- 17 Mart 2023
- 88
- 55
- 3
- Konu Sahibi turuncucetvel
-
Esınızın maası nereye gidiyor? Kavga sebepleriniz hep para mıMaaşlarımız 17.500 benim 18bin eşimin ama eşimin maaştan 1 hafta sonra parası kalmıyor sürekli bunun tartışmasını yapıyoruz.Eve temizliğe markrt alışverişine yemek yapmaya yarfım etmiyor.
Esınızın maası nereye gidiyor? Kavga sebepleriniz hep para mı
Bunu ben de düşündüm birkaç sefer telefonunda gördüm ama kuxrnim giriyo dedi kumarbaz bir kuzeni varEvlenmeden önce kumar oynamış veya hala oynuyor olabilir mi?
Hep öyle olur. Önce çıldırtırlar, sonra "bu kadın deli". Size bunu yapan biriyle evli kalmamalısınız.Mesleği gereği dışarda çalıştığı için yeme içme sigara ve arabanın yakıtına gidiyormuş öyle söylüyor.Biriktirmediğini biliyorum çünkü biriktiremez.Kavga sebeplerimiz bana temizliğe yardım etmemesi yemeğe yardım etmemesi rvin giderlerine karışmaması ve aşırı pis oluşu.ona göre de benim sinirli olmam.Ama evin bütün yükü bendeyken gülümseyerek evde gezecek halim kalmıyorki
Sen de inandın mı cidden?Bunu ben de düşündüm birkaç sefer telefonunda gördüm ama kuxrnim giriyo dedi kumarbaz bir kuzeni var
Evet kesinlikle kuzeni giriyordur.Şimdi belli oldu paranın nereye gittiği.Bunu ben de düşündüm birkaç sefer telefonunda gördüm ama kuxrnim giriyo dedi kumarbaz bir kuzeni var
Kendi de oynuyordur. 4 senedir az çok kendini belli etmiştir hiç mi anlamadınız huyunu suyunuBunu ben de düşündüm birkaç sefer telefonunda gördüm ama kuxrnim giriyo dedi kumarbaz bir kuzeni var
Buna neden inandın?Bunu ben de düşündüm birkaç sefer telefonunda gördüm ama kuxrnim giriyo dedi kumarbaz bir kuzeni var
1 hafta içinde maaş bitiyorsa ya kumar oynuyor ya başka türlü para batırdı ya borcu var ya da başka biri var.Merhaba.Eşim de ben de memuruz.32 yaşındayım.4 yıl önce tanıştık 2 ay önce evlendik.Borcumuz yok ev kiramız yok çok şükür.Maaşlarımız 17.500 benim 18bin eşimin ama eşimin maaştan 1 hafta sonra parası kalmıyor sürekli bunun tartışmasını yapıyoruz.Eve temizliğe markrt alışverişine yemek yapmaya yarfım etmiyor.Evlendik evleneli kavga gürültü bitmedi.Sürekli ağlıyorum şu aralar kafamda boşanma fikri var ama yeniden nasıl evlenirim çocuğum olur mu diye kendimi bitiriyorum.Evim yuvam olsun çocuklarım olsun çok istemiştim bu saatten sonra nasıl olur bilmiyorum.Her gün ağlıyorum
O zamanlarda böyle parasız kalırdı hep ama borç ödüyordu biliyordum kaza yapmıştı kazanın borcunu ödüyordu4 yıl boyunca bu huylarını hiç belli etmedimi yani bu adam?
Mesleği gereği dışarda çalıştığı için yeme içme sigara ve arabanın yakıtına gidiyormuş öyle söylüyor.Biriktirmediğini biliyorum çünkü biriktiremez.Kavga sebeplerimiz bana temizliğe yardım etmemesi yemeğe yardım etmemesi rvin giderlerine karışmaması ve aşırı pis oluşu.ona göre de benim sinirli olmam.Ama evin bütün yükü bendeyken gülümseyerek evde gezecek halim kalmıyorki
Hayır hiç böyle değildiKendi de oynuyordur. 4 senedir az çok kendini belli etmiştir hiç mi anlamadınız huyunu suyunu
Geçmiş olsun.. Bence ispatlayın öyle boşanın paraların nereye gittiğiniMesleği gereği dışarda çalıştığı için yeme içme sigara ve arabanın yakıtına gidiyormuş öyle söylüyor.Biriktirmediğini biliyorum çünkü biriktiremez.Kavga sebeplerimiz bana temizliğe yardım etmemesi yemeğe yardım etmemesi rvin giderlerine karışmaması ve aşırı pis oluşu.ona göre de benim sinirli olmam.Ama evin bütün yükü bendeyken gülümseyerek evde gezecek halim kalmıyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?