• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerinde uyarı

musegirl

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
212
Puanlar
23
merhaba direkt konuya gireceğim.

küçük bir firmada ön muhasebeciyim.

kasa, para olarak elimi sürmüyorum ödemelerle patron ilgileniyor, ben sadece mikro ya yani sisteme işliyorum.

geçen sene bir firmaya atıyorum 1000 tutarında ödeme yapmışız . ben bunu işlemişim sonra tekrar işlemişim.

patronum bunu gördü geldi biz çoktan defteri bağladık napıcaz şimdi söyle senin bir problemin mi var söyle bu son uyarım artık bu son şansın dedi.

çoğu zaman değil her zaman bu şekilde son şansın artık sınırları zorluyorsun şeklinde uyarıda bulunur ama bende insanım benimde bu şekilde azar işitmeye sabrım yok.

bu adam bana tazminatımı verip mi çıkarır yoksa bir yolunu bulur mu? giriş çıkışlar normal saatinde veyahut 5-10 dk erken girip çıkma durumu oluyor.

benim etraftan duyduğum kadarıyla hırsızlık, kavga vs gibi sebepler olmadıkça tazminatsız işten çıkarılmıyormuş sanrıım emin değilim yardımcı olursanız çok sevinirim

Tazminat işlerini bilmiyorum ama başka iş bakıyor musun? Çok sıkışık değilsen bir daha o şekilde konuşursa memnun değilseniz işten çıkarabilirsiniz, çok fazla hata yapmıyorum daha iyisini bulabilirseniz buyrun falan de posta koy.

Çok mu hata yapiyorsun bir de o var ama

Tazminat işlerini bilmiyorum ama başka iş bakıyor musun? Çok sıkışık değilsen bir daha o şekilde konuşursa memnun değilseniz işten çıkarabilirsiniz, çok fazla hata yapmıyorum daha iyisini bulabilirseniz buyrun falan de posta koy.

Çok mu hata yapiyorsun bir de o var ama
çoğu zaman hatam oluyor ama sebebi gerçekten tamamen işverenimden kaynaklı inanılmaz bir korku ve gerginlik hissediyorum yaptığım işleri basit hesapları karıştırıyorum ki daha önce ki konumda da bahsetmiştim saçkıran oldum, müzik açmama telefona bakmama yasak koydu benim haricim herkes yapabilirmiş

en basiti az önce geldi 320 001 yaz dedi ben gittim 321 ile başladım sen iyi misin bizim öyle bi hesabımız var mı hemen bu şekilde ve dibimde ister istemez elim ayağım titriyor. kendisiyle gündelik sohbet ederken kızını dövmeyen dizini döver sana dayak lazım baban seni dövmemiş cümlelerini sıklıkla kullanır bende ezik olduğum için susarım

patron varken müzik açıp telefona bakmamalısın zaten 😐
sandığınız gibi yüksek sesle değil klavyede yazarken duymuyorum o kadar kısım seste, telefonda da bir mesaj vs atarken onu da yapmayacakmışım acil bir şeyse o zaman bakabilirmişim, ekranı ters çevir diyor

Hadsiz terbiyesiz herif. Sen bu lafın üstüne hala nasıl çalışmaya devam ediyorsun pes
bana sürekli başka yer seni almaz vs tarzı konuştuğundan ben artık kendi değerimden şüphe duyuyorum tamamen inandırdı beni bu duruma yeni iş bakıyorum ama beni atmadan çıkmaya cesaretim kalmadı mobbing kolay bir şey değil özgüvenimi kaybettim

en basiti az önce geldi 320 001 yaz dedi ben gittim 321 ile başladım sen iyi misin bizim öyle bi hesabımız var mı hemen bu şekilde ve dibimde ister istemez elim ayağım titriyor. kendisiyle gündelik sohbet ederken kızını dövmeyen dizini döver sana dayak lazım baban seni dövmemiş cümlelerini sıklıkla kullanır bende ezik olduğum için susarım
Ooooo arada kırbaçta vuruyor mu?? Sana bugün ekmek yok çalış köle de diyor mu???
Siz para kazanmıyor,çalışıp üretmiyorsunuz.Sadist bir patronun stres atma aracı olmuşsunuz,işten çıkın yoksa hastalığa kalacaksınız kazandığınız 3 kuruşlada kendi psikolojinizi düzeltmeye uğraşırsınız...

