- 15 Eylül 2018
- 327
- 212
- 18
- 37
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Ya benle uğraşan kadın Evli çocıklı kadındı, haklısınız...Allah a havale edin. En güzel ceza budur. ..
Sizmi cezalandiicaksiniz ?? Pardon ufak tefek cinayetlerdeki merve aksak yada pelo gibimi gozukuyoruz ordan??arkadaşlar merhaba, ya ben geçmişte bir olay yaşadım ondan sonra başka ülkeye yüksek lisansa geldim. Olay şu ki yöneticilerimden memnun olduğum halde aynı düzeyde çalışan ama benden 15 yaş büyük kadınlar özel hayat üzerinden (bekar olduğum için) mobbing yaptı daha doğrusu Arkadan iş çevirmişler çok sonra haberim oldu. Açıkçası bunun intikamını almak isterim, ne yapmamı önerirsiniz ? İnsanlar kötülük cezalandırılmağı için çok rahatlar.
yani:)Intikam planı mi kuracağız birlikte ?
Dilini kopar bi daha konuşamasın kökten çözümarkadaşlar merhaba, ya ben geçmişte bir olay yaşadım ondan sonra başka ülkeye yüksek lisansa geldim. Olay şu ki yöneticilerimden memnun olduğum halde aynı düzeyde çalışan ama benden 15 yaş büyük kadınlar özel hayat üzerinden (bekar olduğum için) mobbing yaptı daha doğrusu Arkadan iş çevirmişler çok sonra haberim oldu. Açıkçası bunun intikamını almak isterim, ne yapmamı önerirsiniz ? İnsanlar kötülük cezalandırılmağı için çok rahatlar.
İyi fikir ya ifşa etmeyi düşünüyorum tüm iş yerindeDilini kopar bi daha konuşamasın kökten çözüm
Valla Merve gibi olmak isterim şu sıralar ne yalan söyliyim :)Sizmi cezalandiicaksiniz ?? Pardon ufak tefek cinayetlerdeki merve aksak yada pelo gibimi gozukuyoruz ordan??
Özel hayatla alakalı ya öyle genel yazayım :)ne gibi iş çevirmişler anlamadım
yatay mobbing ne demek ayrıca bilgilendirilmek isterim
Alalım gitsin Ya ülke bunlar yüzünden battı herkes birbirinin kuyusunu kaza kaza ekonomi malumAman işyerinde mobing olmadan çalışan var mı? Herkesten intikam mı alacağız yani
Aynı seviyedeki insanların mobbing yatay, yönetimden alt kademeye mobbing dikey mobbing
Özel hayatla alakalı ya öyle genel yazayım :)
Ya sağlam can yakacağım da , iş yerindekilere neyse evli veya bekar olması ... Kadın kendi eğitimi ile benimkini kıyaslayıp durduğu için böyle bir yola başvurmuş da Can yakacağım yani başka yolu yok, yabancı ülkelerde direkt işten atlıyor böyle kadınlar bizde düzgün iş yapanlar kıyıda köşede eziliyor saçmalık.heeee teşekkürler :)
onların anladığı dil neyse onu uygula derim
ulu orta bana bakın diye başlayıp ayağınızı denk alın sizi uyarıyorum diye bitirebilirsin
Öyle davrandım kadına geldi gene yapıştı, ay canım sen benle niye konuşmuyorsun dedi fesatlıiından konuşmuyordum tabiki , bu arada burası eski işyerindeEn büyük ceza kişiyi kaale almamaktir, yokmus gibi davranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?