- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi turuncucetvel
-
borç harç yada tefeciye bulaşmış olabilir. 1 haftda 19 bin uçacak hali yok ki...Günde 300 tl harcıyor yemek sigara vs parası yok ki oynayacak
Evet ben de böyle düşünüyorum.yüzüne de dedim param için evlendin diye.Mesleğim yokken evlenme teklifi etmişti kabul etmemiştim polis olduktan sonra kabul ettim.O zaman polis olmak aklımda yoktu yani mesleğim yokken de evlenecekti aynen böyle söyledi
Evet ben de 6 ay vereceğim dedim kendime baktım yarım sene geçmiş hala aynı tas aynı hamamsa bu iş bitecekÜmitsiz vaka çok üzgünüm. Bence bu adamdan çocuk düşünmeyin. Eve yardımcı tutmak mantıklı ama adam hem eve harcamıyor hem de ev gecindiriyorum para at diyor. Bana da kumar borcu olduğu mantıklı geliyor. Biraz zaman verin üç beş ay hala aynıysa yazık gencliginize yol verin
Günde 300 harcasa bile aylık 9000 eder 9000 nerde ?Günde 300 tl harcıyor yemek sigara vs parası yok ki oynayacak
E bu evlilik mi? Resmen adama sponsor olmuşsunuz.Mesleği gereği dışarda çalıştığı için yeme içme sigara ve arabanın yakıtına gidiyormuş öyle söylüyor.Biriktirmediğini biliyorum çünkü biriktiremez.Kavga sebeplerimiz bana temizliğe yardım etmemesi yemeğe yardım etmemesi rvin giderlerine karışmaması ve aşırı pis oluşu.ona göre de benim sinirli olmam.Ama evin bütün yükü bendeyken gülümseyerek evde gezecek halim kalmıyorki
yeni evliymiş siniz neden kavga ediyorsunuz. konuşup anlaşmak varken bunu bir düşünün. benimde maaştan sonra çok bir param kalmıyor çünki herşeyi kartla ödüyorum .Merhaba.Eşim de ben de memuruz.32 yaşındayım.4 yıl önce tanıştık 2 ay önce evlendik.Borcumuz yok ev kiramız yok çok şükür.Maaşlarımız 17.500 benim 18bin eşimin ama eşimin maaştan 1 hafta sonra parası kalmıyor sürekli bunun tartışmasını yapıyoruz.Eve temizliğe markrt alışverişine yemek yapmaya yarfım etmiyor.Evlendik evleneli kavga gürültü bitmedi.Sürekli ağlıyorum şu aralar kafamda boşanma fikri var ama yeniden nasıl evlenirim çocuğum olur mu diye kendimi bitiriyorum.Evim yuvam olsun çocuklarım olsun çok istemiştim bu saatten sonra nasıl olur bilmiyorum.Her gün ağlıyorum
O da p.m
Kumar oynayan kuzeni.bizim elimizde para kalmıyor.telefonunda kumar oynadığına dair bir şey yok olsa kanıtlar boşarım.mail geldi bir kere o girdi dedi çünkü o zaman kuzeni kumar borcu için telefonunu satmıştı.Benimki kumar bile oynayamaz 5 kuruşu yok
peki siz cevapllar hakkında ne düşünüyorsunuz .Konuştum.Tamam bişeye karışma ben kendim öderim her şeyi dedi ama elinde para kalmayınca brn ev geçindiriyorum bana şu kadar para at dedi.Ev işlerini söyledim bura Amerika değil ben ev işi yapmam tut hizmetçi yapsın dedi.Ayrılalım dedim keyfin bilir dedi
4 yılda bunları farkedemediniz miMesleği gereği dışarda çalıştığı için yeme içme sigara ve arabanın yakıtına gidiyormuş öyle söylüyor.Biriktirmediğini biliyorum çünkü biriktiremez.Kavga sebeplerimiz bana temizliğe yardım etmemesi yemeğe yardım etmemesi rvin giderlerine karışmaması ve aşırı pis oluşu.ona göre de benim sinirli olmam.Ama evin bütün yükü bendeyken gülümseyerek evde gezecek halim kalmıyorki