Bu kadar hata normal değil ama kusura bakma. Belki de bu meslek sana göre değildir?

Sana dayak lazim diyen adama ne münasebet demen lazım eziklik mi bilmem ama biraz aklın havada gibi. Iş yerinde müzik açmak sürekli telefona bakmak da doğru değil bana göre. Zaten az olan dikkatin iyice dağılır...

Ooooo arada kırbaçta vuruyor mu?? Sana bugün ekmek yok çalış köle de diyor mu???
Siz para kazanmıyor,çalışıp üretmiyorsunuz.Sadist bir patronun stres atma aracı olmuşsunuz,işten çıkın yoksa hastalığa kalacaksınız kazandığınız 3 kuruşlada kendi psikolojinizi düzeltmeye uğraşırsınız...
farkındayım keşke bir şey olsa da atsa tazminat almak istiyorum bu kadar ağzıma mıçıldı bari paramı alayım diyorum ilaç içmesem belki dayanamam bu kadar

bana sürekli başka yer seni almaz vs tarzı konuştuğundan ben artık kendi değerimden şüphe duyuyorum tamamen inandırdı beni bu duruma yeni iş bakıyorum ama beni atmadan çıkmaya cesaretim kalmadı mobbing kolay bir şey değil özgüvenimi kaybettim
İlk nu lafı duyduğunuzda tepki verseydiniz tüm bunları yaşamazdınız Pasif sessizim bahanesine sığınıp en büyük kötülüğü kendinize yapmışsınız.Kim bu adam??? İşe girmeden önce hayatınızda yoktu bile.....Sizi eleştirme, değersizleştirme hakkını kim verdi???

Bu kadar hata normal değil ama kusura bakma. Belki de bu meslek sana göre değildir?

Sana dayak lazim diyen adama ne münasebet demen lazım eziklik mi bilmem ama biraz aklın havada gibi. Iş yerinde müzik açmak sürekli telefona bakmak da doğru değil bana göre. Zaten az olan dikkatin iyice dağılır...
klavyede 1 ile 0 altlı üstlü yanlış bastım silicem anında kızıyor yanlışlıkla bastım dememe kalmadan ben ne yapayım her seferinde böyle azar işitseniz sizde böyle olmaz mıydınız, haklısınız belki de bana göre değildir, bu tarz laflara cevap veremiyorum bu kişiye karşı. ailem buradan çıkarsan sana yazıklar olsun vs tarzı konuşuyor cesaretim yok

farkındayım keşke bir şey olsa da atsa tazminat almak istiyorum bu kadar ağzıma mıçıldı bari paramı alayım diyorum ilaç içmesem belki dayanamam bu kadar
Niye atsın???Bulmuş sizin gibisini gelip gidip kendini tatmin ediyor, nasıl da zevk alıyordur karşısında korkup ezilip büzülmenizden . Kendinize daha fazla kötülük yapılmasına müsaade etmeyin...

klavyede 1 ile 0 altlı üstlü yanlış bastım silicem anında kızıyor yanlışlıkla bastım dememe kalmadan ben ne yapayım her seferinde böyle azar işitseniz sizde böyle olmaz mıydınız, haklısınız belki de bana göre değildir, bu tarz laflara cevap veremiyorum bu kişiye karşı. ailem buradan çıkarsan sana yazıklar olsun vs tarzı konuşuyor cesaretim yok
Gidip raf düzenleseniz belki daha mutlu olurdunuz .....

Back
X