- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #2.141
Cok eglen olurmu bizde turla hollanda ya gidiyoruz günübirlik cumartesi günü inşallahEvet kuzu zaten çok yürüdüm .
Cehennem gibi sıcak burası bu arada .
Tatlım benim herseyimizi paylaşıyoruz burda öyle şey olur mu hiç .Merhaba arkadaşlar ben geldim
Gerçekten özledim motivasyon topigimizi.
Buralara gelmeye ne halim ne yazma anlatma gücüm ne de yoğunluğum elvermedi gerçekten. Topikte baya geride kaldım ne kadar oldu acaba görüşmeyeli.
Hala da psikolojik olarak iyi değilim zor günler stresli günler devam ediyor. Annemi anlatmıştım bazı şeyler oldu annem iyi değil toparlanamiyor
Bende gözümün önünde erimesine elimizden bişey gelmemesine geçmişte yaşadıklarıma ve hala yaşamaya devam ettiklerimle başa cikamiyorum psikolojik destek almaya karar verdim ayrıca aylar oncesinden organizasyonla anlastigimiz hazırlandığımız çocuklarımın sünnet mevludu vardı onun da yoğunluğu vardı onu yaptık annem hasta yatağından suruklene suruklene torunları için zar zor katilabildi
Eşimin annesiyle sıkıntılarım var onu da stres yapıyorum kafaya takıyorum ama diyorum ya geçmişten de doluyum buraya kafa dagitmak için de gelmek istiyorum
Ayy diceksiniz ki ne çok derdin var bir derdim var kısmına yazaydin da bizi darlamasaydin sisirmeseydin derseniz de anlarım haklisiniz
Asıl konuya gelelim bu karmaşa da diyet sağlıklı beslenme nasıl gitti derseniz iyi gitti sayilir midem de zaten küçüldü baya kilo verdim ama sporu egzersizi aksattim hedef kiloma az kaldı zaten stres üzüntüden de çabuk doyar oldum o da etkiledi
Siz de ne var ne yok naptınız ne yapiyosunuz nasılsınız kimler ne yaptı ?
Eğleniyorum da burdakiler biraz böyle kazıkçı.Cok eglen olurmu bizde turla hollanda ya gidiyoruz günübirlik cumartesi günü inşallah
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin anneciğineGecmis olsun annene canim ben iyiyim yürüyüsü hayatima kattim hergün yürüyorum aralikli beslenme yapiyorum 71 kiloyum güncel olarak annem ameliyat oldu gögsünü aldilar tomografi olacak 17 sinde haberler böyle
Annene şifalar diliyorum canım.Merhaba arkadaşlar ben geldim
Gerçekten özledim motivasyon topigimizi.
Buralara gelmeye ne halim ne yazma anlatma gücüm ne de yoğunluğum elvermedi gerçekten. Topikte baya geride kaldım ne kadar oldu acaba görüşmeyeli.
Hala da psikolojik olarak iyi değilim zor günler stresli günler devam ediyor. Annemi anlatmıştım bazı şeyler oldu annem iyi değil toparlanamiyor
Bende gözümün önünde erimesine elimizden bişey gelmemesine geçmişte yaşadıklarıma ve hala yaşamaya devam ettiklerimle başa cikamiyorum psikolojik destek almaya karar verdim ayrıca aylar oncesinden organizasyonla anlastigimiz hazırlandığımız çocuklarımın sünnet mevludu vardı onun da yoğunluğu vardı onu yaptık annem hasta yatağından suruklene suruklene torunları için zar zor katilabildi
Eşimin annesiyle sıkıntılarım var onu da stres yapıyorum kafaya takıyorum ama diyorum ya geçmişten de doluyum buraya kafa dagitmak için de gelmek istiyorum
Ayy diceksiniz ki ne çok derdin var bir derdim var kısmına yazaydin da bizi darlamasaydin sisirmeseydin derseniz de anlarım haklisiniz
Asıl konuya gelelim bu karmaşa da diyet sağlıklı beslenme nasıl gitti derseniz iyi gitti sayilir midem de zaten küçüldü baya kilo verdim ama sporu egzersizi aksattim hedef kiloma az kaldı zaten stres üzüntüden de çabuk doyar oldum o da etkiledi
Siz de ne var ne yok naptınız ne yapiyosunuz nasılsınız kimler ne yaptı ?
Yorucu ama güzel :)Eğleniyorum da burdakiler biraz böyle kazıkçı.
Taksici dolandırdı resmen .
Avrupa ülkesi gibi değil hiç .
Valla gelirseniz dikkat edin.
Aynı bizim Türkler yabancılara yapıyot ya bunlarda öyle valla .
Bazı şeyler canımı sıktı.
Belgrad güzel yemekleri falan da beğendim de esnaf biraz işte böyle.
Bugün artık Karadağ'a geçiyoruz umarım orda böyle şeylerle karşılaşmam.
Gece otobüsle gidiyoruz 10 saatlik yolculuk bizi bekler bugün yorucu olucaj otelden çıkmamız gerek artık akşama kadar sokaklarda takılıcaz.
