İş yerinde yatay mobbing

En güzel fikir bence bu

Yok zaten şu an yurtdışında yüksek lisansa geldik
İş yerindeki insanların özel hayata dahil edilmemesi gerektiğini düşünüyorum hata sende bu mobbing değil işle alakası Yok fazla samimiyet en gereksiz şeydir iş ortamında

İş yerindeki insanların özel hayata dahil edilmemesi gerektiğini düşünüyorum hata sende bu mobbing değil işle alakası Yok fazla samimiyet en gereksiz şeydir iş ortamında
Yok ben zaten hiçbirini dahil etmediğim gibi tek kelime anlatmadım kendimi de soyutladım :) onlar başla bir iş çevirmiş hayatımın akışı değişti

Kıskanmışlar sizi. Şu kiskançlık yok mu neler yaptırir insana. Ben kısasa kısas yapin derim. Bunun adına intikam diyebilirsiniz ben kısas derim. Ama neyi nasıl yapacağınızı siz bilirsiniz. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı

Yok ben zaten hiçbirini dahil etmediğim gibi tek kelime anlatmadım kendimi de soyutladım :) onlar başla bir iş çevirmiş hayatımın akışı değişti
Senin için özel birine senin hakkında bişeyler söylenmiş anladığım kadarıyla özel olduğunu nerden biliyorlar onu anlamadım ben samimiyet yoksa

Kesinlikle katılıyorum,

Hah kesinlikle katılıyorum şu an İsviçredeyim, bu aşağı kadınlar aynı mobbingi burada yapsa işten atılır üzerine de aşağılanır ama nedense Türkiye’de el üstünde tutuluyor ...
Valla ben 35 yildir isvicredeyim, hic de mobbing yaptigi icin isten atilan kimse gormedim. Bunun son yillarda gazatelere cikmis olani Swarovski dir mesela mobbing resmen ust yonetimden emrediliyor.

Valla ben 35 yildir isvicredeyim, hic de mobbing yaptigi icin isten atilan kimse gormedim. Bunun son yillarda gazatelere cikmis olani Swarovski dir mesela mobbing resmen ust yonetimden emrediliyor.
Ben bir mühendislik şirketinde staj yaptım, direkt atılma nedeniydi diğer tipte şirketleri bilemem

Ben bir mühendislik şirketinde staj yaptım, direkt atılma nedeniydi diğer tipte şirketleri bilemem

Senin alanina daha yakin bir firma örnek vereyim IBM ya da daha yerel bi firma Steg...

Isvicrede hersey kagit uzerinde mukemmel tabi ara bosluklari doldura bilirseniz ?
Haa bi de Mobbing zaten ispatlanmasi zor psikolojik baskidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…