- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Elif ismini bende severim herşeyin başlangıcı gibi hevesli net derin güzel insanlar olurlargerçekten mi:) o zaman kesin deneyeceğim
öncekini silmek istemiyorum sadece eklemek istiyorum
beğendiğim isim Elif belki arapça diye eleştiren olacak belki anlamını eleştiren olacak falan filan ama seviyorum ya düz mantık sadece bu isimle hitap edilsin istiyorum öyle değişik bir duygu:))
değil mi? ve çok temiz ve duru bir isim gibi geliyor bana hep:)Elif ismini bende severim herşeyin başlangıcı gibi hevesli net derin güzel insanlar olurlar
benim de sevmediğim elif ler var ne yalan söyleyeyim sevdiklerime de bayılmam hatta öyle yani:))ilginç. hiç böyle bir şeye denk gelmedim. ama bu kadar yani konu açacak kadar olduysanız deneyebilirsiniz şansınızı.
yalnız Arapça isimleri severim ama elif adı yüzünden kız çocuklarına bakış açım değişti iyi mieşimin bir yeğeni var elif adından da kendinde nefret ettirdi. o yüzden elifi duyunca şaşırdım
benim de sevmediğim elif ler var ne yalan söyleyeyim sevdiklerime de bayılmam hatta öyle yani:))
kişilerden bağımsız isim güzel bence.)
bu da bir alternatif:)Bence kimliğe ekletmeden önce insanlara alıştırmaya yavaş yavaş başlayın. Mesela yeni tanıştığınız insanlara kendinizi Elif diye tanıtın, eski isminizle hitap eden olursa düzeltin vs. Böylece hem siz hem de çevreniz alışmış olur. Kimliğe ekletmeyi beklemeyin yani, karar verdiyseniz hemen adım atın.
amin size de dilerim büyük dert vermesin:)allah başka dert vermesin diyorum..
tanıkla hallolur, tabi yalancı tanıklık oluyor sizin durumunuzda.amin size de dilerim büyük dert vermesin:)
anladım belki yalancı tanık olmadan da oluyordur avukat bir arkadaşla konuşcam bugün bakalım:)tanıkla hallolur, tabi yalancı tanıklık oluyor sizin durumunuzda.
"biz onu öyle tanıdık, ya da aile içinde hep bu isimle seslenirdik" gibi...
siz isminizi değiştirmiyorsunuz, ekleme yapmak istiyorsunuz.anladım belki yalancı tanık olmadan da oluyordur avukat bir arkadaşla konuşcam bugün bakalım:)
Güzel günlerde kullan canımkızlar dava kağıdım geldi:)
10 Ekim de davam var inşallah sıkıntı çıkmaz
artık adımda Elif de olacak inşallah:))
teşekkür ederiimGüzel günlerde kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?