- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Seni cook iyi anlayabiliyorum , ben olsam bende istemezdim ..aslında valla bu yüzden kızım yapma ne olacak diyorum. sonra o iş yorgunluğuyla bu abla bir başlıyor yok şu şöyle olmuş bu böyle olmuş darlanıyorum..
valla evime ılk defa temızlığe yeni bir kadın aldım 1.5 gün geldi 250 tl ye.bende yanında çalıştım akşama dek oturmadan gene de bitiremedi .ama beklenti hemen tanıştıkya arttı o bile benim kızı da okula bi atıversen abla demez mi .EE sen benim işimi yarım yamalak yaptın ben niye her gün senin kızını götureyım dedim ama içimden tabiiiivallaha biz de kaskoyu taksitlendirdik öyle ödüyoruz.. ütü örneği vermiştim benden parça başı 4 tl istiyor terziler gibi.. iyilikse eğer o da diyebilir ki kızım diğer ütüye gelen kadın 20 alıyormuş sen bana 30 ver 1 saatte ne yapabilirsem desin mesela..
bende geleyim kayınvalideye bi çay içer kalkarız der ona da puha haaa:))
Ya ben sizi hakli buldum aslinda ama durumu mahvediyo diyince bi gülme geldi
Insan gıcık kaptıgi bir insanla her gun git gel o mesafe bayar yani. Ben eve gecmicem kayinvaldeme gidicem vs hergun bi bahane bulsan anlar belki.
oyyy oyyy abla bile benzin parası istiyor demek.yav ben 2 yıldır süzme salağım o zaman puha haa.para zaten istemem de bir de temızlığını yaptırıyorum arabamın çocukların çantalarını bagaja koy geri çıkar .yok yok artık yaşasınnn kötülük moduna geçeceğimbana eniştem iş bulmuştu kendi çalıştığı muhitten ablamla beraber gidip geliyolardı
ilk başladığımda şirket arabası kullanıyolardı gaz şirkettendi (kendi arabalarını satmışlardı alana kadar onla gittiler)
aldılar ben 100 tl yol parası vermeyi düşünürken (normalde ablam almak bile istemiyodu ama )
enişten 150 verse olurmu diyo dedi bende tamam dedim
1 senedir her ay 150 tl yol parası veriyorum
bu ay ablam işten çıktı hamile
ve bana yolu artık eniştenle yarı yarıya paylaşırmısınız dedi
hatta direk 250 tl istedi
onada tamam dedim
ben normalde zaten 200 yapmayı düşünüyodum bebekleri oluyo tek maaşa düşüyolar diye
ama bizde ev aldık baya borca girdik
buna rağmen yapacaktım
ama ablam bana direk söyleyince bi zoruma gitmedi değil
bence ne olursa olsun vermeli hadi yarı yarıya paylaşmasanız bile bi 100-150 tl vicdanen rahat eder insan
İyilikten maraz doğuyor. Son 1 yılda yaşadıklarım başka birşey öğretmedi bana. Hürmet edenler değil ağzına edenler baş tacı yapılıyor.
arabanız yok anladım ben siziYa insanlar ne kadar çıkarcı ve bencil oldular böyle ya. Ne olur yani seninle gelse bıraksan ne olur? Para verse dırdır demezsin ama eminim.
Iyice bireysellesiyor insanlar. Yaralı parmağa isemeyin aman.
Hiç kimseye Allah rızası için yardım etmez misiniz? Neden benzin parası versin? Araçta iki kişi gidince daha mı çok yakıt gidiyor?ben bu işler böyle ilerliyor diye biliyorum..
Hiç kimseye Allah rızası için yardım etmez misiniz? Neden benzin parası versin? Araçta iki kişi gidince daha mı çok yakıt gidiyor?
benle aynı maddiyatta insanlara yardım pek allah rızası olmuyor amaaaHiç kimseye Allah rızası için yardım etmez misiniz? Neden benzin parası versin? Araçta iki kişi gidince daha mı çok yakıt gidiyor?
benim önkoltuğun arka kısmında kocaman 3 çizik var artık taşıdığım çocuğun çantası yaptı ee ben ne yapayım.bugün dedim bu son artık götürmeyeceğim bir kaçsaat once apartmanda karşılaştık valla tavırlıydı suratı .arabama c plaka alayım bari iyice servis sanıyorlar ya artık puha haaaBenimde en yakın arkadaşımla evimiz aynı güzergahtaydı ve aynı iş yerinde çalışıyorduk.Çıkışta beraber giderdik ama bazen ondan bile sıkılırdım insan yalnız kalmak istiyor bir kere bile yakıtta yardımcı olmadı saolsun.
