- 18 Ekim 2025
- 156
- 70
- 13
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Ben öğrencimin böyle giyen öğretmeni olmasını istemem. Müdür yardımcısının uyarısı yerinde olmuş
uyarı var uyarı var sonuçtaBen öğrencimin böyle giyen öğretmeni olmasını istemem. Müdür yardımcısının uyarısı yerinde olmuş
Herkes, heleki evlatlarımızı emanetettiğimiz değerli öğretmenler böyle giyinmemeli. Sınırlar olmalı herkes İçin tabiki. Yalnızca bu bayan için değil...uyarı var uyarı var sonuçta
kurallar herkese olmalı
hoca hanım diyor ki herkes giyiniyor tek bana laf söyleniliyor
sorun adaletsizlik
Ben de senin gibi düşünürdüm ilk mesleğe başladığımda sinir olurdum kıyafete laf söz edene. Kime ne istediğimi giyerim modundaydım.Kızlar merhaba merkez bir okulda meslek lisesinde kalabalık bir okulda öğretmenim. Okulda bazen elbise uzun bazen kısa etek vs giyiyorum. Ama haftada genelde hep pantolon ve uzun elbise tarzı giyiniyorum. Benim müdür yardımcım yanına çağırdı, işte hocam burası erkek okulu işte öğrenciler öğretmen fantezisi kurarlar .İşte fotoğrafınız çekerler sosyal medyaya atarlar sonra olan size olur tarzında . Ben de tamam hocam dikkat ederim ama dedim tek ben giyinmiyorum dedim başka hocalarda var işte giyen ben neden uyarılıyorum dedim. Hatta kaç yaşında kadın file çorap, kırmızı dar etek giymiş vs gördüm yani. İşte tamam bundan sonra daha dikkat ederim tarzında dönüt verdim. Ama canımı sıkan şu şimdiye kadar o kadın öğretmenlerin uyarıldığını düşünmüyorum çünkü kaç yıldan beri o okulda öğretmenler, hala çalışıyorlar. Zümremde üzülme sen genç olduğun için, öğrenciler sana bakıyorsa ondan demiştir diyor da. Ben bu arada derse girmiyorum, rehber öğretmenim. Sınıflara girdiğimde uzun giyiyorum. Tamam dikkat etmem gerektiğini anladım, ama işte başka öğretmenler giyiyor ben giyince neden böyle oluyor ona sinir oluyorum. Bugün törende müzik öğretmeni kısa etek giymiş, öğrencilere etkinlik yaptırdı mesela. Bugün o daha göz önündeydi ama kadın etek giymiş yani ben de biraz sinir oldum açıkcası.
sınırlar olmalı hele ki direkt ergen grubuyla çalışan meslek varsa ama keşke çocuklarımıza da kıyafetle yargılamamayı öğretebilsek ne münasebet öğrenci öğretmeninin kıyafetine laf edecekHerkes, heleki evlatlarımızı emanetettiğimiz değerli öğretmenler böyle giyinmemeli. Sınırlar olmalı herkes İçin tabiki. Yalnızca bu bayan için değil...
Konuşmanıza dikkat edin lütfen. Kara Çarsaf dediğiniz benim dış kıyafetim olur.sınırlar olmalı hele ki direkt ergen grubuyla çalışan meslek varsa ama keşke çocuklarımıza da kıyafetle yargılamamayı öğretebilsek ne münasebet öğrenci öğretmeninin kıyafetine laf edecek
öğretmenleri kara çarşaflı olsa yine aynı yorum gelir miydi acaba
banane sizin kıyafetinizdenKonuşmanıza dikkat edin lütfen. Kara Çarsaf dediğiniz benim dış kıyafetim olur.
