- Konu Sahibi angryangel
-
Aslında surrendercığım gerçekten beni de isim konusundan çok düşündüren çocuğun terbiyesi konusu. Şimdiye kadar hiçbirşeyimi beğenmedikleri gibi benim verdiğim eğitimi de beğenmeyecekler, ve dediğin gibi aklı iyice karışacak çocuğun.
Bir cinnet belki halleder (gerçi herşeyi güzellikle yapmak istememe rağmen) Çünkü kendileri istedikleri olmadığında ağlama ve bayılma krizlerine girip cinnet geçiriyorlar
ah be canım hamile hamile en ufak şeyler için bile sana sorun çıkarmıyolar mı Allah sorsun inşallah, Eren gayet güzel, adıyla yaşasın eşin karar aldıktan sonra annesinin sözüne uyup fikir değiştirmicekse dahada umursama boşver
sen de ayıl bayıl, ki ayılıp bayılmak için çok uygun durumdasın şu anda, rol yap madem öyle, başka türlü baş edilmez o cadılarla
cocugun ismide cok onemli allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin oncelikle´bizim ilk cocugumuz kiz oldu istedigim ismi koydum simdi erkek olcak ve ismi daha ben hic hamile kalmadan bile belliydi esimin babasinin ismi basasi vefat ettmis yasiyor olsaydi koymazdim o ayri
benim kvdede diyo bidaha olursa benim ismimi koyarsiniz diye ben hic cekinmeden soyluyorum kayinbabanin ismi guzel ondan koyuyorum kusura bakma seninkini koyamam diye
bide kayinbabanin iki ismi var ben ikincisini koymuyorum ve dedimde 2isim koycam biri benim dedigim olcak ondada hep birlikte karar verdik kendi babamin gorusunude aldim sen ne istersin diye oda bitane soyledi esim diyogel benim babamla senin babanin ismini koyalim ama ben istemiyorum
ama genel olarak kvdeler hep ayni benim kizimin ismindede boyle isimmi olur dedi ama ben koydum hic duyma sen ben bunu istiyorum ben cekiyorum acisini de ben tasiyorum karnimda 9ay de oda biliyodur herhalde hamilelik nekadar zor ayrica dinende de isim hakki anneyle babaya dusermis biz bunu istiyoruz bu olcak simdi bunda taviz verirsen bebegin egitiminde terbiyesinde hep karismak isterler
isim konusunda taviz vermeyi düşünmüyorum ama ilerde eğitimine karışacakları %100 belli. Maalesef.
Diyelim ki, nüfusa gidip kendi istediklerini koydurdular. Anne , sonra dava açıp kendi isteğini koyduramaz mı ? Bileniniz var mı ?
Bence şimdiden sıkıntı yapmayın, ya da doğum kağıdı olmadan gidip nüfusta isim koyduramazlar herhalde değil mi ? Pek fikrim yok.
Doğumdan önce doktorunuza, ya da hastaneye, doğum evraklarını benden başka kimseye vermeyin şeklinde anlaşabilirsiniz eğer öyle bir durum mümkünse.
Ne insanlar var yahu ... Sen ne karışıyorsun torunun ismine ? ALLAH böyle insanlardan sakınsın bizi. Yüzsüzler.
anne dava acip ismi degistirebiliyo diye biliyorum ablamlarin komsusu vardi o vermisti esini mahkemeye ozaman ogrenmistim bende
ben almanyadayim ve burda dogumda soruyolar ismi ne diye orda yazilan isimde heryerde geciyo
Elbette ki. Terbiye benim işim. Şimdiye kadar ailesinin terbiye veremediği yüzlerce çocuğu eğittim. Ama var gel anlat kendilerine. Bu gidişle sert oynayacağım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?