Işık var mı

turuncucetvel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
88
55
3
Merhaba.Eşim de ben de memuruz.32 yaşındayım.4 yıl önce tanıştık 2 ay önce evlendik.Borcumuz yok ev kiramız yok çok şükür.Maaşlarımız 17.500 benim 18bin eşimin ama eşimin maaştan 1 hafta sonra parası kalmıyor sürekli bunun tartışmasını yapıyoruz.Eve temizliğe markrt alışverişine yemek yapmaya yarfım etmiyor.Evlendik evleneli kavga gürültü bitmedi.Sürekli ağlıyorum şu aralar kafamda boşanma fikri var ama yeniden nasıl evlenirim çocuğum olur mu diye kendimi bitiriyorum.Evim yuvam olsun çocuklarım olsun çok istemiştim bu saatten sonra nasıl olur bilmiyorum.Her gün ağlıyorum

Maaşlarımız 17.500 benim 18bin eşimin ama eşimin maaştan 1 hafta sonra parası kalmıyor sürekli bunun tartışmasını yapıyoruz.Eve temizliğe markrt alışverişine yemek yapmaya yarfım etmiyor.
Esınızın maası nereye gidiyor? Kavga sebepleriniz hep para mı

Finansal zekası olmayan biriyle olmak zor bence de boşanın ya da mal ayrılığı sözleşmesi yapın.

Cimriyi de sevmem ama savurgan insan da sevmem kime hava atıyorlarsa

Hiç bir şeyin ucundan da tutmuyor cocuk için bu adamı biyolojik baba yapmayın

40 dan sonra da cocuk oluyor, empati yeteneği olan birinden yapın ya da yapmayın.

Herkes anne olmak zorunda değil, anne olmak için olmayacak adamları sperm bankası olarak kullanmayın olan çocuğa olur.

Mesleği gereği dışarda çalıştığı için yeme içme sigara ve arabanın yakıtına gidiyormuş öyle söylüyor.Biriktirmediğini biliyorum çünkü biriktiremez.Kavga sebeplerimiz bana temizliğe yardım etmemesi yemeğe yardım etmemesi rvin giderlerine karışmaması ve aşırı pis oluşu.ona göre de benim sinirli olmam.Ama evin bütün yükü bendeyken gülümseyerek evde gezecek halim kalmıyorki

Hep öyle olur. Önce çıldırtırlar, sonra "bu kadın deli". Size bunu yapan biriyle evli kalmamalısınız.

1 hafta içinde maaş bitiyorsa ya kumar oynuyor ya başka türlü para batırdı ya borcu var ya da başka biri var.

Karın tokluğuna calisiyor o zaman. Bu iste mantik hatasi var, yalan söylüyor.
İnternet bankacilgiindan otomatik odeme talimati versin. Maas yatar yatmaz çat diye kesiliyor faturalar.
evi siz gecindiriyorsunuz, siz derleyip topluyorsunuz, esinizin hicbir sorumlulugu yok.

Geçmiş olsun.. Bence ispatlayın öyle boşanın paraların nereye gittiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…