• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerinde mobbing

Bu nasıl bir üslup arkadaş kadın devletin verdiği hakkı kullanıyor sen olsan kullanmayacak miydin devleti sömürmekmis bir kadın olarak hemcinsinizle empati yapacaginiza yargiliyosunuz bu bir hak kimsenin minneti değil
bu arkadas genel olarak kadin dusmani sanirsam..yorumlari hep bu sekilde :D

Aslaaa bi akademisyen ogretmenle bir tutulamaz akademisyenler kendini gelistirir ogretmenler körelir..... !!!!

Çok yanlış bir genelleme. Her akademisyen kendini geliştirseydi hepsinin prof olarak emekli olması gerekmez miydi? 60 yaşındaki araştırma görevlilerini ne yapacağız bu durumda ?

Her öğretmen körelseydi nasıl her 3 5 yılda bir gelen eğitim sistemi değişikliği yok müfredat değişikliği gibi durumlara adapte olabilirlerdi? Bu durumda 60 yaşında akıllı tahta kullanan öğretmenleri ne yapacağız?

Akademik kariyer yapan bir öğretmenim. Yargınız çok ama çok yanlış. Kendini geliitiren akademisyenlere saygım sonsuz ve tabiki pek çoğu da böyle ama genellemeler yanlış. Meb de salla başı al maaşı diyen öğretmenler kadar canını dişine takıp her gün yeni bir değerle sınıflarına giden öğretmenler de var. Haksızlık etmeyin derim.

Hiç pabuç bırakmayın bu insanlara,
Neden üzülüyormuşsunuz verin cevaplarını.
Herkes işine baksın.
Siz hatayı onlara yardım etmekle yapmışsınız.
Haklı olduğum hiçbir konuda alttan almam iş hayatında.gerekirse yazılı müracaatlarınızı yapın. Kimsenin haddi değil öyle kimsenin hakkını eleştirmek, laf etmek.çok kıskanıyorlarsa doğursunlar bidaha :anneadayı::anneadayı:

Akademisyen arkadaşların bizden rahat benim gördüğüm kadarıyla. Odasında çocuk büyüten mi dersiniz, evden çalışanı mi, öğlen gidip öğleden sonra evine döneni mi... size denk gelmemiş demek ki.
Akademisyen olmayı beceremeyenler böyle yorumlar yapıyorlar genelde. Hatta çoğuna hocalar yalvarıyorlarda kendileri istemiyorlar.

Öğretmenlik kadar rahat meslek yok. Yılın yarısı belki çalışıyorsunuz. En çok şikayette sizde. Yazık ya, adaletsizlik.

Çok yanlış bir genelleme. Her akademisyen kendini geliştirseydi hepsinin prof olarak emekli olması gerekmez miydi? 60 yaşındaki araştırma görevlilerini ne yapacağız bu durumda ?

Her öğretmen körelseydi nasıl her 3 5 yılda bir gelen eğitim sistemi değişikliği yok müfredat değişikliği gibi durumlara adapte olabilirlerdi? Bu durumda 60 yaşında akıllı tahta kullanan öğretmenleri ne yapacağız?

Akademik kariyer yapan bir öğretmenim. Yargınız çok ama çok yanlış. Kendini geliitiren akademisyenlere saygım sonsuz ve tabiki pek çoğu da böyle ama genellemeler yanlış. Meb de salla başı al maaşı diyen öğretmenler kadar canını dişine takıp her gün yeni bir değerle sınıflarına giden öğretmenler de var. Haksızlık etmeyin derim.
Kendini geliştiren öğretmenler vardır elbette. Ama kabul edin cidden rahat meslek. Konu sahibi akademisyenler öğleden sonra çıkıyorlar yazmış. El insaf ya...

Çoğunuz bir ömür yarım gün çalışıyor. Bırakın bu insanlarda işleri varsa erken çıksınlar. Analiz zamanı 22:00 de çıktığımı biliyorum. Kimse fazla mesai yazmıyor.

Tabi tabi haziranda yani okullarin tatile girdigi ay ise basla 3 ay yata yata maas al sonbaharda okullar derse baslayinca ucretsiz izne gec sonra DEVLETI SOMURMUYORUM

Allah sizi ve Çocuğunuzu iyi öğretmenlerle karşılaştırsın inşallah. Bu yazdığınıza dönüp özür dilemek zorunda kalmazsınız umarım.

