Isabellanın dıyet gunlugu

Akşam yemeğim tavuk sote iki yemek kaşığı bulgur pilavı ve bir kase yoğurt

Eklentiler

• 650B40D0-40B2-439E-9107-6F761333748D.webp
    650B40D0-40B2-439E-9107-6F761333748D.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 31
Iyi geceler
Kahvalti saat 10:yulaf ezmesi elmali biraz fistik ezmeli chia tohumu ve keten tohumu üzerine biraz bal yesilcay
Ara:sütlü kahve bi kücük avuc kabak cekirdegi
Aksam saat 5:mantarli bulgur pilavı cacik bide incir uyutmasi .
Spor:15 dakika yoga
Su :1 litre

Günaydın kızlar hayırlı haftasonlari hepinize 🙂
Dun aksam gelemedim akşam yemeginde çorba çıtır tavuk çok az yağlı birkaç tane patates salata yoğurt vardı şekersiz türk kahvesi içtim çok az farkla suyumu bitirdim sayilir 2.5 litreyi

Henüz kahvaltımı yapmadım yaptıktan sonra yazarım kahvaltı menum belli değil henüz 😊

Yanlizca şuna canım sıkılıyor ki birkaç gündür yoğunluktan egzersizimi yapamadım çocuklar da uyurken kalkıp yapsam iyi olacak yatakta keyif yapıyorum 😀 dun yorulmusum akşamüstü dışarı da çıkmıştım

Günaydın kızlar hayırlı haftasonlari hepinize 🙂
Dun aksam gelemedim akşam yemeginde çorba çıtır tavuk çok az yağlı birkaç tane patates salata yoğurt vardı şekersiz türk kahvesi içtim çok az farkla suyumu bitirdim sayilir 2.5 litreyi

Henüz kahvaltımı yapmadım yaptıktan sonra yazarım kahvaltı menum belli değil henüz 😊

Yanlizca şuna canım sıkılıyor ki birkaç gündür yoğunluktan egzersizimi yapamadım çocuklar da uyurken kalkıp yapsam iyi olacak yatakta keyif yapıyorum 😀 dun yorulmusum akşamüstü dışarı da çıkmıştım
Bikac gün zorlayip yapsan alisirsin aslinda egzersize

Aslında yapiyodum düzenli de gidiyordum ama ipin ucu bir kaçtı pir kacti 🙄 egzersiz konusunda yani. Toparlamaliyim, toparlicam ins 💪😀
Bende 2 gündür yapamadım kuzu evde değilim.
Valla egsersizi özledim.
Bugün eve geçince kalça bacak kol vs şöyle tüm vücut çalışıcam .

Back
X