İş yerinde kıyafet sorunu

Ben öğrencimin böyle giyen öğretmeni olmasını istemem. Müdür yardımcısının uyarısı yerinde olmuş

Ben öğrencimin böyle giyen öğretmeni olmasını istemem. Müdür yardımcısının uyarısı yerinde olmuş
uyarı var uyarı var sonuçta
kurallar herkese olmalı
hoca hanım diyor ki herkes giyiniyor tek bana laf söyleniliyor
sorun adaletsizlik

uyarı var uyarı var sonuçta
kurallar herkese olmalı
hoca hanım diyor ki herkes giyiniyor tek bana laf söyleniliyor
sorun adaletsizlik
Herkes, heleki evlatlarımızı emanetettiğimiz değerli öğretmenler böyle giyinmemeli. Sınırlar olmalı herkes İçin tabiki. Yalnızca bu bayan için değil...

Ben de senin gibi düşünürdüm ilk mesleğe başladığımda sinir olurdum kıyafete laf söz edene. Kime ne istediğimi giyerim modundaydım.
27-28’i geçtikten sonra kendim de aşşırı rahatsız olmaya başladım, artık mini etek giyemiyorum mesela. Personel bakıyor hasta yakını bakıyor yani süper model olmaya gerek yok mini etek giyince bakıyorlar işte o gözlerden nefret ettiğim için giyemiyorum, giysem de huzursuz oluyorum.

Herkes, heleki evlatlarımızı emanetettiğimiz değerli öğretmenler böyle giyinmemeli. Sınırlar olmalı herkes İçin tabiki. Yalnızca bu bayan için değil...
sınırlar olmalı hele ki direkt ergen grubuyla çalışan meslek varsa ama keşke çocuklarımıza da kıyafetle yargılamamayı öğretebilsek ne münasebet öğrenci öğretmeninin kıyafetine laf edecek
öğretmenleri kara çarşaflı olsa yine aynı yorum gelir miydi acaba

Konuşmanıza dikkat edin lütfen. Kara Çarsaf dediğiniz benim dış kıyafetim olur.
Herkes gibi fikrimi beyan ediyorum
Mune bu kişiden şikayetçiyim

Eki Görüntüle 3665581
Bu etek aslında kolumu kaldırmasam daha aşağıda kalıyor çizme ya da botla giydim başka da çok giymedim. Çorapları da kalın siyah giydim
Ablam bu kısa ya hele meslek lisesinde öğretmen olsam hayatta giymem her şey yerinde güzel ben de çok mini giyerim ama uygun zaman ve mekan seçerim sevgiler

Eki Görüntüle 3665581
Bu etek aslında kolumu kaldırmasam daha aşağıda kalıyor çizme ya da botla giydim başka da çok giymedim. Çorapları da kalın siyah giydim
Ben gunluk hayatimda bundan kisa giyiyorum. Etegin boyuyla bir problemim yok yani.

Cocugumun ogretmeni giyse rahatsiz etmez, ama kisa mi, kisa. Yani değil diyemem. Okulda giymek icin gereksiz bir boy bence.

Okulun yeri de uyari verilmesi baglaminda onemli bence. Yani -Istanbul'dan ornek vereceğim- Suadiye'deki bir okulda sanmiyorum ki sorun olsun ama Fatih'te giydirmezler.
Insallah Fatih duyari yemem simdi.

Yakın zamanda MEB öğretmenlere yönelik kılık-kıyafet düzenlemesi getirecekti öyle okudum en son. Net bir kural olursa herkes uymak zorunda kalır. Ben de öğretmenim, şahsen öğretmenlerin belli bir seviyede giyinmesi gerektiğini düşünüyorum. Sadece açıklık anlamında değil çok parlak, neon ya da değişik desenli kumaşlar olmamalı. Okulda her yönden düzen olmalı. Benim çalıştığım kolejde ayakkabı desenine kadar karışıyorlar düşünün. Abartılmamak kaydıyla belli bir kuralda giyinmeli öğretmenler. Beni tek rahatsız eden müdür yardımcınızın konuşma tarzı. Fazla açık sözlüymüş kendisi.

Eteğin boyu kısadır veya uygundur öğretmenlerin mini boyunu bilmiyorum ama bu boy etek giyen bir öğretmen sizin çocuğunuza ne gibi zarar verebilir çok merak ettim.

Yani şimdi bir şey diyeceğim de kesin banlanırım diye diyemiyorum. Sadece şu kadar söyleyeyim , kadın erkek istediği gibi derse giriyorsa, aşırıya kaçılmadığı sürece koyu çorap, kısa etekle de okula gidilebilir. Kaldı ki rehber öğretmensin. Derse girdiğimde böyle giymiyorum diyorsun. Çağrılıp uyarı almayı hoş bulmadım. Bildiğin gibi giyinmeye devam et. Dünya kadar problem var şu an eğitimle alakalı. Başta maarif model diye getirdikleri saçmalığa baksınlar. Bırakılsın şu şekilcilik.

Eki Görüntüle 3665581
Özel hayatımda giyerim daha da kısaltırım elbiselerde ama okul için olmaz. Kollarını tahtaya kaldırdığında iyice yukarı çıkacak bilirim bu modeli.
Benim sevdiğim bir ablam da istanbulda zeytinburnunda bir meslek lisesinde öğretmenlik yaptı Bir dönem. Tahtaya döndüğünde ergen erkeklerin dümdüz iş kıyafeti olan kumaş pantolondan bile poposunun fotoğrafını çekip dedikodusunu yaptığını yakaladı telefonlarında. Bu etekle şova girer ergenlerin önünde.
Bir ihtimal bir şey duymuş yakalamış kulak misafiri olmuş olabilirler.

Ya muhtemelen öğrenciler arasında hayraniniz var konuşma vs duyup uyarmış olabilir. Birde bransiniz gereği öğrencilere çekici gelen durumdasınız. Çünkü ödev yok görev yok size göre rehberlik onlara göre sohbet vs bakıyorlar olaya... Sıkmayın canınızı. Ama bence bir daha uyarirsa da ben nerde nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum deyip konuyu kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…