Işık var mı

Yardımcı tuttum hamilelik için de pek mümkün değil bir şey yaşamıyoruz kavga gürültüden.yaşasak da önlem aldım iğne yöntemiyle
Bence bir an önce yumurta dondurun her ihtimale karşı. Evlenince neden erkekler sefa sürüyor da biz böyle rezil oluyoruz ya çok sinir oluyorum. Neler hayal ediyoruz, neyle karşılaşıyoruz. Mesleğiniz de var hiç alttan almayın, inceldiği yerden kopsun

Benceson kez kavga çıkar ciddi ciddi düzelmezse boşanacağını söyle kendini düzeltmesi için fırsat ver
Hiç bir çabası yoksa boşa çocuk yokken daha iyi insanlara normal evliliklere layıksın zamanını boşa harcama ömür geçiyor

Anladığım kadarıyla hem evin giderlerini karşılayacak,hem bu adamı besleyecek,hem evi temizleyecek,hem işte çalışacaksınız.Böyle bir adamı hayatınızda tutmanız için hiçbirşey yok ortada

4 sene çıkmışsınız
aileler 2 tarafta da iyi durumda gibi duruyor, yani parkta simit yiyecek insanlar değilmişsiniz
tatillere gitmişsiniz, bir ortamda adamın nasıl davrandığını görme, tartma imkanı olmuş yani onu diyorum.
hani 30+ yaşta insanlarsınız herhalde polislik de ilk işiniz değil önceden de ortamınız varmış

adamın ev işi yapmayacak, yiyip yatacak size höt zöt edecek bir tip olduğuna dair hiç mi emare yoktu? gerçekten mi?
parasını herhalde hiçbir zaman yönetebilen bir tip değilmiş zaten?

bakın ben açıksözlüyümdür
insanlar genelde "başka iş bulamadıkları" veya "özelde o parayı kazanamayacakları" için polis olur
tarih öğretmenidir atanamaz polis olur
kadınlar zaten çok kolay oluyor son dönemde kotalı alımlar sayesinde
evet, eskiden daha muhafazakar taşralı, çok çocuklu, dar gelirli ailelerin çocukları polis olurdu (memleketimde öyle ilçeler vardır aynı evde 3 polis 2 astsubay damatlar da polis filan)
sizin altyapınız öyle gibi de durmuyor, (o evlerin kızları otel tatillerine filan gitmiyor yani, hele ki bir de evlenmeden, öyle diyelim) kafanız polis gibi de çalışmıyor -buna çemkirseniz de... tabii ki genellemeler yanlıştır, polemik çıksın gibi bir amacım yok.

hadi onu son dönemde ekonomik kriz var, polislikte de alım var başvurdunuz oldu diyelim

bu adam kesinlikle evlilik insanı değil...net ortada. o yüzden sizi anlamlı bir çerçeveye oturtamıyorum. o yukarıdaki ailelerden gelseniz, normal, öküzmüş, sizin ortamda görecek tartacak fısatınız yokmuş, bilelemişsiniz diyecem e o da yok..evlenmek için ne motivasyonunuz vardı, polis olmak için ne motivasyonunuz vardı (adam polis diye polis olmuş gibisini da sanki), bu adamla hayatınız birleştirirken kör müydünüz, valla hiç oturmuyor....

Günlük hayatta eziğin tekisin diye buradaki üyeye çemkirme haddini bil kocam hem yardım etmiyor hem paramı yiyor diye ağlayan sensin
Adam bulmuş senin gibisini sefasını sürüyor..helal olsun kıyak delikanlıymış
Senin gibiler oldukça hayat onlara güzel
Ancak kendi hemcinsine gücün yetecek kadar ruhu çirkin biri olmak zor olmalı

Offf unutmuşum annem halbuki bana şunu demişti "kızım kocasından kazık yiyen hem de polis olmuş olabilmiş tiplere ne olduğunu söyleme hem saflar hem hassaslar" Olan neyse onu söylüyorum bir polis bu kadar saf olmayacak. Mesleğe yakışmıyor işte. Kabul edin bunu.

Bazı gerçekleri söylemek için ezik mi olunması lazım? Muhtemel dediğin şeyi açayım. Sabah oğlumu arabamla okula bıraktıktan sonra arada laptopumu alıp bir kafede veya arkadaşımda çalışıyorum homeoffice çalıştığım için. Homeoffice çalışmama rağmen evden çıkıyorum yani. Birazdan da sahile tekneyle gezmeye gidiyoruz sen de yap bişeyler telefonunda kumar uygulaması olup kumar oynamayan kocanla.

