Işık var mı

Ben antidepresan da kullanıyorum çünkü fazla zeki olunca farkındalığın çoğalıyor ve insanların vasatlığı yüzünden acı çekiyorsun. Ben de bu şekilde IQ mu düşürerek ayar yapıyorum

Bu arada Gebze ye yakın mısın teknemde kahve ikram ederim bir gün

İddia, at yarışı, bitcoin olayları yasak mı polislere, bir yaşıma daha girdim

Kendi cevabinizi kendiniz verdiniz cocuk icinse evlilik fikrinizde sonra olacagi malummu cocugun . degil. evlilik illa cocuk olurmu olmazmı sureci olmamali daha 2 3 ay olmus adama pis diyorsunuz 2 sene sonra ne olur cocukta olursa haliniz size yardım etmeyen biriyle iyi düşünün

Dışarı yemeğe çıkar mısınız peki ne sıklıkla

Onun maaşı 1 haftada bitince maaşımdan 2 3 bin ona gönderiyorum kalanıyla da faturaları ödüyorum market alışverişi yapıyorum haftada 3 kilodan aşağı et yemiyor çünkü
Peki sevgili konu sahibi, neden para gönderiyorsunuz? Neden seveceği yiyecekleri pişiriyorsunuz? Neden ben hiç bir şeye yardım etmem diyen bir eşin temizliğini yapıyorsunuz? Lütfen kendinizi biraz sevin. Yaşınız genç, tüm bunlara katlanmak zorunda değilsiniz. Çok daha iyi ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yeter ki kendinize değer verin.

Bir evlilik terapistine gitme olanaginiz var mi ? Emin olun çok işe yariyor. Ama zaten mutsuz bir evlilikte nasil dunyaya bir cocuk getirip buyutebileceksiniz ? Yapmayiniz kendinize bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…