saf geldim onlara sonra kendime de kızdım.

Eki Görüntüle 3665581
Bu etek aslında kolumu kaldırmasam daha aşağıda kalıyor çizme ya da botla giydim başka da çok giymedim. Çorapları da kalın siyah gigiydim
Yani öncelikle ben bundan da kisa giyerim onu belirteyim ama giydiğim yerler başka. Memurlukta belli kısıtlamalar olduğu herkesin bildiği bir şey ve ben kendimi tanıdığım için asla memurluk düşünmedim. Herkesi de belki uyarmıştır bundan emin olamazsınız. Belki de çocukları size bakarken ya da hakkınızda konusurken görüp sizi özel uyarmıştır bilemeyiz. Herkesin giydiği ortamda sadece ben uyarilsam rahatsiz olurdum ama bir sey diyebilmek icin de kurallar dahilinde olmak gerekir. Bu etekle itiraz edebilir miydim emin olamıyorum. Kurallarda diz alti diye geçiyor mu🤔

Konuya yorum yapamicam ama 45 yaşında bir kadına yaşlı demeniz, 43 yaşındaki benim, kalbimi
bir miktar kırdı😒
Bu “yaşımda” birçok gencim kişiye taş çıkartırım halbuki
Özür dilerim o anlamda demedim belki daha büyük birisi giydi yaşını bilmiyorum. Tabiki çok gençsiniz 🌸🌸🌸

Yani öncelikle ben bundan da kisa giyerim onu belirteyim ama giydiğim yerler başka. Memurlukta belli kısıtlamalar olduğu herkesin bildiği bir şey ve ben kendimi tanıdığım için asla memurluk düşünmedim. Herkesi de belki uyarmıştır bundan emin olamazsınız. Belki de çocukları size bakarken ya da hakkınızda konusurken görüp sizi özel uyarmıştır bilemeyiz. Herkesin giydiği ortamda sadece ben uyarilsam rahatsiz olurdum ama bir sey diyebilmek icin de kurallar dahilinde olmak gerekir. Bu etekle itiraz edebilir miydim emin olamıyorum. Kurallarda diz alti diye geçiyor mu🤔
Evet doğru

Back
X