- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.901
Kuzum bende gece kalktım falan .Günaydın kızlar
Dün gece uyuyamadım , pazartesiden beri böyleyim ben ya.
ama neyse ki tatil yakın, iyi olacağım
Bence faydalı canım.Günaydın kizlar dün camlarimi sildim bugünde ütü yapacagim zira bayagi birikti dün 8500 adim yürüdüm yemek sehriye salatasiydi kahvalti lavasa sarili roka peynir yaninda 10 15 cilek ve kiraz yedim kahvemi iciyorum kizlar aralikli beslenme hakkinda ne düsünüyosunuz faydalimi sizce
Bende tost yapıyorum şimdi.Günaydın kızlar kepek ekmeğinde beyaz peynir domatesli bi tost yedim güne başladım
Deneyecem ben sabah kahve iciyodum isyerinde sütlü süt yerine hindistancevizi yagi koyunca oluyomus kahvalti saat 10 aksam yemegi saat 5 gibi ayarlamayi düsünüyorumBence faydalı canım.
Vücut uzun süre aç kaldığı için yağ yakımı sağlanıyor.
Ben yapamıyorum ama çok zor geliyor bana.
Ama yapabılen mutlaka yapsın.
Çok faydalı
Öyle yaparsan çok etkili olur canımDeneyecem ben sabah kahve iciyodum isyerinde sütlü süt yerine hindistancevizi yagi koyunca oluyomus kahvalti saat 10 aksam yemegi saat 5 gibi ayarlamayi düsünüyorum
Olsun lütfen ugrasip hic verememek sinir bozucuÖyle yaparsan çok etkili olur canım
Bence dene canım bu çok etkili bir yöntemOlsun lütfen ugrasip hic verememek sinir bozucu
Şu tatil gelse de dinlensek kuzu.Kuzum bende gece kalktım falan .
Valla uyku düzenim gitti
Aynen ya .Şu tatil gelse de dinlensek kuzu.
dizi de izlerim boş kaldığımda.
Bende yapacağım kuzum.Aynen ya .
Valla dört gözle bekliyorum.
Sıkı bir spor programı yaptım kendime
Tartılma kuzum biraz.Bende yapacağım kuzum.
zaten benim de kilo kaybım durdu.
uzun zamandır 60. hatta belki şuan 61.
tartılmadım bir süredir, bozamam şimdi sinirimi
Tatile gidiyordun dimi şekerim, temmuz da mıydı ?Tartılma kuzum biraz.
Bende şu bayram tatilini iyi değerlendiririm iniş.
Köprüden önce son çıkış
Spora ağırlık vermek laxım işte
Evet aşko 9 temmuzda.Tatile gidiyordun dimi şekerim, temmuz da mıydı ?
Evet, duygu durum bozukluğumuz var şuan da , ama buna rağmen üstesinden geliyoruz balımEvet aşko 9 temmuzda.
Çok az zamanım var planladığım gibi gitmedi maalesef şimdiye kadar ideal kiloma gelmiştim ama işte duygu durumları bozuk olunca tam uyamadım.
Ama yine de yaptım birşeyler artık olduğu kadar.
Sıkı tutucam bayramda spora yoğunlaşıcam falan .
Bozma moralini böyle dönemler oluyor takılı kalıyor bazen.Eve geçiyorum bende zeytinyağlı barbunya yapacağım artık hiç bozma yok sinirlerim bozuluyor başkaları olsa bunca zamanı ne kilolar verirdi metabolizmam aşırı yavaş sporada dikkat ediyorum artık su içmeyede şimdi görelim bakalım
Kuzu nereye gidiyordun tatile kaç günEvet aşko 9 temmuzda.
Çok az zamanım var planladığım gibi gitmedi maalesef şimdiye kadar ideal kiloma gelmiştim ama işte duygu durumları bozuk olunca tam uyamadım.
Ama yine de yaptım birşeyler artık olduğu kadar.
Sıkı tutucam bayramda spora yoğunlaşıcam falan .
Aynrn kuzum.Evet, duygu durum bozukluğumuz var şuan da , ama buna rağmen üstesinden geliyoruz balım
haleti ruhiyemiz bozuk bu ara, yani benim böyle. sağlık olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?