İŞ YERİNDEKİ ABLA

Ben çok pat kut herseyi soyluyorum sanirim o yuzden boyle şeyler gelmiyor başıma yani şimdi düşündüm de sevmediğim hoşlanmadığim biri bana böyle bir teklifle gelse ne münasebet götüremem seni hicbir yere der çıkarım işin icinden ama sevdiğim saygı duyduğum biri olur o zaman başımın üstünde yeri var tabii ki.

Siz bence direk söyleyemiyorsunuz gelmesini istemediğinizi o zaman şöyle yapin abla eger her zaman benle geleceksen aylık yol masrafim şu kadar oluyor yarısını sen vereceksin aylık peşin alırım deyin bir daha binmez zaten

aslında valla bu yüzden kızım yapma ne olacak diyorum. sonra o iş yorgunluğuyla bu abla bir başlıyor yok şu şöyle olmuş bu böyle olmuş darlanıyorum..
Seni cook iyi anlayabiliyorum , ben olsam bende istemezdim ..
Bir defa iki defa iyi tamamda hergun hergun cok gelir , özellikle hep sorunlardan bahsediyorsa ,
Yogun yorgun bir is gunu sakin sakin arabami kullanmak muzigimi dinlemek isterim...
Özellikle ben walla kimseye guvenmiyorum oyle mrb merhaba olan birini neden hergun göturuyum ki ?
Hersey olabiliyor malesef insanlar masum degil ... haberleri gördukce selam vermeye cekinir oldum insanlara..

Bir kac defa kusura bakma musayit degilim diyin belki birkac defa sorar vazgecer

valla evime ılk defa temızlığe yeni bir kadın aldım 1.5 gün geldi 250 tl ye.bende yanında çalıştım akşama dek oturmadan gene de bitiremedi .ama beklenti hemen tanıştıkya arttı o bile benim kızı da okula bi atıversen abla demez mi .EE sen benim işimi yarım yamalak yaptın ben niye her gün senin kızını götureyım dedim ama içimden tabiiiiokul açılınca vallahi strese giriyorum biri bitse diğeri talip oluyor sen de gene bir kişiymiş şükret haline.ha bu arada benim kızı da itttirerek biniyorlar arabama benim ki besleme sanki ben de şoför onlar da fılmlerde ki küçük bey küçük hanımefendi

:))
Ya ben sizi hakli buldum aslinda ama durumu mahvediyo diyince bi gülme geldi
Insan gıcık kaptıgi bir insanla her gun git gel o mesafe bayar yani. Ben eve gecmicem kayinvaldeme gidicem vs hergun bi bahane bulsan anlar belki.
bende geleyim kayınvalideye bi çay içer kalkarız der ona da puha haaa

oyyy oyyy abla bile benzin parası istiyor demek.yav ben 2 yıldır süzme salağım o zaman puha haa.para zaten istemem de bir de temızlığını yaptırıyorum arabamın çocukların çantalarını bagaja koy geri çıkar .yok yok artık yaşasınnn kötülük moduna geçeceğim

Hiç kimseye Allah rızası için yardım etmez misiniz? Neden benzin parası versin? Araçta iki kişi gidince daha mı çok yakıt gidiyor?

Konu zaten maddiyat benzinden cok bayanin konu sahibinden surekli beklentisi , mecbur hissettirtmesi , hergun zorlamasi , sorunlariyla kafa sisirmesi..

Benim araba taksitimi ve benzinimi odese ben bile kabul etmezdim hergun ne mecburiyeti var ki konu sahibinin o bayanla yolu paylasmaya.. bir kac defa olur cok karlidir yol , siddetli firtina vardir konu sahibi zaten kendisi teklif eder abla otobus bekleme ben göturuyum diye..fakat insanlar tarafindan bende mecbur birakildigim seyi istemezdim sahsen.. kaldi ki yakin arkadasim bile degil..