Başkalarının çocuğunu okula sakın bırakmayın yakalanırsanız yüklü bir ceza ödersiniz, bir tanıdık başka çocukları götürdüğü için ceza ödedioyyy oyyy abla bile benzin parası istiyor demek.yav ben 2 yıldır süzme salağım o zaman puha haa.para zaten istemem de bir de temızlığını yaptırıyorum arabamın çocukların çantalarını bagaja koy geri çıkar .yok yok artık yaşasınnn kötülük moduna geçeceğim
Bence para da istenebilir ya.konu sahibinin üstüne çok gelinmiş.bazı yorumlarda okudum da arkadaşıyla komşusuyla giden ya da onları götüren kişiler var.bence para verilmesi gerekir bile.çünkü o giden kişi olmasa yol parası, yolda harcanan zaman, dolmuşa otobüse in bin, yazın ayrı kışın ayrı rezilliğini çekmek gibi birsürü dezavantaj yaşanacak.ama arabayla evinin önünden alınıp işyerinde iniyorsun.sen aylık 200 300 yol parasından kar ediyorsun.ama götüren kişi nasılsa o parayı veriyor diye hep vermek zorunda kalıyor.bence asıl ayıp olan bu.para teklif edilmesi gerekir.istemezse de kücük hediyeler verilmeli mutlaka.birlikte giden arkadaşlar varsa işin bu kısmını düşünebilir.
Ama sizin durumunuz farklı ablanın durumu olmayabilir onun için 1 lira bile kardır o zaman iyilik etmiş olursunuz ne güzel.para da önemli degil yalnız gitmek istiyorum diyorsunuz.hep bahane uydurun o zaman kem küm edin götürmek istemediğinizi anlasın.ama gariban biriyse de götürmek istiyorsanızarabada konuşurken " abla boşveeeeeer zaten kafamız şisiyor müzik açayım da kafa dinleyelim biraz" deyin. Ya da şakayla karısık bu konuda takılın ona gibi...
Ben çok pat kut herseyi soyluyorum sanirim o yuzden boyle şeyler gelmiyor başıma yani şimdi düşündüm de sevmediğim hoşlanmadığim biri bana böyle bir teklifle gelse ne münasebet götüremem seni hicbir yere der çıkarım işin icindenama sevdiğim saygı duyduğum biri olur o zaman başımın üstünde yeri var tabii ki.
Siz bence direk söyleyemiyorsunuz gelmesini istemediğinizi o zaman şöyle yapin abla eger her zaman benle geleceksen aylık yol masrafim şu kadar oluyor yarısını sen vereceksin aylık peşin alırım deyin bir daha binmez zaten
Hiç kimseye Allah rızası için yardım etmez misiniz? Neden benzin parası versin? Araçta iki kişi gidince daha mı çok yakıt gidiyor?
Yazmadan geçemedim.
Benim evim ise çok yakın olduğu halde ve tam isteki herkesin yolunun üstü olduğu halde küçük çocuğum evde ağlarsın ben servisi beklerdim diğer çalışan erkekler arabasiyla gözümün icin baka bakanı giderdi kedinin cigere baktığı gibi beklerdim biride gel götürelim demezdi.
Evde yavrum beni beklerdi servis icerdekilerin işi bitecektir çıkacaktı onla giderdim Allah varya hakkımi burunları dan patronlarında fitil fitil getirsin.diger çalışanlarada Allah varya vicdan ahlak versin.para bile verirdim yeterli vaktinde eve gidebilseydim yavrumu çok ağlayarak beklettim.o işyerinde sn Lee geçmesi ay ayy
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Birde demeden sınıfa hatırladım geçemeyeceğim biri var genç bekar bir çocuk beni birgün işyerinden durağa bırakacak beni tuttu yolun üstünde bıraktı ben organize san. Çalışıyorum durak bıraktığı yerden o kadar uzak güya bıraktı.:)) Vay vay kimseye diyorum ya muhtaç etmesin
Konu sahibi kusura bakma anılarım canlandı sen gene merhametlisin millet vicdansız hemde hepsi evli bunu yapan erkekler biz iki bayandik
Durağa kadar bile evi geçtik birakmadilar
Benimde en yakın arkadaşımla evimiz aynı güzergahtaydı ve aynı iş yerinde çalışıyorduk.Çıkışta beraber giderdik ama bazen ondan bile sıkılırdım insan yalnız kalmak istiyor bir kere bile yakıtta yardımcı olmadı saolsun.
benim önkoltuğun arka kısmında kocaman 3 çizik var artık taşıdığım çocuğun çantası yaptı ee ben ne yapayım.bugün dedim bu son artık götürmeyeceğim bir kaçsaat once apartmanda karşılaştık valla tavırlıydı suratı .arabama c plaka alayım bari iyice servis sanıyorlar ya artık puha haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?