Ve evet kesin kuzeni...

Ümitsiz vaka. Rezil bir adam arkana bakmadan kurtar kendini

Bence de ben de böyle düşünüyorum

Haddinizi bilin mesleğe yakışıp yakışmadığıma siz mi karar veriyorsunuz biraz edep...Ben sizinle muhatap olmayacağım köşeye geçip hadsizlik yapabilirsiniz konuyu da dağıtmak istemiyorum

Ben sayfalarca söylenen şeylere çemkirmedim lakin iftiraya ve eziklenmeye tahammülüm yok cevap verdim böyle konuşamazsınız dediğim için mi ruhum çirkin.Ben burda sorunumu anlattım helal olsun kıyak delikanlıymış diyosunuz ne diyim darısı başınıza

Ailem varlıklı mesleğim de vardı ama özel sektör işte tacizi bitmedi maaşımı alamadığım yetmedi az maaş yetmedi polis olmak kutdal geldi ve özel sektörden iyi diye.Eşim de inanın hiç böyle değildi.Artık polisler de sizin anlattığınız gibi değil çok iyi bölümlerden mezun insanlar çoğu y.lisanslı birkaç dil biliyor.Kör değildim de işte o böyle değildi.Spor yapan mis gibi kokan her şeye yardım eden tipti.Sanırım elde edene kadarmış öyle işte

Haddinizi bilin mesleğe yakışıp yakışmadığıma siz mi karar veriyorsunuz biraz edep...Ben sizinle muhatap olmayacağım köşeye geçip hadsizlik yapabilirsiniz konuyu da dağıtmak istemiyorum
Ben ezik biriyim ama evet karar verebilirim. Nasıl mı? Bizim halk olarak çalıştığımızın çoğunu devlet vergi olarak alıyor, bizlere eğitim sağlık güvenlik gibi konularda hizmet vermek için. Bunun için çeşitli kurumlar oluşturulmuş emniyet müdürlüğü gibi. Burada çalışsın diye sizler var polisler gibi, hani bunun için maaş alıyorsunuz ya...

Ben isterdim ki benim vergimle bana asayiş sağlayacak insanların bir yetkinliği olsun. Beni kan tutar diyen bir genel cerrahtan, çocuk sevmiyorum diyen bir ilkokul öğretmeninden ne farkınız var?

Kimse kusura bakmasın polis kumar oynamayacak, illegal işler yapmayacak, ve bir zahmet gözü açık olacak. Olamayan da kocaya bakıyor gördük.

Saftirik
Aman da hemen beddualarla cümle bitirmeler ..dibin dibisiniz

Ben de böyle düşünüyorum.İşim var ailem var bir de çekirdek ailem olsun istedim.Olmadı.Birkaç ay daha şans vercem baktım aynı malesef yolları ayıracağım sinire strese gerrk yok

Aga be tam benim kafamdaymışsın ben de dinlenmek için deniz kıyısına giderim bazen kahve alır kitap okurum diyecektim ki Müge Anlı seyrediyormuşsun eski konuda gördüm..hayallerimi yıktın nayırrr nolamaz:)

Kumar oynamak yasal değil mi…
Polisler oynayamaz ama hanımefendi değişik kafada.Ben eşim kumar oynuyo demedim mailine bildirim geldi kuzeni oynuyor biliyorum dedim.Hanımefendi değişik kafada polis kumar oynamayacak kimse kusura bakmasın diye takıldı kaldı değişik bir arkadaş.

Adamın oynayıp oynamadığını bilmiyoruz ama ona göre oynuyo bu arada

Onun maaşı 1 haftada bitince maaşımdan 2 3 bin ona gönderiyorum kalanıyla da faturaları ödüyorum market alışverişi yapıyorum haftada 3 kilodan aşağı et yemiyor çünkü

Yok artık bir de para gönderiyorsunuz ha? Sanki o kadın siz erkeksiniz.

Evlilikten onun kazandıkları: yemek temizlik seks ve 3 bin maaşa zam

Sizin kaybettikleriniz: yorulma kullanılma ve 3 bin kredi ödemesi ( öyle sayıyorum )

Bu evliliğe devam etme motivasyonunuz nedir ?

Borsa da kumar gibi çok oynayan var polislerde.

Ama bence kumar borsa değil hazıra dağ dayanmaz.baya harcıyor millete hediyeler alıyormuş.

Ben şuan maaşımı aynı gün bitirebilirim ne olacak alımın sınırı yok ki

Harcamak kolay biriktirmek tasarruf etmek zor.

Boşa gitsin boşuna besleme şu yiyiciyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…