Vallahi bende anlamadim sorun neProblem olan nedir anlamadım Jolyss?
Vallahi bende anlamadim sorun nesadece ilk kez boyle birseyle karsilastim .. Paylasmak istedim cnm ..
Sadece paylasmak istedim cnm :) ki iki saat sonra bu oglan buronun onunden gecip bana gulucuk atti.. olay SAKIZLA bitmemis heralde.. sinir oldum musteriye..İlginç.
Bize danışmak istediğiniz tam olarak nedir?
Sadece paylasmak istedim cnm :) ki iki saat sonra bu oglan buronun onunden gecip bana gulucuk atti.. olay SAKIZLA bitmemis heralde.. sinir oldum musteriye..
Yokta buronun onunden gecip gulucuk atti bana.. tuhafima gitti yahu .. sevmiyorum bu tip seyleri birde sevgilim var ustelik..Çocuk kendice komiklik yapmış. Yada gayet normal bir soru sormuş. Yada sizden hoşlanmış yani bir sürü ihtimal var. Bilemedim. En iyisi hiçbir anlam aramamak
Yok cnm gayet normal biriydi.. sakiz neyse olsa zaten verirdim ama buronun onunden gecip gulucuk atmasi beni sinir etti.Biraz manyak galiba
:)Özeline bakar mısın acil "mesele"
Yok artık daha neler....ha oğlan ha erkek ne farkeder canım.( İlk defa duydum bu arada.)Herkes tdk ya göre konussa ohooooo.hic.konusmayalimoglan degil erkek/bey (tdk da oglan: Cinsel bakımdan erkeklerin zevkine hizmet eden sapık erkek
agzı kurumuş o an kokuyor hissine kapılmış olabilir,
sizi kendisine yardımcı olan biri olarak samimi bulup muhattap olduğu içinde size sormuştur,
belkide muhabbet açıp sizinle ilgilendi
büyütülecek garip birşey degil ama sen hangisinin olmasını istersen o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?