- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
t11 kilo fark edilmeyecek bir kilo değildir.
2 bedenden fazla bir incelme yaşamışsın sonuçta.
tebrik ederim.
fotolardan da gayet ve gayet net belli verdiğin kilo.
takılma boş laflara:))
aynen bende kesip atayım diyorum aradaVermişsiniz o kesin, sizinde basenlerden sorununız var belli
düşündümde basen hareketleri yapsanız.. yeter
çünkü bacaklar ve üst bölgeniz gayet iyi...
ahh bu basenler yandan çıkıyor benimkilerde..
kesip atasım var
(bu arada boyunuz kaç )
Ayy masallah
Ben hic hic anlamam biri kilo almis mi vermis mi. Bariz bir fark olmasi lazim ancak anlamam icin. Ama ben bile anladim yani buradaki farki. :) 2 bedene yakin, belki daha fazla fark etmistir tahminimce. Yazin 5 kilo almistim, farkinda olmadan bir beden buyuk etek almisim. Cok rahat olmus yani, bol falan olmamis demek ki fark etmemisim. Oradan hesap ettim 5 kilo bir beden oluyor diye.
Bence de hic bozulmasin moralin, aynen devam et.
Sonra haliyle kiyafetlerini yenilemek durumunda kalacaksin. O zaman mumkunse tarzini da degistir, hem sana da iyi gelir degisiklik. Mesela arkadaslar demis yanlis kiyafet secmissin, fazlalik olan yerlerini gostermissin diye. Ona gore falan secersin artik. Ondan sonra bir gorsun bakalim fark var miymis yok muymus. :)
11 kilo bariz fark yaratir.aldirma sen kimseye.
t
teşekkür ederim :))
aynen bende kesip atayım diyorum aradaboyum 1.65 cnm
Kilo vermissin ama ben ilk bakista hangisi ilk hali, hangisi son hali, vermis misin, vermemis misin anlayamadim. Biraz incelemem gerekti. Sonradan farkedebildim farklari.
Cunku gerek sectigin kiyafetler, gerekse vucut tipin cok goz yaniltiyor. Mesela altta, yesil pantolonunla olan fotografinla ilk halin olan fotograftaki onden gorunusun cok farkli. Kilo vermis fotografinda basenlerin bayagi buyuk gorunuyor, kiloluyken bile o kadar degilmis gibi. Kiyafet secimini dogru yapar, biraz da bolgesel calisirsan daha cok gosterirsin kilo verdigini.
1.65 boy / kilo 64 ise ideal bir kilo bence, zayıf görünmem gerekiyor
canını sıkmak istemem ama boyum 1.55 falan deseydin tamam ama 1.65 boya 66 kilo normal durman gerekiyor.
ben gördüğümü söyledim canım yalan söyleyip pofpoflamayı sevmem..
demek ki vücüt yapısından kaynaklı, kimisi kemikli oluyor:26:
Fark var tabiki. Ama spor yapmanız lazım, bögesel çalışırsanız daha da iyi olur.
11 kilo ciddi bir rakam.
Bir beş daha verip, sporla en azında tempolu yürüyüşle desteklerseniz, sonuç çok daha farkedilir olur.
11 kilo vay be baya fark ediyo canım
bu arada ne okuyosun
lisan mı önlisans mı
Bacakları kalın olan insanları etek, elbise gibi kıyafetler daha ince gösterir..O yüzden fark yokmuş gibi duruyor ilk fotoyla sonrakiler arasında.
bir 8-9 kilo daha verdin mi biraz da alt bölgeye çalıştın mı fıstık gibi olursun.
Resimlere baktım baktım ve bana sanki en fazlar 4 yada 5 kg vermişsin gibi geldi belki resimler yanıltıyordur.
Hımm işgüzar bir kadın size çok fark etmiyor dedi diye siz de fotoğraflara kırmızı yazılarla "önce" ve "sonra" yazarak gerçeği duymak istediniz öyle mi :) Üşenmeden üstelik.
Fikrime gelecek olursak 66'dan fazla görünüyorsunuz. Spor ile bölgesel zayıflamaya ihtiyacınız var. Yahut yeni bir ilişkiye. Yalnızsınız şu anda değil mi? Yeni bir sevgili bulduğunuz takdirde bu derdiniz ortadan kalkacaktır. Bir de o fotoğraf çekilen tuvalet okul tuvaleti mi? Biri temizlesin Allah rızası için o nedir yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?