tam cücelik sınırındayım yüzüm yara leke ne giysem yakışmıyor o yüzden kıyafet alamamayı dert etmiyorum. dışarı da çıkmıyorum zaten. bi masrafım yok çoluğum yok çocuğum yok. ha param olsaydı iyi olurdu gezer tozar evi tamir ettirir arkadaşlarla eğlenirdim. ama çalışmayı sevmiyorum. boşverbence kötü deneyimin oldu diye vazgeçmen yanlış. illaki senin de uyum sağlayacağın bir iş vardır. çalışma hayatı yıpratıyor ama kendi ayaklarının üstünde durmak da bu zamanda çok önemli hale geldi. hem sosyal çevren de olur. yeni insanlar tanırsın.
Hiç evlilik düşünmüyorum. El becerim hiç yok maalesef.Hayat böyle geçmez. Evlenme, çalışma baba evinde otur. İşe girmeye çalış. İyi yerler de vardır. Kendi paran olur. Biriktirirsin, sevdiklerine hediyeler alırsın, Mutlu olursun. Kısmetse de evlenirsin. En azından el işi yap sat. İnsanlar beğenir sen de Mutlu olursun. Şu anda 45 yaşındayım emekliyim. Yine de bir meşgale gerekiyor. Başarılar diliyorum.
Hayat ancak bu kadar anlamsiz hale getirilebilir.tam cücelik sınırındayım yüzüm yara leke ne giysem yakışmıyor o yüzden kıyafet alamamayı dert etmiyorum. dışarı da çıkmıyorum zaten. bi masrafım yok çoluğum yok çocuğum yok. ha param olsaydı iyi olurdu gezer tozar evi tamir ettirir arkadaşlarla eğlenirdim. ama çalışmayı sevmiyorum. boşver
benim gibi olan biri yok bu sıkıntısen halinden sikayetci degilsinki zaten
Öyleyse bir kez daha başarılar diliyorum.Hiç evlilik düşünmüyorum. El becerim hiç yok maalesef.
Sevdiklerime öpücük :)
Tv pc varken sıkılınır mı hiç :)
Özelde kötü bir deneyim oldu diye her yerde olacak değil.26 yaşındayım.
Ailem okutamadı bazı sorunlardan dolayı.
Özelde çalışmayı da hiç istemiyorum kötü bir deneyimim oldu.
Aç değiliz şükür ailem yiyecek konusunda çok bonkör ama bi birikimleri yok
Evlilik hiç düşünmüyorum. Kimseyle bi yakınlığım da olmadı. Bi kişi dışında adımı soran olmadı. Yani bu mevzular bana uzak.
Benim gibi olan var mı?
Nasıl yok, tüm yaşıtların okumuş, evli ve iş sahibi mi? Herkes varlıklı mı bu ülkede? Ama çabalıyor insanlar.benim gibi olan biri yok bu sıkıntı
Tv pc ile hayat mi gecer? Tabiki senin gibi insan olmaz! Neyse yazmiyim ben.Hiç evlilik düşünmüyorum. El becerim hiç yok maalesef.
Sevdiklerime öpücük
Sizin zaten isteğiniz yok o zaman. Aile bütçesine katkıda bulunmak, kendiniz bir şeyler üretmek varken sürekli sadece tüketmek istiyorsanız, tv ve pc ile ömür geçer diyorsanız siz bilirsiniz.Hiç evlilik düşünmüyorum. El becerim hiç yok maalesef.
Sevdiklerime öpücük
her insan bir değil yüzsüz olmaya alıştımSizin zaten isteğiniz yok o zaman. Aile bütçesine katkıda bulunmak, kendiniz bir şeyler üretmek varken sürekli sadece tüketmek istiyorsanız, tv ve pc ile ömür geçer diyorsanız siz bilirsiniz.
Ancak bana kalırsa zamanla üretmediğiniz için büyük bir mutsuzluk yaşayacaksınız, ben üretmeden duramam mesela, çok mutsuz olurum sürekli tükettiğimde.
Kendinize yandaş aramayın bence benim gibi var mı diye? Olsa bile sizin gelecekte yaşayacağınız pişmanlığı hafifletmeyecek
Öyle insanlar var ki para için bi birşeyler kazanabilmek için kendini yiyip bitiren kardeşim senin bu kafa rahatlığın veya bazı şeyleri kafanda bitirmen bazı insanlar insanlar için gıpta edilecek türden :)her insan bir değil yüzsüz olmaya alıştım
çalışınca da mutsuz oluyorum ve o gelen paradan zerre kadar zevk almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?