işgüzar kadın

bence resımlere aldanmamak lazım
11 kilo az değil sonucta
resımden dolayı pek anlaşılmıyor

böyle işgüzar insanlardan o kadar nefret ediyorumki anlatamam.zamanında bende diyetteydim doktor kontrolü altında ve bayada zayıflamıştım tanınmayacak halde ama bazıları benim moralimi o kadar bozdularkı diyetimi yarım bıraktım.
ben o kadar zayıflamama rağmen herkes bana bakıp "aa havvasi sen güya diyettemisin.eskisinden dahada kilo almışsın.biraz kendine çaba sarfet zayıfla"diye mırıldanmaya başladılar.bende alın sizi zayıflama dedim başladım yemek yemeye.
insanı motive etmek yerine sinirlerini zıplatmakta üstlerine yok bazı kişilerin.tam tamına 10 kiloya yakın vermiştim bende.hemde kısa zaman içinde.kendime bile verdiğim kilolara bile acımadım.nede olsa bazılarına yaranılamıyor.ben 40 kilo bile olsam "çok şişmansın"diyecek insanlar bunlar.

hiç bişiden belli olmasa bile yüzden fark ediyor bi kere kilo vermen
ayrıca yanlış kıyafet seçiminden dolayı verdiğin kilo tam gözükmüyor bence. mesela ilk fotoda yatay çizgili bişi giymişsin. şimdilik seni kilolu gösterecek kıyafetleri giyme iyice moralin bozulur. ve nedense insan zayıflarken çok hassas oluyor. biri olumsuz bi yorum yapsın hemen alıngan oluyoruz nedense

şeytan diyor boğazla böylelerini. yakın çevrem ble ne güzel verdin diyor ama evdekilerde yne kilo aldın vs demeye başladılar snr oldum

birazda yeni kıyafet almak istemedim verdikçe aldıklarım bol geliyor önceki kıyafetlerimi giyiyorum

herçi oda var
geçensene çok zayıftım small medium aldım tüm kıyafetleri. şimdi damacana gibi oldum yaza kadar zayıflamam lazım. kıyafetlerime girmem lazım. yeni kıyafet alamam çünkü daha yazın yenilemiştim dolabımı
11 kilo vermen ne kadar sürdü?
neler yaptın?
bu aralar bende başlasam iyi olacak

ınsanlar resımlerde kılolu cıkarlar
fark belli ama o kadar bariz değil.
bence ıyı kılo vermıssın, resımlere aldanma

teşekkür ederim

2.5 ayda verdim yediklerime içtiklerme dkkt ettim

basenlerini çok ön plana çıkarıyorsun giydiklerinle. 2. fotoda pembeli olan mesela kalçanı kapatmış çok daha zayıf göstermiş
düşük bel giyme kesinlikle..

Son düzenleme:
Ayy masallah

Ben hic hic anlamam biri kilo almis mi vermis mi. Bariz bir fark olmasi lazim ancak anlamam icin. Ama ben bile anladim yani buradaki farki. :) 2 bedene yakin, belki daha fazla fark etmistir tahminimce. Yazin 5 kilo almistim, farkinda olmadan bir beden buyuk etek almisim. Cok rahat olmus yani, bol falan olmamis demek ki fark etmemisim. Oradan hesap ettim 5 kilo bir beden oluyor diye.

Bence de hic bozulmasin moralin, aynen devam et.

Sonra haliyle kiyafetlerini yenilemek durumunda kalacaksin. O zaman mumkunse tarzini da degistir, hem sana da iyi gelir degisiklik. Mesela arkadaslar demis yanlis kiyafet secmissin, fazlalik olan yerlerini gostermissin diye. Ona gore falan secersin artik. Ondan sonra bir gorsun bakalim fark var miymis yok muymus. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…