İŞ YERİNDEKİ ABLA

Sorun daha çok bu ise keşke paradan hiç bahsetmeseydiniz o zaman..buna anlam veremedim.
Açıkça yüzüne söyleyin o zaman ya sessiz ol,yada benimle gelme deyin çare yok..

ya içimden geçeni tam anlatamıyorum ah bir anlatabilsem o konuyu da anlayacaksınız aslında :) şimdi abla bana para verse de benim hayatımda bir değişiklik olmaz. ama gelip anlatıyor kızım şuraya gitti dolmuş parasını verdim.. kızım çamaşırımı kendi evinde yıkıyor ben de hak geçmesin diye ütüsünü yapıyorum falan diyor. o böyle anlatınca ben kendimi salak gibi hissediyorum..

yani işte sonuçta bir gönül alma olayı var.. biri götürüyor biri sigara alıyor :)
Valla bende sizin gibiyim biraz . Bende olsam aracimda bagirip cagiran insan istemem. Mesela benim dukkanim vardi eskiden. Komsular gelip bi kahve iciyoruz ne var bunda havalarinda kadinlar matinasina dondurmustu icinde dukkan sahibim de vardi. Bende kapiya isi olmayan giremez yazmistim hepsi dusmanim oldu. Ben kotu oldum. Ama dukkanda ben calisirken bagirarak konusmalar kahkahalar. Illa iyi niyet kotu niyet degil olay. Insan azicik ince dusunmeli. Cok da fifi hepsi gereksiz insanlardi :)))

Kullanılmış hissetmek bunun adı sanırım..olabilir haklisiniz abla beleşçi bir tip belkide.Yada düşünemedi sizi rahatsız ettiğini.
Işte en güzeli açık konuşmak çünkü yalanlar bahaneler sadece bir süre dayanır.

Yakıt parasını düşünmek niye saçma olsun. Kadının durumu benden iyi diyor. Karşılamalı yol masrafının bi kısmını. Hiç teklif bile etmemiş uyanık. Ayrıca para mı derdin yoksa yalnız kalmak mı diyenler ikisi birden olamaz mı? İnsan bi kaç şeyden aynı anda rahatsız olamaz mı? Belki benzin parasını verse idare edikebilirdi ama şu durumda iyice gözüne batıyor demek ki. Haklısın bence direk götürme para falan da alma sonra giderken de beni al der başka yere de ister falan iyice şöför nebahata dönersin.

Sizde laf soksun. Hak cok onemli. Ben mesela haka cok inanirim . Hakkimi da oyle herkese helal etmem. Herkes kul hakkina dikat etmeli. Herkese karsi boyleysen ne mutlu sanaa yakivermeyenabla diyin :)))))))

Eğer beni şuraya bırak her gün diyorsa servis gibi kullanıyor olur ve yol üstü bile olsa para ateklif etmesi gerekir. İyilik olsun demiş herkes ama konu sahibi bunu istemiyor ki. Hem iyilik bir iki kez yapılır. Sürekli niye getirip götürsün. Çok samimi arkadaştır akrabadır onu bilemem ama işyerindeki sıradan abla sonuçta.

önümüz kış, ben muhtemelen kıyamayıp evine de bırakırım..

:)) kendiniz de kaşınıyorsunuz sanki.

Arabaya binince yola konsantre olamadığınızı söyleyin, sussun.
Bence de siz almasanız bile teklif etmeliydi, insan para için değil, o nezaketi hak ettiğini düşündüğü için sorgular bu durumu, haklısınız.

Bir daha çocuklarından ve paradan, haktan bahsederse siz de susmayın, abla öyle diyorsun öte yandan her gün arabaya beleşe binmeyi de biliyorsun diye.

ayyy keşke şu cesaretim olsa

Ben asıl sorumluluktan korkarım. Yolda giderken kaza yapsanız, kadına birşey olsa kimseye laf anlatamazsınız. Konuşup dikkatinizi dağıtıyormuş, sağ aynayı göremiyormuşsunuz.
Evlerden ırak.

Hepi topu 15-20 dk suruyordur yol. Bu kadar buyutmeyin derim. Ha illa istemiyorsaniz her aksam is cikisi bir yerlere ugrayacagim direkt eve gitmiyorum deyiverin

Ben asıl sorumluluktan korkarım. Yolda giderken kaza yapsanız, kadına birşey olsa kimseye laf anlatamazsınız. Konuşup dikkatinizi dağıtıyormuş, sağ aynayı göremiyormuşsunuz.
Evlerden ırak.

evet evet bunu söyledim. kazadır olur allah korusun sorumluluk kabul etmiyorum dedim

İş yerimde bi abla vardı... Vardı diyorum çünkü çıkardık başka sebeplerden, mecburen. Ama gerçekten artık işe gelmek istemiyordum onun yüzünden. Bir insan hiç mi susmaz ? susmuyordu... Bi kursa yazıldığını aksamları oraya gideceğini söyle olsun bitsin... arada sırada da götürürsün göze batmaz.

sayfalardır para meselesini yazıyosunuz ama asıl sorununuz yalnız gidememek mi onu bir anlasam?

eğer yalnız gitmeyi tercih ediyorsanız ki bu en doğal hakkınız, bunu bir şekilde kadına söyleyin
ben açıklayayım aslında yalnız gitmek istiyor. ama arada bir güzellik yaparsa yalnız hani bak gönül aldı götüreyim bari olacak. birde bu işte kural böyledir. birinin arabasına biniyorsan her gün her gün arada gönül almak için benzin atarsın yani. karşının söylemesini beklememek lazım. not hiç arabam olmadı. kimsenin de arabasına binmedim. ama binseydim arada bir benzin alırdım. ben kar ediyorum hem dolmuş parasından hem ayakta gitmekten. eee insanlara da eziyet ediyom duruyor kenarda ben iniyorum o trafikte tekrar yola çıkıyor. vs vs. ama şu gerçek küresel ısınma egzoz gazı salınımı iyi bir şey yani birini de götürmek.

neden ben bencil oluyorum? yalnız gitmeyi istediğim için mi? gerçekten de ben mi bencilim? kendi derdim sıkıntım yetmiyor bir de başkasını dinliyorum iş çıkışı kafamın kazan olduğu saatler bundan rahatsızım kızlar napayım diye sorduğum için mi bencilim?

1 yil boyunca ise arkadasimla gittim. Onun arabasıyla yani .Karsi binada oturuyor. Dolmus parasindan hesaplayip verdim .Ilk zaman kabul etmedi .Ben de bu şekilde rahatsiz olacağımı belirttim .Herkes niye yakit parasi bekliyorsun demis ama arada bir verilmesi bile incelik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…