- Konu Sahibi angryangel
-
Arkadaşlar dün eşimle konuşup çocuğumuza bir isim koymaya karar verdik. Sonra bunu kayınvalidemlerle paylaştık. Kv peşinen kesinlikle istemiyorum dedi. Ben hiç karşılık vermedim. Sonra da sizin çocuğunuz ne yaparsanız yapın dedi. Görümce de bulduğum isimle dalga geçti. Kendisi bambaşka bir isim bulmuş, "ben buldum diye bunu koymak zorunda değilsiniz. Sonuçta sizin çocuğunuz ne koyarsanız koyun" dedi.
Ama sanırım ben bu isimde ısrar edeceğim. Yalnız şimdilik pek renk vermedim.
Arkadaşlar bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada belirtmeliyim ki kv ile görümcelerin konu ne olursa olsun bana kendi istediklerini yaptırma gibi huyları var. Ben de doğrusu bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
Sıkıntı şurada ki ben istediğim ismi koyunca anne kız bana hayatı zindan etmeye çalışacaklar ve maalesef altlı üstlü oturuyoruz. Ve kendileri en ufak yanlış anlamada tirp atan karakterler. Böyle bir durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Sizce umursamaz mı davranmalıyım?
Çünkü asla kendileriyle yüz göz olmak istemiyorum.
Arkadaşlar dün eşimle konuşup çocuğumuza bir isim koymaya karar verdik. Sonra bunu kayınvalidemlerle paylaştık. Kv peşinen kesinlikle istemiyorum dedi. Ben hiç karşılık vermedim. Sonra da sizin çocuğunuz ne yaparsanız yapın dedi. Görümce de bulduğum isimle dalga geçti. Kendisi bambaşka bir isim bulmuş, "ben buldum diye bunu koymak zorunda değilsiniz. Sonuçta sizin çocuğunuz ne koyarsanız koyun" dedi.
Bu arada belirtmeliyim ki kv ile görümcelerin konu ne olursa olsun bana kendi istediklerini yaptırma gibi huyları var. Ben de doğrusu bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
Koymak istediğim isim Eren. Hatta Deniz Eren istemiştim ama eşim iki isime kesinlikle karşı çıkıyor. Yaşadığımız yerde 2 tane Eren isimli çocuk varmış, herkeste olan isimden olmasınmış.
Istedigin ismi koy, sanki duzinelerce mi olacak cocugun. Hic dusunme o ne demis bu alay etmis. Esinle senin bir parcan olacak o bebek. Kocan da Eren'e olur dediyse icinde kalmasin.
Madem mahallede baska eren var, bu da Eren III anne dersin
bu isim koyma konusundan nefret ediyorum benimde görümcem ortalıga düşmüştü böyle kendi kendine isim arayıp begeniyordu hiç bana sormak falan yok sanki kendi cocugu bende ses etmedim hiç esimede bişi sölemedim zaten sölesem ne fayda ablam koyacak diye benle kavga ederdi kesin.neyse benim aklımda bi isim vardı bunu büyük kaynıma söyledim(adam beni cok seviyor)sanki kendi ismi bırakmıs gibi yapcaktık plan yaptık ki ööyle olduda bebegim dogdu amcası ben bırakıcam dedi ismini kimse ses edemedisonucta benim istedigim isim oldu görümcemde g.. üstü oturdu olmadı sonucta onnun dedigi
of yarabbim nelere mecbur ediyorlar bizi. var ya canım her kafadan bir ses çıkıyor. kv diyor babanın adını koy, kp tamamen tuhaf isimler buluyor. görümce başka isim peşinde hatta eşimin kuzeni dayımın adını koymayacakmısınız diye hesap soruyor bana.
bla bla bla saçma sapan şeyler işte. bir de bunlara kafa yorduruyorlar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?