Işık var mı

Katkısı olmuş ne güzel kendi ayaklarımız üzerinde duruyorsunuz, boşanın ve bekar kalın bi süre. Valla daha rahat bu meslek bekar mesleği cidden.

Evet ben de 6 ay vereceğim dedim kendime baktım yarım sene geçmiş hala aynı tas aynı hamamsa bu iş bitecek

E bu evlilik mi? Resmen adama sponsor olmuşsunuz.
Evi temizleniyor,önüne sıcak yemek koyuluyor, faturaları odeniyor. Adam evi dağıtıp çıkıyor- hizmetcim var arkadan temizler - diye, markete uğramaz, evdeki eksikleri bilmez, hiç bir şeyi kafasına takmaz. Gece yatakta da işini görür. Islak bıraktığı banyoyu bile temizlemez, Kendi parasını da gönlünce harcar .
Sıfır sorumluluk.
Bir insan daha ne ister ki???
Ne bu erkeğin özelliği? Prens mi, paşa torunu mu? Kim yani de bu kadar hürmet ediyorsunuz?

yeni evliymiş siniz neden kavga ediyorsunuz. konuşup anlaşmak varken bunu bir düşünün. benimde maaştan sonra çok bir param kalmıyor çünki herşeyi kartla ödüyorum .

Kendisi oynuyor, kuzeni degil. O yuzden 5 kurusu yok. Bir polis memuru kuzeni icin kumar uygulamasina girme riskini alir mi? Bilmedigim icin soruyorum gercekten. Sizin mesleginiz icin risk olusturmuyor mu? Ben mesela gidip turuncucetvel kumar oynuyor desem sıkıntı yasamaz misiniz?
Her aksam eve gelmeden evvel kumar uygulamasini siliyordur, 10saniyelik iş. Tarama gecmisini de siliyordur.

peki siz cevapllar hakkında ne düşünüyorsunuz .

4 yılda bunları farkedemediniz mi

Ne yapıyor o kadar parayiKesin kumar oynuyor bu adam.Bosanma hemen ciddi ciddi konuş göz dağı ver bence.Boyle rahat bir hayatı bırakmayi göze almaz bence.Sen üstüne git biraz

İşte kumar oynadığı için 5 kuruşu yok. Bunu anlatmaya çalışıyor herkes size.
Kardeşimden biliyorum maaş alır 3 gün sonra borç ister.

Kumar oynaması tabiki sıkıntı oluşturur ama gidip şu kişi kumar oynuyor derseniz ispat yoksa tazminat davası açılır.Hem oynasa bile yasal sitelerden mi oynar 1.si.2.si kendi hesabından oynamaz

Kumar oynaması tabiki sıkıntı oluşturur ama gidip şu kişi kumar oynuyor derseniz ispat yoksa tazminat davası açılır.Hem oynasa bile yasal sitelerden mi oynar 1.si.2.si kendi hesabından oynamaz

O zaman esinizde yolunu bulmus olamaz mi? Bir lahmacun yesen 65tl . Bizim burda polisler esnafla arkadas, çay bedava. Sigara 35tl. Oturup hesaplayin diye yaziyorum bunlari

Bunu ben de düşündüm birkaç sefer telefonunda gördüm ama kuzenim giriyo dedi kumarbaz bir kuzeni var
Telefonunun altını üstüne getirdim onun ödediğine dair bir şey yok.Kuzeni de evet kumar oynuyoruz demez
Konu sahibi ne kadar safsin. 4 yıl sevgili olup,hatta nisanlanip onca masrafa girip adamın para tutamayan biri olmadığını bile aynı evin içine girmeden farkedemedigin gibi bu olayı da farkedememissin.
Kim kimin telefonundan kumar oynar? Hele ki polis memuru böyle bir risk alır mı?
Zaten bir insan başkası adına boyle şeyler yapmaz ama velev ki yapti, polis eşiniz şu gerçeği bilmiyor mu
Kendinden değerli mi yani? Ayrıca kumardan telefonunu satan akrabanın kumar oynamasina yardım etmezsin, böyle bir dünya yok yani...
Her şey çok saçma.
Bu kadinlar neden saf yerine koyulmayi seviyor bilmiyorum. Daha yeni KKda konu açıldı, eşi eskort araması yapmış, kadın konu açıp esti gürledi. Sonra kocası demiş ki 'arkadasim benim telefonumu kullandi' , o da inandı.."arkadaşı yapmış" dedi , mutlu hayatına devam etti
Bence siz bu işin peşini bırakmayın. Kumar oynadığına dair bir şey görmedim , demişsiniz. Benim de hesaplarımi karıştırın bitcoin aldığıma dair bir şey göremezsin, normalde kullandığım maaş kartımla vs değil para transferi ücretsiz diye enpara kartımla papara hesabıma para atarim çünkü.
Bir de eşiniz polis memuru. Belki asıl o kuzenini kandırmıştir, onun kimlik bilgisiyle uye olmuştur,soruşturma açılırsa bir gün, görünmesin diye.
Ayrıca 5 kuruş parası yok değil , 18 bin maaşı var. İşte onla oynadığı için belki de beş kuruş parası yoktur. Neden böyle bir mantık hesabı yapmıyorsunuz?
Peki o zaman evlenme teklifini kabul etseydiniz, ya da siz tazminat almak için evlenip işten ciksaydiniz size taş yedirmeyi mi düşünüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…