Ne yapıyor o kadar parayiMerhaba.Eşim de ben de memuruz.32 yaşındayım.4 yıl önce tanıştık 2 ay önce evlendik.Borcumuz yok ev kiramız yok çok şükür.Maaşlarımız 17.500 benim 18bin eşimin ama eşimin maaştan 1 hafta sonra parası kalmıyor sürekli bunun tartışmasını yapıyoruz.Eve temizliğe markrt alışverişine yemek yapmaya yarfım etmiyor.Evlendik evleneli kavga gürültü bitmedi.Sürekli ağlıyorum şu aralar kafamda boşanma fikri var ama yeniden nasıl evlenirim çocuğum olur mu diye kendimi bitiriyorum.Evim yuvam olsun çocuklarım olsun çok istemiştim bu saatten sonra nasıl olur bilmiyorum.Her gün ağlıyorum
İşte kumar oynadığı için 5 kuruşu yok. Bunu anlatmaya çalışıyor herkes size.O da p.m
Kumar oynayan kuzeni.bizim elimizde para kalmıyor.telefonunda kumar oynadığına dair bir şey yok olsa kanıtlar boşarım.mail geldi bir kere o girdi dedi çünkü o zaman kuzeni kumar borcu için telefonunu satmıştı.Benimki kumar bile oynayamaz 5 kuruşu yok
İnandiniz mı gerçekten. Konuyu okur okumaz aklıma kumar geldiBunu ben de düşündüm birkaç sefer telefonunda gördüm ama kuxrnim giriyo dedi kumarbaz bir kuzeni var
Kumar oynaması tabiki sıkıntı oluşturur ama gidip şu kişi kumar oynuyor derseniz ispat yoksa tazminat davası açılır.Hem oynasa bile yasal sitelerden mi oynar 1.si.2.si kendi hesabından oynamazKendisi oynuyor, kuzeni degil. O yuzden 5 kurusu yok. Bir polis memuru kuzeni icin kumar uygulamasina girme riskini alir mi? Bilmedigim icin soruyorum gercekten. Sizin mesleginiz icin risk olusturmuyor mu? Ben mesela gidip turuncucetvel kumar oynuyor desem sıkıntı yasamaz misiniz?
Her aksam eve gelmeden evvel kumar uygulamasini siliyordur, 10saniyelik iş. Tarama gecmisini de siliyordur.
Cevapları beni sinirlendirmekten başka bir şey yapmıyor.Bir yere ev gezmesine gidiyoruz mesela 500 tllik ev hediyesi alıyor para kalır mıpeki siz cevapllar hakkında ne düşünüyorsunuz .
Kumar oynaması tabiki sıkıntı oluşturur ama gidip şu kişi kumar oynuyor derseniz ispat yoksa tazminat davası açılır.Hem oynasa bile yasal sitelerden mi oynar 1.si.2.si kendi hesabından oynamaz
Bunu ben de düşündüm birkaç sefer telefonunda gördüm ama kuzenim giriyo dedi kumarbaz bir kuzeni var
Telefonunun altını üstüne getirdim onun ödediğine dair bir şey yok.Kuzeni de evet kumar oynuyoruz demez
Konu sahibi ne kadar safsin. 4 yıl sevgili olup,hatta nisanlanip onca masrafa girip adamın para tutamayan biri olmadığını bile aynı evin içine girmeden farkedemedigin gibi bu olayı da farkedememissin.O da p.m
Evet ben de böyle düşünüyorum.yüzüne de dedim param için evlendin diye.Mesleğim yokken evlenme teklifi etmişti kabul etmemiştim polis olduktan sonra kabul ettim.O zaman polis olmak aklımda yoktu yani mesleğim yokken de evlenecekti aynen böyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?