Aynen kuzu güzel geçiyor ufak tefek sorunlar çıksa da ne yapalım yani.Yorucu ama güzel :)
tadını çıkar kuzum, kendinize de dikkat edin.
iyi eğlenceler inşallah
Evett o peynirli börekler harika :)Aynen kuzu güzel geçiyor ufak tefek sorunlar çıksa da ne yapalım yani.
Sorunsuz yer yok valla bu dünyada.
Karnım çok acıktı arkadasım uyansın bekliyorum.
Börek yedim dün meşhur böreklerini .
Valla annem daha iyi yapıyor
Bide domuz etiyle yapıyorlar içine domuz jambonu koyuyorlar bide peynirli var .
Peynirliden yedik tabi güzeldi ama çıtır çıtır.
Anneminki başka oluyor
Güzel kuzu valla kızlar.Evett o peynirli börekler harika :)
ayy canım çekti , kuzu benim yerime de yeee, sen dönünce her şeye devam veririz
Bu arada belgrad kızları çok güzel dimi ?
Yaa bizi ilgilendiren kısım bu tabi :)Güzel kuzu valla kızlar.
Erkekler öyle yakışıklı değil ama hayal kırıklığı
Kız bunlardan adam olmaz.Yaa bizi ilgilendiren kısım bu tabi :)
Uygun bulursan 3 adet getir türkiyeye, birini ben alayım, müslüman yaparız
Kız bunlardan adam olmaz.
Türk düşmanı bunlar .
Ben hiç haz etmem zaten.
Aşırı ırkçı ve kabalar.
Şimdi böyle yazınca bende ırkçı oldum ama ne yapayım.
Boşnaklara ne zulüm ettiler bence hala da aynı kafadalsr Allah fırsat vermesin bugün olsa yine yaparlar.
Geçmiş olsun canım , allah şifa versin inşallah.Selam kızlarBuralara giremedim, eşimin kardeşi ameliyat olucak apar topar yola çıkmak zorunda kaldık tam 18 saat yol geldik arabayla pert bir haldeyim, tabi yolda pek dikkat edemedim yediklerime. Burda etmek daha kolay olucak, çok az kahvaltı yaptım zaten 1 bardak çay üç dört zeytin yedim kalktım. Sanki vücudum aşırı şiş gibi zaten Bu aralar biraz yoğun olucak çok giremeyebilirim ama hep aklimdasınız
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım , allah şifa versin inşallah.
yoğunluktan dolayı bende giremiyorum bu aralar, ama aklım burada.
sağlık , iyilik olsun da toplaşırız yine biz :)
Evet kuzum .Bende Sırplara mesafeliyim , onların hep soğuk olduklarını düşünmüştüm, yanılmamışım.
Irkçılık değil bu , tepkimizi ortaya koyuyoruz,
Serebrenitsada ki soykırım unutulur mu hiç ?
Bugün yıl dönümü ,hepsinin ruhları şad olsun.
Allah bir daha yaşatmasın..
Evett kabalarmış gerçekten , anlattıklarına bakılırsa kuzum.Evet kuzum .
Tam Srebrenista nın yıl dönümünde Belgrad da olmak da manidar oldu .
O kadar kabalar ki böyle trafikte yol vermiyorlar deli gibi araba kullanıyorlar .
Hiçbir Avrupa ülkesinde böyle bir şey yok.Otobüsle Karadağ a geçtik 10 saat yol gerizekalı şöför klimayı sonuna kadar açtı yol boyu tir tir titredik.Kapat diyoruz kapatmıyor hırkamı alayım dedim bavuldan molada rica ettim vermedi .Sırpça konuşuyor yanıma gelip bilmiyorum diyorum anlamıyor .
Bide para aldı valizleri koyduğu için bagaja hiç böyle bir şey görmedim lanet bir yer gercekten.
Karadağ a geldik çok şükür burdakiler daha iyi .
Avrupa ülkesinde olduğumu anladım sonunda.
İnsanlar daha nazik arabalar duruyor yayaya yol veriyor .
Bar diye küçük bir şehirdeyiz.
Yarın Budva ya geçiyoruz orası daha hareketliymiş .
Karadağ güzel tavsiye edebileceğim bir yer .
Ama Belgrad gitmesen de olur şehri bence ben hiç sevmedim.
Ay canım senin de mi annen hasta göğüs kanseri mi çok üzüldüm gerçektenGecmis olsun annene canim ben iyiyim yürüyüsü hayatima kattim hergün yürüyorum aralikli beslenme yapiyorum 71 kiloyum güncel olarak annem ameliyat oldu gögsünü aldilar tomografi olacak 17 sinde haberler böyle
Çok teşekkür ederim iyiki varsınızTatlım benim herseyimizi paylaşıyoruz burda öyle şey olur mu hiç .
İçin sıkılınca yazabilirsin her derdini.
Burası sadece diyet topiği değil aynı zamanda dayanışma topiği .
Allah şifalar versin anneciğine kolay değil yaşadıkların canım benim
Çok tşk ederim cnm sağolasın ilgilendigin için ayrıca çok sağolAnnene şifalar diliyorum canım.
Hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?