işgüzar kadın

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu arada diğer konularınız gibi konuyu açıp kaçmazsınız umarım.....

Kesinlikle cook fark var.kim demisse halt etmis.gozu kor herhalde.cok iyi vermissin.durmak yok devam.darisi basima

kilo vermişsiniz ama 11 kilo verdiğiniz gibi görülmüyo.
Bu arada sizi kk bayanları çok merak ediyodu ben dahilinde görmüş olduk.
insanların sinirlerini tavan yapma konusunda popüler olmuşdunuz

göbeğim ve yan simitler vardı oradan gitti sanırım ama verdim 77 kiloydum 66 kilo oldum

Fark var kesinlikle...

Fakat sizin beliniz ince gibi normalde...kalça taraflarınizi bira calistirin oralar incelse daha çok gösterir kilo verdiğiniz..

Ve yeşil pantolon da kiyafet secimi sizi kilolu göstermiş kesinlikle ikinci resimde gibi giyinmelisinz...

teşekür ederim evet belim ince kıvrımlı falan da basenler var brzda genetik basen kısımları geniş olan 38 beden pantolonlar belime tam oluyor 40 beden aldığm zamanda kemer kullanıyorum yda belden aldırmak zorunda kalıyorum

Sıkılaştıracak hareketler çalışın biraz.

yürüyüş yapmaya çalışıyorum normalde spora vaktim yok ama kampüs içinde falan yürüyorum

Nasıl fark yok ya? Aradaki 500 farkı söyleyebilirim sana. Gayet güzel kilo vermişsin. Kolların gitmiş bir kere.

teşekkür edrim canım bence yüzüm inceldi yanaklar gitti gıdı gitti göbek eridi yan simitler gitti ama kadın eski halin dha zayıf diyor

Motivasyonu kaybetmek yok. Böyle devam edersen 60 olursun. En önemli şey motivasyon.
Şimdi hayal et istediğin her kıyafete girebiliyorsun. Bir kıyafet denemek istediğinde uygun beden bulamama sorunu yok. Sakın moral bozma.

göbeğim ve yan simitler vardı oradan gitti sanırım ama verdim 77 kiloydum 66 kilo oldum

kusura bakma canım zayıflamışsın evet 5 6 kilo vermişsinz gibi duruyor ama 66 kilo durmuyorsunuz ben 65 kiloyum boyumda selvi değil ama sizden çok çok daha zayıf duruyorum

Kadinin ne dedigine ne bakiyorsun, tartiya bak sen.

yinede moralimi bozudu

Motivasyonu kaybetmek yok. Böyle devam edersen 60 olursun. En önemli şey motivasyon.
Şimdi hayal et istediğin her kıyafete girebiliyorsun. Bir kıyafet denemek istediğinde uygun beden bulamama sorunu yok. Sakın moral bozma.

ilk defa bir eteğin 48 bedeni kalmadi diye değilde 38 bedeni yok 40 beden büyük geldi diye üzüldüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…