- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.881
Bende kahvaltı için atıştırıyorum bir taraftan, şekersiz çayla birlikte :)Günaydın şekerimmm
Bende dün çok yorgundum spor yapamadım.
Bugün yapıcam umarım off günü yaptım.
Sabah kahvemi içiyorum...
Ben akşam 10 tur attım, üstüne de biraz bacak egzersizi , yorgunumMücver yaptim firinda havuclu yogurt 5 6 tane yaprak sarmasi kavun yedim 30 dakika power walk 8000 adim sporum herkese iyi geceler
Evet kuzum.Bende kahvaltı için atıştırıyorum bir taraftan, şekersiz çayla birlikte :)
akşamları bende çok yoruluyorum kuzu, gün içerisinde sabah saatin 06.40ından, akşamın 7 sinde eve geliyorum.
Akşam da evde dinlenmek istiyorsun, ama işte olamıyor.
Bende çoçuğum olsa da böyle yorgun olacaktım , diye kendimi avutuyorum
Aynı şekilde bende balım, buralardayım.Evet kuzum.
Bide dün trafikte sıkıştık geç gittim eve yemek yoktu birşeyler hazırla vs saat geç oldu bir şey yapamadım .
Bugün artık yaparım.
Bir gün off günü olsun.
Bayramda da bir yere gitmicem herhalde evdeyim iyi değerlendirmek istiyorum bayram tatilini bol sporlu sağlıklı beslenmeli olucak .
Çok gelen giden olmaz umarım.
Bütün arkadaşlarım bir yerlere gidiyor ben evde geçiricem.
Günaydın kuzu :))ofis haftamdayım kızlar günaydınnn sabah bir yumurta biraz beyaz peynirle güne başladım
Bizede oluyor ama çok olmaz umarımAynı şekilde bende balım, buralardayım.
gidenler var çevremde ama sıkıntı değil şuan benim için şartlar uygun değil.
bende dinlenmek, kendime zaman ayırmak, uyumak istiyorum.
bir de ekstra olarak zaten zaten ev işlerimiz de var. toparlanma durumları.
sülalem geniş bayramlarda illaki gelen giden çok oluyor bize :))
Kendimizi dengelemeyi valla çok güzel öğrendik kuzuBizede oluyor ama çok olmaz umarım
Bende kendime vakit ayırmak istiyorum.
Bu arada sabah kahvaltısı yapmıcam bugün iş arkadasımın doğum günü bir dilim pasta yedim sadece bugün kahvaltım bu olsun.
Ekstra bir şey yemiyorum
Aynen kuzum ne yapalım hayat böyleKendimizi dengelemeyi valla çok güzel öğrendik kuzu
Afiyetler olsun balımSelamlar,güne hizli basladim önce calistim geldim podolog randevum vardi ayaklarim sorunlu biraz onu hallettim haftalik alisveris ve meyve aldim simdi gec kahvalti yürüyüsde yapilmis oldu 6 bin adim
AcıktımmKızlar akşam yemeğimi erken yedim.
Bütün gün 1 dilim pasta yemiştim.
Bulgur pilavı taze fasulye ve yoğurt.
Leslie yapucam birazdan .
Karın kol antrenmanı olucak ardından
Tatlım sabah aç karnına tartıl .Kızlar bir haftadır aşırı dikkat ediyorum bugün spora gittim zumba dersine karıldım 1 saat iyi ter döktüm sonra tartıya çıktım aynı kilodayım çıldırıcam ya
Öyle yapayım ya moralim bozulduTatlım sabah aç karnına tartıl .
Aç karnına tartıldığın kilo senin esas kilon .Öyle yapayım ya moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?