Işık var mı

Yok o zaten boşanmaya razı uğraşmazsınız imza atar çıkar sorumluluk alacak tip yok belli ki kendinizi heba etmeyin boşa mı okudunuz kendini eğitemeyen birini eğitmeye uğraşmayın

Neee Evi geçindirdiğiniz yetmiyormuş gibi bir de o adama para mı gönderiyorsunuz? Bir de haftada en az 3 kilo et yiyor. Ve siz hala bu adamdan umutlusunuz öyle mi? Kusura bakmayın ama sizde fazla safsınız.
Bi umudum kalmadı insanlar ne düşünürdü diye yazdım buraya.Saflık değil bu inanın saf da değilim ama bazı insanlar çok şeytan başınıza grlmedrn bilemezsiniz

İyy böyle bir herifle 4 yılı nasıl geçirdiniz?
Midem bulandı gerçekten yaşadığı yeri temiz tutmakla Amerika ne alaka ?
Direkt bosamalik konu sahibi tüm eşyaları takıları almaya bakın elinden doğru düzgün bir avukat tutun bari bosanirken mağdur olmayın.

Kız dana beslesen satarsın gelirin olur buna ne diye bakiyorsun
Evde ayı besliyorum diyorum ben de.Koca göbeğiyle kıl yığını şeklinde sürekli evde tv izliyo.Evlenmeden önce spora filan giden dal gibi damdı

Baktım temizlik yapmıyo brn yapınca da sen de yapma bok içinde oturalım diyo temizlikçi tuttum ayda 4 bin veriyorrum
Tamam ev işi yapmayabilir ona bir şey diyemem hasta olursunuz o ayrı asıl mesele ev işlerine yardım etmemesi değil asıl mesele parayı nereye harcadığı maddi hiçbir sorumluluk almaması peki beraber sosyal aktiviteleriniz nasıl

ya linç edilecem şimdi yine ama
polis bu adam ya
polislerin büyük kısmı doğru düzgün hesap ödemez
yediğini ödese içtiğini ödemez yani, esnaf onları ama severek ama zorla hep idare eder, nerede yaşıyor bu adam bodrumda balık lokantasına mı gidiyor Allah'ın günü?

Sevgiliyken şehir dışı tatillere giderdik.Turistik yğrüyüşlere katılırdık.Kamp tatiline de giderdik otel tatiline de.Mevsimden dolayı ben gezmek istemedim gidelim desem gideriz ikimiz de severiz çok arkadaşımız var arkadaşlarımızla da tatillere giderdik

Yok burada öyle değil.Yani şöyle söyleyeyim geçen içtiği çaya 25 kuruş parası çıkmamış bozuk.50 tl vermiş.yani burası öyle bir yer değil benden de aynı şekilde kuruşu kuruşuna para alırlar devrelerimden de aynı şekilde

ay haftada 19 bin harciyomus siz 500 TL'lik ev hediyesinin peşindesiniz
ev hediyesi 500 liralık bir şey çok değil ki zaten bu çift yeni evli
etrafındakiler de yeni evli filan çiftler olsa bir züccaciye ürünü ev tekstili ürünü bir şey alsalar zaten hep o civarlar oldu...

ya 1 kilo baklava 350 lira olmuş zaten...

düğünde takılan altınlarınız vs nerede onları koruyun
kumar oynuyor çünkü besbelli onları da sizden habersiz alabilir

Siz neden mesleğime takıldınız anlamadım konu mesleğim değil.Madem siz çok uyanıksınız gözü açıksınız siz de mesleğinizi bırakıp polis olsaydınız...
Konuyu değiştirme, işinde yetkinliği olmayan birini her gördüğümüzde mesleğimizi mi değiştirelim yani? Asfalt bozuk, asfaltçı olayım. Yemek tuzsuz, aşçı olayım...

Demek istediğimi anlamadın. Polislerin görevi asayişi sağlamak ya hani? Konudaki polisin biri kumar oynuyor diğeri evindeki kumarcının "kuzenim" açıklamasına saf saf inanıyor.

Ayrıca anlattığınız şey için gözü açık olmaya gerek yok, standart biri buna zaten inanmaz.

vala kusura bakmayın da bence yerle değil daha çok polisle alakalı arkadaşın dediği şey ,
neyse.

Siz neden mesleğime takıldınız anlamadım konu mesleğim değil.Madem siz çok uyanıksınız gözü açıksınız siz de mesleğinizi bırakıp polis olsaydınız...
ay insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor bu tarz ters cevapları eşinize verseniz keşke.

Yok burada öyle değil.Yani şöyle söyleyeyim geçen içtiği çaya 25 kuruş parası çıkmamış bozuk.50 tl vermiş.yani burası öyle bir yer değil benden de aynı şekilde kuruşu kuruşuna para alırlar devreler
Daha durun ya bosanmadan hemen nasıl evlenirim diye düşünüyorsunuz.
2 ay olmuş evleneli biraz sakin ol

Emrin olur konuyu değiştirmeyeyim.İster asfaltçı ol ister aşçı beni ilglendirmez.Ama böyle konuşma ailenden hiç mi bir şey öğrenmedin.Polisin biri kumar oynuyor evdeki daf eşi buna inanıyor diyince rahatladın mı? 1.si ben bile oynuyor demedim bu ftiraya girer kanıtım yok.2.si safım değilim niye bu kadar takıldın.Günlük hayatta eziğin tekisin akşama kadar evden çıkmayıp hayata karışmayıp burda insanları yaftalıyorsun muhtemelen...

Evet.Polisim zaten yeterince yoruluyorum hrm psikolojik hem bedenen.Bir de evi temizlemek yemek yapmak evi grçindirmek marketi pazarı hep bende.Ev yansa farkında olmaz.
Siz bu adamı beslemek için mi evlendiniz. Ev işlerine yardım etmiyor, giderler size ait eee o zaman neden evlenip başınızı ağrıtıyorsunuz. Herşey hazır, yeme içme bedava adam böylesini nerden bulsun ohh mis. Bu adamdan hamile kalmayın, yumurta dondurun. Tüm giderleri hesaplayıp ikiye bölün. Neden herşeyi siz ödüyorsunuz. Ev işleri için de yardımcı tutun

Yardımcı tuttum hamilelik için de pek mümkün değil bir şey yaşamıyoruz kavga gürültüden.yaşasak da önlem aldım iğne yöntemiyle

Adamın maddi manevi hiç bir faydası yok size.

Yerinizde olsam 1 aylık maaşımı dahi heba etmem bu adama.

Kendinize yeni bir hayat kursanız mis gibi yaşarsınız. Tüm bu imkanlarınıza rağmen devam ederseniz de kendi düşen ağlamaz demekten başka yol kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…