Doğuma Hazırlık isim konusu cok zormuş!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hamile degilim evlide degilim ama isim konusunda cok merakliyim
Kizim olursa adi deniz oglum olursa timur kaan diyorm yillardr:) eger farkli isim soran varsa kardesimin ismi Asilhan herkes cok begenir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya işte önceden belirledgn isim olmuyo kocan begenmiyo sen soguyosun aklına baska isimler geliyo Vs...:))

Yok daha dogurmadım bizim kız nazlı cıktı ;))tık yok sancı gelmezse sezeryan olurum diye korkuyorum :((

korkma canım 40. haftada doğuranlar varmış, hangisi hayırlıysa o olsun :D

ben de önümüzdeki ay artık eşyaları almaya başlayacağım odasını hazırlayacağım, zaman çok çabuk geçiyor

korkma canım 40. haftada doğuranlar varmış, hangisi hayırlıysa o olsun :D

ben de önümüzdeki ay artık eşyaları almaya başlayacağım odasını hazırlayacağım, zaman çok çabuk geçiyor

Sanırım Son anı beklicem :))ayyy esya alma işi cok güzel biz artık kendini unuttuk hep ona alıyorduk baba isyan etti yeter diyede öle durduk (yada babası durduğumu sanıyo :))

Sanırım Son anı beklicem :))ayyy esya alma işi cok güzel biz artık kendini unuttuk hep ona alıyorduk baba isyan etti yeter diyede öle durduk (yada babası durduğumu sanıyo :))

:)))

insan hevesleniyor, bir de minicik rengarenk şeyler kız olunca sınır tanınmıyor alışverişte :D

ay sen bu hafta doğurursun, havalar çok sıcak :D

normal mi doğuracaksın? ben çok korkuyorum ya

evet hala bekliyorum doğurmadım canım:))) doğumum normal görünüyor şimdilik zaten doktorum bana sezeryan istermısın istedıgın bır yöntem var mı dıye sormadı bıle kendısı normal doğum taraftarı bır doktor hastalarına hep normal yaptırıyor. bende cok korkuyorum sanırm doktorum ödlek olduğumu anladı :1:bana epiduralle normal doğuma tavsiye etti bakalım artık bekliyorum hayırlısı

Benim de kizim olacak insallah :nazar:
Ben Eylül ismini cok begeniyorum ve kizima o ismi vermek istiyorum ama babasini hala ikna edemedik :50:
Eylül isminde tanidiklariniz var mi? Nasil oluyorlar karakter acisindan?

Back
X