Devleti sömürmek kısmına asla inanmıyorum
Siz bir annesiniz ve bebeğinizin iyiliğini, güvenliğini düşünmek her şeyden önce geliyor benim fikrimce
Millet devleti sömürüyor demesin diye çocuk büyütme hakkınızdan vazmı geçeceksiniz
Bu devletin verdiği bir hak zaten ve de olması gereken, her anne bebeğini bakma özgürlüğüne sahip olmalı ve bunun için emek verip okuduğu mesleğini yakmamalı. Kimse öğretmen bir anneye; ya bebeğini bak, ya da mesleğini yap diyemez, annenin de, çocuğun da hakları var. Sömürmek buysa sömürün arkadaşım, milletin maaşından kesilip bakılan suriyeliler sömürmüyor da sen mi sömürüyorsun, bu sömürüyse ben vatandaş olarak sana helal ediyorum. Çok öfkelendim şimdi ya, el kadar bebeğin annesi tarafından bakılmasına sömürü olarak bakan bu zihniyeti asla anlamayacağım. Yumuşak durma, hiç birine de yardım etme, annem yaşında kadınlar diyorsun, analığı öğrensinler o zaman bi zahmet, hiç yumuşama, hiç bir işlerine de yardım etme, bildiğin gibi yap ve haklarını kullan genç arkadaşım. Allah bebeğinle sağlık ve huzur versin, kolay bir iş değil hem çalışıp, hem çocuk büyütmek, Rabbim yardımcın olsun