- 21 Haziran 2018
- 121
- 27
- 98
- Konu Sahibi Chamomilla123
-
Çok üzücü bir durum ama malesef öyleİki kadın bir adam
Aşk çekilir aradaaan
Öyle yapıyım diyorum bi türlü söz geçiremiyorum kendime asla bu duruma düşeceğim aklıma gelmezdiKendini mi tatmin etmeye çalışıyor bu adam ? Amacı ne acaba aramızda birşey yok demesine aldanmayın lütfen hiç birşey nedensiz değil bir tik geride durun derim
Hep aynı klasik söylemler erkek beyni böyle galiba
Yav he he deseydinizSöylediğine göre onunla ilgili vicdan yapıyormuş
Tabi ki de olmaz ben şöyle düşünüyorum belki de teselli ediyorum kendimi bilmiyorum. Ona karşı vicdan azabı yaşıyor ama gönlü bendeböyle ikili oynayan kararsız erkeklerden uzak durun derim, daha hislerinden bile emin olamıyorsa olgunlaşmamıştır. hem bir kalpte 2 kişi olur mu
Yav he he deseydiniz
Bıraksın o ayakları
vicdan falan değil ego kasıyordur bak ben ne kadar vazgeçilmezim hissini yaşatmayın lütfenSöylediğine göre onunla ilgili vicdan yapıyormuş o yüzden konuşuyormuş ne yapacağımı bilmiyorum diyor ama ben de burda ölüyorum üzüntüden
İlk defa bu duyguyu yaşıyorum aşkta gurur olmaz derlerdi ya kendimi çok kötü duruma düşürdümvicdan falan değil ego kasıyordur bak ben ne kadar vazgeçilmezim hissini yaşatmayın lütfen
bence kafası karışık ve olgunlaşmamış bir erkek, kendinizi geri çekin o da ilişkiyi tamamen bitirir net bir şekilde size dönerse bellki bir şans verirsiniz ama başka birinden vazgeçemeyip sizi kaybetmeyi göze alan birine şans verilmeli mi tartışılırTabi ki de olmaz ben şöyle düşünüyorum belki de teselli ediyorum kendimi bilmiyorum. Ona karşı vicdan azabı yaşıyor ama gönlü bende
Açıkça söylediği ne pekiBence adamda bi suç yok gayet açıkça durumunu söylüyor.Üsteleyen sizsiniz nası kendinize yediriyosunuz bunu?
Açıkça söylediği ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?