Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsim yok
Param yok
Bi koca var bende kuru kuru, olma mi ?![]()
evet aldım o kitabı okuyacam inş.Kitap okumak istemen bence çok güzel. Ki konuna kitap okumanı tavsiye etmek için girmiştim. Madem evdesin boş vaktin çok, sana tavsiye edeceğim kitabı mutlaka oku. Ufkunun genişleyip fikrinin değişeceğine inanıyorum. "Beyaz zambaklar ülkesinde" kitabını edin ve mutlaka oku. İnternet elinin altındayken araştır bi istersen.
İsim yok
Param yok
Bi koca var bende kuru kuru, olma mi ?![]()
Ne ailene ne çevrene nede yaşadığın ülkeye zerre kadar bir faydan olmadan yaşamak seni mutlu edecekse buyur yasa kardeş. .neden senin gibi baskalarida varmı diye merak ettin?Bir grup kurup birlikte vakit öldürmek için mi?Nickinin hakkını veriyorsun tebrikler..26 yaşında ama ruhu nine))
Canim tesekkur ederim cok tatlisinizolmaz
çocuk bakmak bence düyanın en önemli işi
eşinizin parası da sizin paranız
Çok ilginç...http://m.milliyet.com.tr/Gallery/PhotoGallery?ID=47874&PageIndex=0&ReturnURL=https://www.google.com.tr/
Ethem Sarisuluk'un babasi var.
Hayat zaten anlamsiz ki insanlar anlam katmaya calisiyor. Sen katmak istemiyosan katma. Allah'tan baska kimseye hesap vermen gerekmiyor. Onu da nalları dikince dusunursun. Hem insanlarin birbirini canli canli pisirip yedigi bir dunyada Tanri'nin senden hesap soracağını pek sanmiyorum..
Önünde 40-50 yıllık daha bir ömür var. Bunu bu kadar boş geçirmeye değer mi?
Bence sıkıntılısın durumundan, psikolojin sıkıntılı. Tedavi ol diyeceğim ama onu da yapmazsın muhtemelen. En güzel yıllarını harcıyorsun tv ve bilgisayar karşısında.
var babam memur emekliliği yeter inşpeki evi geçindiren kişiler kimler, onlar evi geçindiremezlerse bir süre sonra bir b planınız var mı.
elbette herkes benzer hayatlar yaşayacak diye bir durum yok, sizin gibileri de vardır muhakkak.
ama hayatınızda bir b planınız olmasını öneririm.
önerileriniz için teşekkür ederim ama arkadaşın dediği gibi şikayetçi değilim ve kafada bitirdim.
sadece benim gibi biri var mı öğrenmek için bunlardan bahsettim
var babam memur emekliliği yeter inş
büyük resime bakarken arkada kalmış gerçeği göremiyorsunuz bence yorum yapan arkadaşlar..
nicki ve seçtiği resim dahi ne kadar bunalımda ve hayal kırıklığına uğramış bir insan olduğunun göstergesi değil mi ?
hayatta bir takım sorunlar yaşamış, çabalamış ama olmamış ve konu sahibi hayata küsmüş.
tv ve internetin arkasında ki hayal dünyasına saklanıyor.
yüzünde yaralar olduğunu boyunun kısa olduğunu girdiği iş yerinde kötü deneyimler yaşadığını üstü kapalı anlatmış.
bana derinlerde bir yerlerde çok kırılmış incinmiş bir insan hissi verdi yazdıkları.
sanki umursamıyormuş, sanki kendi seçimiymiş gibi ama değil yaşadığı hayat..
konu sahibi bilmiyorum belki yanılıyorum yazdıklarımda ama eğer böyleyse bile lütfen kendine yapma bunu..
ne boyun ne kilon ne yüzün hiçbiri hiçkimseyi ilgilendirmez.
sen sadece kendine değer ver ve kendin için yaşa, çalış, oku ..
çabala ve hayatı sev..
aptal bir monitorun arkasına saklanma orda tüketme hayatını..
bütün bunları bir zamanlar saklanmış,gizlenmiş biri olarak yazıyorum :)
Çık dışarıya en ufaktanda olsa işe gir, para kazan , açık öğretime kayıt ol belediyenin kurslarına git kendine şans ver neler yapabileceğini kendine göster ..
başarılar..
edit: Bu arada işim yok param hiç yok. ailemle kalıyorum. okulum bitti ama hayallerim var dağ gibi.. deli gibi hayal ediyorum ve onları yaşamak gerçekleştirmek için çabalıyorum. çırpınıyorum.. Sen de hayal kur ve hayalin için çabala olmaz mı
tmm ben de evlememiş kızıyım yababanız vefat ederse, Allah korusun?
tmm ben de evlememiş kızıyım ya