İşin içinden bir türlü çıkamıyorum help meee!!!

Chamomilla123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
121
27
98
Olayı çok uzatmadan anlatacağım arkadaşlar ben 2 kadın 1 adam durumunu yaşıyorum. Belki çoğunuz hemen gurursuz musun niye arada kalıyorsun diyecek ama gönül işte. Bu arada evli fln değiliz bekar insanlarız onu da söyleyeyim. Bu kişi benimle sevgiliydi benden ayrıldıktan sonra arkadaş kalalım dedi ama kalamadık bu durum böyle devam etti sonra eski kız arkadaşıyla konuşmaya başlamış aramızda bir şey yok şuan diyor sana da hayır diyemiyorum diyor. Arada kaldım diyor gönlüme söz geçiremiyorum ne yapmam lazım nolur yardım edin

Kendini mi tatmin etmeye çalışıyor bu adam ? Amacı ne acaba aramızda birşey yok demesine aldanmayın lütfen hiç birşey nedensiz değil bir tik geride durun derim

Söylediğine göre onunla ilgili vicdan yapıyormuş o yüzden konuşuyormuş ne yapacağımı bilmiyorum diyor ama ben de burda ölüyorum üzüntüden

Tabi ki de olmaz ben şöyle düşünüyorum belki de teselli ediyorum kendimi bilmiyorum. Ona karşı vicdan azabı yaşıyor ama gönlü bende
bence kafası karışık ve olgunlaşmamış bir erkek, kendinizi geri çekin o da ilişkiyi tamamen bitirir net bir şekilde size dönerse bellki bir şans verirsiniz ama başka birinden vazgeçemeyip sizi kaybetmeyi göze alan birine şans verilmeli mi tartışılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…