işgüzar kadın

11 kilo fark edilmeyecek bir kilo değildir.
2 bedenden fazla bir incelme yaşamışsın sonuçta.
tebrik ederim.
fotolardan da gayet ve gayet net belli verdiğin kilo.
takılma boş laflara:))

moralını bozmak ıstemem canım ama sankı 65 gıbı durmuyosun.basenlerın oldukça dıkkat cekıyo.ama olsun yemegın salçalısı kadının kalcalısı...bol şans

Vermişsiniz o kesin, sizinde basenlerden sorununız var belli
düşündümde basen hareketleri yapsanız.. yeter
çünkü bacaklar ve üst bölgeniz gayet iyi...
ahh bu basenler yandan çıkıyor benimkilerde..
kesip atasım var
(bu arada boyunuz kaç )

Son düzenleme:
11 kilo fark edilmeyecek bir kilo değildir.
2 bedenden fazla bir incelme yaşamışsın sonuçta.
tebrik ederim.
fotolardan da gayet ve gayet net belli verdiğin kilo.
takılma boş laflara:))
t

teşekkür ederim :))

aynen bende kesip atayım diyorum arada boyum 1.65 cnm

teşekkür ederim iyice kilo vereyim ondan sonra yenileyecğim ztn kıyafetlermi :)

11 kilo bariz fark yaratir.aldirma sen kimseye.

teşekkürler :)

Kilo vermissin ama ben ilk bakista hangisi ilk hali, hangisi son hali, vermis misin, vermemis misin anlayamadim. Biraz incelemem gerekti. Sonradan farkedebildim farklari.
Cunku gerek sectigin kiyafetler, gerekse vucut tipin cok goz yaniltiyor. Mesela altta, yesil pantolonunla olan fotografinla ilk halin olan fotograftaki onden gorunusun cok farkli. Kilo vermis fotografinda basenlerin bayagi buyuk gorunuyor, kiloluyken bile o kadar degilmis gibi. Kiyafet secimini dogru yapar, biraz da bolgesel calisirsan daha cok gosterirsin kilo verdigini.

Son düzenleme:
t

teşekkür ederim :))

aynen bende kesip atayım diyorum arada boyum 1.65 cnm

1.65 boy / kilo 64 ise ideal bir kilo bence, zayıf görünmem gerekiyor
canını sıkmak istemem ama boyum 1.55 falan deseydin tamam ama 1.65 boya 66 kilo normal durman gerekiyor.
ben gördüğümü söyledim canım yalan söyleyip pofpoflamayı sevmem..
demek ki vücüt yapısından kaynaklı, kimisi kemikli oluyor:26:

Son düzenleme:
Fark var tabiki. Ama spor yapmanız lazım, bögesel çalışırsanız daha da iyi olur.
11 kilo ciddi bir rakam.
Bir beş daha verip, sporla en azında tempolu yürüyüşle desteklerseniz, sonuç çok daha farkedilir olur.

basenler olduğu için pek vermemiş gibi görünüyorum ama mide göbek ve yan simitler gitti hep

basenler olduğu için iri duruyorum sanırım.

teşekkür ederim ama öğrenciyim vaktim kalmıyor spora yada yürüyüşe

Bacakları kalın olan insanları etek, elbise gibi kıyafetler daha ince gösterir..O yüzden fark yokmuş gibi duruyor ilk fotoyla sonrakiler arasında.

bir 8-9 kilo daha verdin mi biraz da alt bölgeye çalıştın mı fıstık gibi olursun.

Resimlere baktım baktım ve bana sanki en fazlar 4 yada 5 kg vermişsin gibi geldi belki resimler yanıltıyordur.

Son düzenleme:
11 kilo vay be baya fark ediyo canım
bu arada ne okuyosun
lisan mı önlisans mı

teşekkür ederim. önlisans muhasebe okuyorum

teşekkürler :)

Resimlere baktım baktım ve bana sanki en fazlar 4 yada 5 kg vermişsin gibi geldi belki resimler yanıltıyordur.

resimlerde pek belli olmasada eski kıyafetlerde belli oluyor

Bir kişinin görüşü seni bu kadar etkilememeli.
O kadar kilo vermişsin,mutlaka farketmiştir.
Benim görüşüme göre kilolu resminde yaşından büyük görünüyorsun.
Son resimlerde daha çıtı pıtısın.

Bir eleştiri de benden olsun :) Giyinirken göze batmasını istemediğin bölgeleri gizlemeye çalış.
Mesela sen cansimidinden ve basenden şikayetçisin.
Ama giydiğin üst giysiler hep bu bölgende bitiyor.Dikkati daha çok çekiyor.
Enine kalın çizgiyi söylememe bile gerek yok herhalde :)

Biraz göz yanılsamasıyla daha da ince görünebilirsin.

Hımm işgüzar bir kadın size çok fark etmiyor dedi diye siz de fotoğraflara kırmızı yazılarla "önce" ve "sonra" yazarak gerçeği duymak istediniz öyle mi :) Üşenmeden üstelik.

Fikrime gelecek olursak 66'dan fazla görünüyorsunuz. Spor ile bölgesel zayıflamaya ihtiyacınız var. Yahut yeni bir ilişkiye. Yalnızsınız şu anda değil mi? Yeni bir sevgili bulduğunuz takdirde bu derdiniz ortadan kalkacaktır. Bir de o fotoğraf çekilen tuvalet okul tuvaleti mi? Biri temizlesin Allah rızası için o nedir yahu.

Ustten vermemussin bacaklardan gitmis biraz

yanlis anlama ama giyim tarzin yanlis
bu da daha kilolu gorunmene neden oluyor

Yeni bir iliski ??
Zayiflamayla iliski arasindaki korelasyonu cozemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…