İsim derdi

Muhalif olmak için değil ama 2 ismim var ikisini de çok seviyorum gerçekten. Hep de çok sevdim. Iyi ki bu isimlerim var demisimdir hep. Istediğim gibi kullanıyorum
Muhalif olabilirsiniz, sorun yok.
Hepimizin, her konuda, farklı fikirleri olması son derece doğal.

Allahim ya o kadar aciyi sen cek dogur ama isim hakkin olmasin kesinlikle izin vermeyin artik mehmette olmayacak ben baska isim bulurum deyin hatta o ismi yazdirsa bile asla mehmet diye hitap etmeyeceginizi kendi koydugunuz ismi kullanacaginizi soyleyin sizi gazlamak istemem ama ben olsam hayatta cocuga mehmet diye hitap etmezdim konsa bile

Konu sahibi siz isimden yana değil eşinizin tavrından rahatsizsizsiniz ama isim de önemli bence. Isim insani yaşamı boyunca etkileyen bir şeydir. Yukarda da belirttiğim gibi 2 ismim var ve çok seviyorum.
Sizin yavrunuz da neden sizin istediğiniz ismi taşımasın ki. Bence bu şekilde hep eyvallah durumunda olduğunuz için eşiniz böyle davranabiliyor. Dediginiz gibi ikinizin de içine sinen isim olmalı. Ya kp nizin ismi istediğiniz gibi olmasaydı ?
Bence eşinizle bu konuyu tam konuşun. Bu sizin evladınız böyle başlayıp boyl3 devam etmesin. Sizin hakkınız olan durumlar bunlar. Eşiniz ve ailesi kırılmasın diye hem kendinizi hem de çocuğunuzun hayatını etkilemeyin. Isim gerçekten önemlidir.

Doğum sezeryan degılse hemen ertesı gun bı bahaneyle git nufus müdürlüğüne gızlıce yazdır oldu bittiye gelsın.

2 isim dahada sıkıntı, onlar mehmet diycek siz ikinci ismi diyceksiniz...2. defa mehmet ismi gerçekten hoş değiş..ama ne koyarsanız koyun tek isim olsun...

Esin duracagi yeri bilsin.
Binbir zorlukla karninda tasidihin, kaninla caninla besledigin bebegin adi BU OLACAK diyemez.
Bu sekilde asla izin verme asla.
Hem Mehmet disinda isim mi yok.
Ben olsam boyle bi emri vakiden sonra o ismi olsem koymazdim

İki oğlum var biri İbrahim biri Yusuf. Hiç kimsenin adı değil eşim bekarken gönlünden geçirmiş ben de saygı duydum oda çok mutlu oldu ad bi boncuk çok da kendini üzme ben üçüncü yü koycaM inşallah

Vallahi eğer böyle koyma niyetinde bile olsam sırf eşimin densiz densiz yaptığı emrivaki yüzünden koymazdım..

Yıl oldu bilmem kaç halen kayınvalide kayınpeder ismi koyulsun konusu var..
Ego değil de nedir bu ya

İsme üzülmüyorum da tavrı kalbimi kırdı. takıldım kaldım konuya bende. Yoksa dediğin gibi Evladıma sağsalim kavuştuktan sonra hiç bir önemi yok tabiki
Siz de diretin. Nüfusa gidince de ikisini de yazdırın. Sen 9 ay taşı kahrını sen çek. Erkeklerde birilerine yaranmak için sadece isim seçme zahmetine katlansın

Terbiyesiz... e madem onlara niye efelik yapmis 'size ne' diyerek.. gercekten sinir bozucu.. madem ismi seviyorsun. Kpyi seviyorsun.. bu tavrini hic onaylamiyorum ama tamam koyalim dersin..
Kavga istemiyorsun o belli...
Hayirlisiyla dogur insallah..saglikla kucagina al.

Hayırlısıyla sağlıkla sihhatle kucagina alırsın insallah. Sanırım ilk çocuk??
Ya benim ailemde dedemin ismi yok kimsede babaanneminde halaminda. Babamin yaşı 70e dayanmış bir de eski nesil yani
Saka gibi
Mehmet güzel bir isim
Ama ne gerek var zaten amcasinin oglu da Mehmetmis.
Mehmetlerin efendisi mi olcak cocuk
Daha guzel isimler var ve esin emrivaki yapiyor şuanda cocugu doguracak olan sensin,tasiyan da sensin. Kısacası tüm cileyi sen cekiyorsun ben olsam karıştırmazdim
Bir de şöyle düşün,tamam demissin tek ismi Mehmet olsun. Esin ona Mehmet diye hitap edicek diyelim,yarin birgun o çocuğa bağırsa kizsa ici sizlamicak mi? Ya da babası rahmetli olsa. Bence anne baba ismi koymak cok saçma. Ya da ölen birisinin ismi mesela.

Aynı işimden neden ikişer üçer koyarlar anlamıyorum bizzat büyük eniştemin adı ismail 3 toruna da ismail koydular bu nedir ya. Kayınım desen kayınbabamın ismini koymuş 2. Osman da kondu allahtan kayınvalidem vasiyet vermiş benim ismimi kimse koymasın diye o istihkakı doldurduk da kurtulduk ne kadar saçma cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…