- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi turuncucetvel
-
Evet.Polisim zaten yeterince yoruluyorum hrm psikolojik hem bedenen.Bir de evi temizlemek yemek yapmak evi grçindirmek marketi pazarı hep bende.Ev yansa farkında olmaz.Karın tokluğuna calisiyor o zaman. Bu iste mantik hatasi var, yalan söylüyor.
İnternet bankacilgiindan otomatik odeme talimati versin. Maas yatar yatmaz çat diye kesiliyor faturalar.
evi siz gecindiriyorsunuz, siz derleyip topluyorsunuz, esinizin hicbir sorumlulugu yok.
Konuştum.Tamam bişeye karışma ben kendim öderim her şeyi dedi ama elinde para kalmayınca brn ev geçindiriyorum bana şu kadar para at dedi.Ev işlerini söyledim bura Amerika değil ben ev işi yapmam tut hizmetçi yapsın dedi.Ayrılalım dedim keyfin bilir dediAl karşına konuş. Evin giderini hesapla yarıya böl, kendi payına düşen miktarı versin. O kendine harciyorsa sende kendine harca eve alma bişeyler mecbur kalsın elini cebine atmaya.
Bir de ev işlerini de paylastir. Kızıp bagirmadan izah et. Böyle devam ederse de ayrılacağım de bakalım ne diyecek. Seviyorsa zaten duzelmek için uğraşır. Yoksa boşver değişmez
Evet.Polisim zaten yeterince yoruluyorum hrm psikolojik hem bedenen.Bir de evi temizlemek yemek yapmak evi grçindirmek marketi pazarı hep bende.Ev yansa farkında olmaz.
evi ortakmı aldınız onudamı almadı yani. allah yardim etsin ikinizde çalışıyorsunuz her ise yardimci olması lazim cocuk gelince işiniz dahada artacak. yol yakinken çarene bak canımMerhaba.Eşim de ben de memuruz.32 yaşındayım.4 yıl önce tanıştık 2 ay önce evlendik.Borcumuz yok ev kiramız yok çok şükür.Maaşlarımız 17.500 benim 18bin eşimin ama eşimin maaştan 1 hafta sonra parası kalmıyor sürekli bunun tartışmasını yapıyoruz.Eve temizliğe markrt alışverişine yemek yapmaya yarfım etmiyor.Evlendik evleneli kavga gürültü bitmedi.Sürekli ağlıyorum şu aralar kafamda boşanma fikri var ama yeniden nasıl evlenirim çocuğum olur mu diye kendimi bitiriyorum.Evim yuvam olsun çocuklarım olsun çok istemiştim bu saatten sonra nasıl olur bilmiyorum.Her gün ağlıyorum
Bunu ben de düşündüm birkaç sefer telefonunda gördüm ama kuxrnim giriyo dedi kumarbaz bir kuzeni var
Evet.Polisim zaten yeterince yoruluyorum hrm psikolojik hem bedenen.Bir de evi temizlemek yemek yapmak evi grçindirmek marketi pazarı hep bende.Ev yansa farkında olmaz.
Telefonunun altını üstüne getirdim onun ödediğine dair bir şey yok.Kuzeni de evet kumar oynuyoruz demezSaf mısın bu kadar cidden ?
O da p.mEşinde komser mi ?
Kumar oynayan kuzeni.bizim elimizde para kalmıyor.telefonunda kumar oynadığına dair bir şey yok olsa kanıtlar boşarım.mail geldi bir kere o girdi dedi çünkü o zaman kuzeni kumar borcu için telefonunu satmıştı.Benimki kumar bile oynayamaz 5 kuruşu yokAy bi dakika. Esiniz polis ve kumar mi oynuyor?
Telefonunun altını üstüne getirdim onun ödediğine dair bir şey yok.Kuzeni de evet kumar oynuyoruz demez
Konu sahibi,mesleğiniz var.İyi de bir maaşınız var.Oturup ağlayacağınıza,kıçına biran önce tekmeyi vurmaniz gerekmiyor mu?Bu herifin elle tutulacak hiç bir tarafı yok.Konuştum.Tamam bişeye karışma ben kendim öderim her şeyi dedi ama elinde para kalmayınca brn ev geçindiriyorum bana şu kadar para at dedi.Ev işlerini söyledim bura Amerika değil ben ev işi yapmam tut hizmetçi yapsın dedi.Ayrılalım dedim keyfin bilir dedi
Öyle olmuyor işte o işler.O da p.m
Kumar oynayan kuzeni.bizim elimizde para kalmıyor.telefonunda kumar oynadığına dair bir şey yok olsa kanıtlar boşarım.mail geldi bir kere o girdi dedi çünkü o zaman kuzeni kumar borcu için telefonunu satmıştı.Benimki kumar bile oynayamaz 5 kuruşu yok
Ümitsiz vaka çok üzgünüm. Bence bu adamdan çocuk düşünmeyin. Eve yardımcı tutmak mantıklı ama adam hem eve harcamıyor hem de ev gecindiriyorum para at diyor. Bana da kumar borcu olduğu mantıklı geliyor. Biraz zaman verin üç beş ay hala aynıysa yazık gencliginize yol verinKonuştum.Tamam bişeye karışma ben kendim öderim her şeyi dedi ama elinde para kalmayınca brn ev geçindiriyorum bana şu kadar para at dedi.Ev işlerini söyledim bura Amerika değil ben ev işi yapmam tut hizmetçi yapsın dedi.Ayrılalım dedim keyfin bilir dedi
O da p.m
Kumar oynayan kuzeni.bizim elimizde para kalmıyor.telefonunda kumar oynadığına dair bir şey yok olsa kanıtlar boşarım.mail geldi bir kere o girdi dedi çünkü o zaman kuzeni kumar borcu için telefonunu satmıştı.Benimki kumar bile oynayamaz 5 kuruşu yok
Şu söz üzerine hala devam ederseniz...Konuştum.Tamam bişeye karışma ben kendim öderim her şeyi dedi ama elinde para kalmayınca brn ev geçindiriyorum bana şu kadar para at dedi.Ev işlerini söyledim bura Amerika değil ben ev işi yapmam tut hizmetçi yapsın dedi.Ayrılalım dedim keyfin bilir dedi
Günde 300 tl harcıyor yemek sigara vs parası yok ki oynayacakKimse kimsenin telefonundan kumar oynamaz, klasik erkek yalanı,
Bir tanıdığımda tinder indirmiş eşine de ‘ arkadaşım indirdi ‘ demişti, tanıdığımda inanmıştı sizin ki o hesap.
Siz polisisiniz ama karşınızdaki de polis bence gözünüzle görmeseniz de şüphe duyun
Günde 300 tl harcıyor yemek sigara vs parası yok ki oynayacak
Şu söz üzerine hala devam ederseniz..
Evet ben de böyle düşünüyorum.yüzüne de dedim param için evlendin diye.Mesleğim yokken evlenme teklifi etmişti kabul etmemiştim polis olduktan sonra kabul ettim.O zaman polis olmak aklımda yoktu yani mesleğim yokken de evlenecekti aynen böyle söylediBende polisim adam sizi çift maaş olmak için almış, biliyorsun bu tipleri bizde çok. bence cocuk olmadan boşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?