• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe ihtiyacım var

Mavimilenam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
384
130
53
26
6 aydır evliyiz ben geçtiğimiz ay işten ayrılmak zorunda kaldım ama işe ihtiyacım var 1 aydır arıyorum doğru düzgün iş yok bana önerebileceğiniz evde yapabileceğim paketleme işi veya başka birşey bilgisi olan var mı düğün borcumuz var evimiz kira şuan eşimin maaşı yetmiyor çok zorlanıyoruz yardımcı olabilecek olan yada şöyle birşey yap diyebilecek olan var mı aranızda? Her işi yaparım sosyal medyadan yaptığım el işlerini satmaya çalıştım oda olmadı neler yapabilirim ?

Dolapta takı, oyuncak bebek falan satsanız?
Kolaylıklar dilerim, Allah yardımcınız olsun.

Ben etamin yapıyorum havlu işliyorm isimli. Çevren varsa iyi kazanıyorsun veya sosyal medyada büyük bir kitleye sahip olman lazım.

Bim a101 gibi marketlere başvuru yapin
İskura başvurun. Bulunduğunuz bölgedeki belediyeye gidin iş başvurusu için bilgi alin. Gelinlikcileri gezin işleme işi yaptiriyorlar elinizden geliyorsa. Instagram hesabından evde yaprak sarma mantı gibi yiyecekler yapıp satabileceğimiz bir sayfa açabilirsiniz. Çocuk bakıcılığı yapabilirsiniz evinizin yakınında resmi kurum varsa okul vs gibi öğretmenlerin okul yakının da bebeklerini birakabilecegi bakıcıya çok ihtiyaçları oluyor.

Ne kadar kazanıyorsun sorması ayıp ama 😔
Ben tek tük çevreme satıyorum valla, onlar da bitti. İnternet üzeri daha mantıklı, küçük mutfak havluları 55 ₺ normal el yüz boyutundakiler 85 ₺.
İyi satış yaparsan güzel kazanırsın, Allah yardımcın olsun 🌹

Bim a101 gibi marketlere başvuru yapin
İskura başvurun. Bulunduğunuz bölgedeki belediyeye gidin iş başvurusu için bilgi alin. Gelinlikcileri gezin işleme işi yaptiriyorlar elinizden geliyorsa. Instagram hesabından evde yaprak sarma mantı gibi yiyecekler yapıp satabileceğimiz bir sayfa açabilirsiniz. Çocuk bakıcılığı yapabilirsiniz evinizin yakınında resmi kurum varsa okul vs gibi öğretmenlerin okul yakının da bebeklerini birakabilecegi bakıcıya çok ihtiyaçları oluyor.
Şu anda en kazançlı şey çocuk bakma işi bence. Kendimden biliyorum kaç üniversite bitirdim ama bakıcılar kadar öz güvenli şu kadar paraya çalışırım diyeni görmedim. Hem de dünya kadar şart şurt. Küçümsemek için demiyorum ilkokul mezunu 50 yaş teyzeler 3500 TL filan alıyor. Yemek yedirip temiz bakıyorlar diye He diyoruz. Eğitsel etkinlik filan yok tv açmamasına tamamız. Ben şans eseri iyi bir bakıcı buldum içim rahat ama arkadaşlarım çok dertli. Eğer sabrınız ve enerjiniz varsa düşünün.

Back
X