Olay konuda baska yerlere cekilmis.
Abla orda calisiyorsa zaten basindan nasil gidip gelicegini hesap etmistir ve ustelik abla bu sekilde yol parasini cebinde birakiyor !
Insan bir kac defa sonrasinda en azindan ufak bir cikolata alir bi patik örer imkani yoksa tesekkurunu iletir.. konu sahibi de ona göre davranirdi..
Kusura bakmayin bana olsa kendimi kullabiliyor hissederdim

Yazmadan geçemedim.
Benim evim ise çok yakın olduğu halde ve tam isteki herkesin yolunun üstü olduğu halde küçük çocuğum evde ağlarsın ben servisi beklerdim diğer çalışan erkekler arabasiyla gözümün icin baka bakanı giderdi kedinin cigere baktığı gibi beklerdim biride gel götürelim demezdi.

Evde yavrum beni beklerdi servis icerdekilerin işi bitecektir çıkacaktı onla giderdim Allah varya hakkımi burunları dan patronlarında fitil fitil getirsin.diger çalışanlarada Allah varya vicdan ahlak versin.para bile verirdim yeterli vaktinde eve gidebilseydim yavrumu çok ağlayarak beklettim.o işyerinde sn Lee geçmesi ay ayy
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Birde demeden sınıfa hatırladım geçemeyeceğim biri var genç bekar bir çocuk beni birgün işyerinden durağa bırakacak beni tuttu yolun üstünde bıraktı ben organize san. Çalışıyorum durak bıraktığı yerden o kadar uzak güya bıraktı.:)) Vay vay kimseye diyorum ya muhtaç etmesin
Konu sahibi kusura bakma anılarım canlandı sen gene merhametlisin millet vicdansız hemde hepsi evli bunu yapan erkekler biz iki bayandik
Durağa kadar bile evi geçtik birakmadilar

Benimde en yakın arkadaşımla evimiz aynı güzergahtaydı ve aynı iş yerinde çalışıyorduk.Çıkışta beraber giderdik ama bazen ondan bile sıkılırdım insan yalnız kalmak istiyor bir kere bile yakıtta yardımcı olmadı saolsun.

benim önkoltuğun arka kısmında kocaman 3 çizik var artık taşıdığım çocuğun çantası yaptı ee ben ne yapayım.bugün dedim bu son artık götürmeyeceğim bir kaçsaat once apartmanda karşılaştık valla tavırlıydı suratı .arabama c plaka alayım bari iyice servis sanıyorlar ya artık puha haaa

Başkalarının çocuğunu okula sakın bırakmayın yakalanırsanız yüklü bir ceza ödersiniz, bir tanıdık başka çocukları götürdüğü için ceza ödedi

durumu kötü olsa zaten asla sorun etmem durumu maşallah Allah daha çok versin gayet iyi

hahahah valla binmez :)))

Hiç kimseye Allah rızası için yardım etmez misiniz? Neden benzin parası versin? Araçta iki kişi gidince daha mı çok yakıt gidiyor?

bakın Allah rızası için zaten 7 aydır yardımımı ediyorum. ama karşımda beni salak sanan bir insan var.

mesela sabah gelirken yüksek sesle müzik dinleyip eşlik ederek geldim eğer bunu yapmasaydım kendime gelemezdim. akşamlar da aynı şey geçerli..

şunu da ekleyeyim kendisi benden bir ütü de parça başına 4 tl istedi neden o Allah rızası için diğer ütüye gelen ablanın ücretinden istemedi?

dolmuş uzak olsa inanın ki yine sorun etmem üzülürüm ama dolmuşta çok yakın..

ya anlıyorsunuz demi insan sürekli zaten beklemez ama uzun süre binince bir jest bekler, yarım elma gönül alma hesabı.. hani onu geçtim bari sussa yolda

alın işte, bugüne kadar götürdü sağolsun demek yerine surat mı yapıyorlar bir de? insanlar bu kadar çıkarcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…