Herkes gibi fikrimi beyan ediyorum
Mune bu kişiden şikayetçiyim
Etek boyu okul ortamı için kısa. Otursan rahat oturamazsın, kolunu rahat kaldıramazsın.Eki Görüntüle 3665581
Bu etek aslında kolumu kaldırmasam daha aşağıda kalıyor çizme ya da botla giydim başka da çok giymedim. Çorapları da kalın siyah giydim
Konudan bagimsiz, 45-46 nasil yasli oluyor ya? Siz 18 yasinda falan misiniz?Evet gördüm ama yaşlılar 45,46 vs
Ablam bu kısa yaEki Görüntüle 3665581
Bu etek aslında kolumu kaldırmasam daha aşağıda kalıyor çizme ya da botla giydim başka da çok giymedim. Çorapları da kalın siyah giydim
Ben gunluk hayatimda bundan kisa giyiyorum. Etegin boyuyla bir problemim yok yani.Eki Görüntüle 3665581
5 yaşla iş yerinde kisa etek giymeyi kacirdim.Yaşlılar kısa da giyse no problem gibi oluyor benceyani siz bilirsiniz ama işte meslek lisesi malum
Yakın zamanda MEB öğretmenlere yönelik kılık-kıyafet düzenlemesi getirecekti öyle okudum en son. Net bir kural olursa herkes uymak zorunda kalır. Ben de öğretmenim, şahsen öğretmenlerin belli bir seviyede giyinmesi gerektiğini düşünüyorum. Sadece açıklık anlamında değil çok parlak, neon ya da değişik desenli kumaşlar olmamalı. Okulda her yönden düzen olmalı. Benim çalıştığım kolejde ayakkabı desenine kadar karışıyorlar düşünün. Abartılmamak kaydıyla belli bir kuralda giyinmeli öğretmenler. Beni tek rahatsız eden müdür yardımcınızın konuşma tarzı. Fazla açık sözlüymüş kendisi.Kızlar merhaba merkez bir okulda meslek lisesinde kalabalık bir okulda öğretmenim. Okulda bazen elbise uzun bazen kısa etek vs giyiyorum. Ama haftada genelde hep pantolon ve uzun elbise tarzı giyiniyorum. Benim müdür yardımcım yanına çağırdı, işte hocam burası erkek okulu işte öğrenciler öğretmen fantezisi kurarlar .İşte fotoğrafınız çekerler sosyal medyaya atarlar sonra olan size olur tarzında . Ben de tamam hocam dikkat ederim ama dedim tek ben giyinmiyorum dedim başka hocalarda var işte giyen ben neden uyarılıyorum dedim. Hatta kaç yaşında kadın file çorap, kırmızı dar etek giymiş vs gördüm yani. İşte tamam bundan sonra daha dikkat ederim tarzında dönüt verdim. Ama canımı sıkan şu şimdiye kadar o kadın öğretmenlerin uyarıldığını düşünmüyorum çünkü kaç yıldan beri o okulda öğretmenler, hala çalışıyorlar. Zümremde üzülme sen genç olduğun için, öğrenciler sana bakıyorsa ondan demiştir diyor da. Ben bu arada derse girmiyorum, rehber öğretmenim. Sınıflara girdiğimde uzun giyiyorum. Tamam dikkat etmem gerektiğini anladım, ama işte başka öğretmenler giyiyor ben giyince neden böyle oluyor ona sinir oluyorum. Bugün törende müzik öğretmeni kısa etek giymiş, öğrencilere etkinlik yaptırdı mesela. Bugün o daha göz önündeydi ama kadın etek giymiş yani ben de biraz sinir oldum açıkcası.
Eteğin boyu kısadır veya uygundur öğretmenlerin mini boyunu bilmiyorum ama bu boy etek giyen bir öğretmen sizin çocuğunuza ne gibi zarar verebilir çok merak ettim.Ben öğrencimin böyle giyen öğretmeni olmasını istemem. Müdür yardımcısının uyarısı yerinde olmuş
Okula gelip giderken, teneffüslerde vs ışınlanarak mi odanıza geciyorsunuz hocam? Diğer türlü öğrencilerinizin gormemesi imkansız çünkü.Benim odam var öğrenciler oturduğumu görmüyor , derse girsem böyle gitmem zaten
Özel hayatımda giyerim daha da kısaltırım elbiselerde ama okul için olmaz. Kollarını tahtaya kaldırdığında iyice yukarı çıkacak bilirim bu modeli.Eki Görüntüle 3665581
Msj tekrarısınırlar olmalı hele ki direkt ergen grubuyla çalışan meslek varsa ama keşke çocuklarımıza da kıyafetle yargılamamayı öğretebilsek ne münasebet öğrenci öğretmeninin kıyafetine laf edecek
öğretmenleri kara çarşaflı olsa yine aynı yorum gelir miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?