benim çevremde yok benim gibisi. Okumadıysa evleniyor, evlenmiyorsa işi var.Nasıl yok, tüm yaşıtların okumuş, evli ve iş sahibi mi? Herkes varlıklı mı bu ülkede? Ama çabalıyor insanlar.
Sen çalışıp yılmışsın, gözün korkmuş, cesaretini topla lütfen. Meslek edin bir şey yap. Yoktan kendisine bir hayat var eden nice insan var.
İş hayatına yeniden dönmezsen ömrün boyunca böyle evde tüketirsen yaşamını, senin gibi yüzlerce yılmış kabullenmiş insan olsa ne yazar, senin sıkıntın hafifler mi?
Aslında o kadar çabaladım ki detaya girmek istemiyorum kısaca kalmadı bendeHayatınızdan memnun musunuz peki? Yoksa bir şeyleri değiştirmek istiyor musunuz?
Tüm ömrünüzü televizyon ve bilgisayar başında geçirmeyi mi planlıyorsunuz? Umarım öyle değildir. Hayat böyle harcanmayacak kadar kıymetli.
Açık öğretimden okulunuzu bitirebilir, iş bulabilir, hobiler edinebilirsiniz. Aşk meşk konuları ikinci planda. Önce kendiniz için bir şeyler yapmaya başlayın. Bu yaşta bu kabullenmişlik, bu vazgeçmişlik ileride size çok büyük pişmanlıklar olarak geri döner. Keşke şöyle yapsaydım, böyle yapsaydım der durursunuz.
Benim çevremde evlenmiyorsa işi olanlar, işsizse de iş arayanlar mevcut. Yakın çevrem genelde üniversite mezunu sanırım ondan. Ama sağda solda, burada bile rastlıyoruz hem evlenmemiş hem çalışmayan kişilere. Zaten kısmetiniz çıkınca içinize sinice hemen evleneceksiniz gibi geldi bana, memnunmuşsunuz da zaten halinizden. Ben dertlisiniz bundan dolayı sanarak yorum yapmıştım..benim çevremde yok benim gibisi. Okumadıysa evleniyor, evlenmiyorsa işi var.
zannetmiyorum öyle olacağını. ben aile kavramına karşı çok soğuğum ve kendimi beğenmiyorum ve beceriksizim ve kalabalık sevmiyorum ve bissürü şeyBenim çevremde evlenmiyorsa işi olanlar, işsizse de iş arayanlar mevcut. Yakın çevrem genelde üniversite mezunu sanırım ondan. Ama sağda solda, burada bile rastlıyoruz hem evlenmemiş hem çalışmayan kişilere. Zaten kısmetiniz çıkınca içinize sinice hemen evleneceksiniz gibi geldi bana, memnunmuşsunuz da zaten halinizden. Ben dertlisiniz bundan dolayı sanarak yorum yapmıştım..
vakit dolana kadar yaşayacağım.Ee ne yapacaksın hayatta?
Neden yaşayacaksın?
Tv pc varken sıkılınır mı hiç :)
benim gibi biri var mı öğrenmek için bunlardan bahsettim
zannetmiyorum öyle olacağını. ben aile kavramına karşı çok soğuğum ve kendimi beğenmiyorum ve beceriksizim ve kalabalık sevmiyorum ve bissürü şey
vakit dolana kadar yaşayacağım.
şu ana kadar okumak için müsait ortamım yoktu. kitap okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?