Allah sizi ve Çocuğunuzu iyi öğretmenlerle karşılaştırsın inşallah. Bu yazdığınıza dönüp özür dilemek zorunda kalmazsınız umarım.
Doğum izni bitti işe başladım. Doğum iznim sırasında bebeğimi pusete koyup rapor yazdım. Bizde insanız ya...

Biraz Allah tan korkmak lazım.

Sen mesleğin adını ver kk hatunları ona da bir şey bulur merak etme.burada herkes her mesleği çok iyi biliyor Maşallah :KK53:
kamuda memurum diyecem aha tüm gün kk da toto büyütüyor ne işe yarıyorlar ki diyecekler özelde aktarım desem aha kk ya takılmaktan bamyaları kurtlandırdı peh derler dimi :D

kullandığınız izin anayasal ve özlük haklarından kaynaklanan bir izin şekli ve bu asla devleti sömürme değil.
ben de aynı durumdayım şu dinazorlar emekli olmadan bize rahat yok sanırım.
hiç umursamayın.

Arkadaşlar kimsenin öğretmenlere garezi yok! Sürekli şikayet halindesiniz.

Hangi meslek gurubu bu kadar isyan ediyor ya?

Yapmayın Allah aşkına.

ya obiviyante bazı konularda haklılar
ek göstergeleri yok mesela öğretmenlerin
o yüzden emekli olduklarında çok düşüyor maaşlar
kimse emekli olmak istemiyor bu yüzden
sonra fosilleşmiş her şeyi boşvermiş öğretmenler.....

ya obiviyante bazı konularda haklılar
ek göstergeleri yok mesela öğretmenlerin
o yüzden emekli olduklarında çok düşüyor maaşlar
kimse emekli olmak istemiyor bu yüzden
sonra fosilleşmiş her şeyi boşvermiş öğretmenler.....
Ne biliyim be zeytin. 3 aydır güneşin altında tam gün melezleme yapıyorum.

İzin mizin hak getire. Bizim canımız yok mu?

Biraz özveri.

Devleti sömürmek kısmına asla inanmıyorum
Siz bir annesiniz ve bebeğinizin iyiliğini, güvenliğini düşünmek her şeyden önce geliyor benim fikrimce
Millet devleti sömürüyor demesin diye çocuk büyütme hakkınızdan vazmı geçeceksiniz
Bu devletin verdiği bir hak zaten ve de olması gereken, her anne bebeğini bakma özgürlüğüne sahip olmalı ve bunun için emek verip okuduğu mesleğini yakmamalı. Kimse öğretmen bir anneye; ya bebeğini bak, ya da mesleğini yap diyemez, annenin de, çocuğun da hakları var. Sömürmek buysa sömürün arkadaşım, milletin maaşından kesilip bakılan suriyeliler sömürmüyor da sen mi sömürüyorsun, bu sömürüyse ben vatandaş olarak sana helal ediyorum. Çok öfkelendim şimdi ya, el kadar bebeğin annesi tarafından bakılmasına sömürü olarak bakan bu zihniyeti asla anlamayacağım. Yumuşak durma, hiç birine de yardım etme, annem yaşında kadınlar diyorsun, analığı öğrensinler o zaman bi zahmet, hiç yumuşama, hiç bir işlerine de yardım etme, bildiğin gibi yap ve haklarını kullan genç arkadaşım. Allah bebeğinle sağlık ve huzur versin, kolay bir iş değil hem çalışıp, hem çocuk büyütmek, Rabbim yardımcın olsun

Ne biliyim be zeytin. 3 aydır güneşin altında tam gün melezleme yapıyorum.

İzin mizin hak getire. Bizim canımız yok mu?

Biraz özveri.

valla kötü olmuş senin :(
ben 30gün izin kullandım bu sene
ama evde oturup tez için çalıştım o ayrı :)
denizler sahiller :( seneye yaza kısmetse..

Öğretmenlik çocuklarla uğraşmak bakımından insanla uğraşmak bakımından zor meslek kabul...
Özveri isteyen bir meslek buna da kabul fakat kaç Öğretmen idealist, tıpkı kaç doktor ya da polisin idealist olduğu gibi?
Fakat öğretmenlik zor diye, diğer meslekleri küçümsemek ne oluyor?
Özel çalışanı olarak bizlerin de maaşı asgari maaştan Sigortalı gösterildiğimiz için emekli olunca ciddi oranda Düşüyor, yılda sadece 15 gün izin yapıyoruz.
Doğum izni kısıtlı çoğumuz doğum izninden sonra performans kaygısı ile bir şekilde işten çıkarılıyor.
Kusura bakmayın ama Türkiye şartlarında en zor meslek öğretmenlik değil.

Back
X